Son 3gün TR İçerik BGBG Arttı.

• Kullanıcı cash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yıl sonu reklam bütçelerini bitirmek için olabilir. Yıl başında da düşer muhtemelen.

Kasım ayında reklam bütçeleri artıyor kara cuma , efsane cuma , black friday denen naneden dolayı

Adsense sorunu devam ediyor bende. 10 katı eksik yatıyor ve siliniyor

bende yaklaşık 1.5 tllik artış var

Youtube studio'da güncel gelir ile kesinleşen arasında ciddi fark yaşayan oldu mu hiç ?

hepsi burada n11 gibi bir çok reklam dolaşıyor piyasada kesinlikle onlar sayesinde bu seviye

Son düzenleme:
2 sene önce de seçim zamanı epeyce tavan yapmıştı reklamlardan dolayı...yukarda bazılaırnın da dediği gibi kasım alışveriş kampanyaları en önemli etken bence

Evet her sene bu zamanlar böyle oluyor. Fakat benim izlenimler baya düştü gelie anlamında bir kazancım şu an olmadı. Son 1 senedir belki de bu kadar hiç düşmemiştim

gitgide artıyor, %75 civarı TR trafik olan kanalımda BGBG 6 tlye dayandı

0,001 den reklam almayı kabul etmediği sürece artıklar olacaktır. youtube çöp reklamlar dolu, 400k izlenen bir içeriğim 36 dolar kazanmışken, bugün 37 izlenim alan kanalım 0,53 krş kazandı artışlar doğru Google ads aklını ne zaman balşına alacak merak ediyorum. 3 dk reklam olmaz 2 saat reklam olmaz, reklam dediğin kısa akılda kalıcı olur 15 saniye reklam kimsenin canını sıkmaz ve kimsede reklamı atlamaz, bu bizim kazancımızı da fena etkiliyor. Ben ÇGH izliyorum karşıma 2 saatlik konser çıkıyor, bu saçmalıklara son vermeleri gerekiyor. 0,0000001 krş den de reklam vermeyi engellemeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri