Son 4 yılın En Karlı Yatırım Aracı: BİTCOİN

Merhaba hocam bu islerle ilgileniyorsaniz skype ekleyin premium hidden wiki bulunur

çok enteresan,internet bakalım daha neler doğuracak :)
teşekkürler paylaşım için..

Valla ben bunu daha yeni duyuyorum. Yazınızı okudum ama açıkçası pekte anlamadım. Ekran kartı işlemci falan filan karıştı gitti kafa. :) Yine de teşekkürler. Daha sağlıklı bir zaman da daha boş kafa ile yeniden okuyacağım yazınızı.

1 bitcoin 850 türk lirası değerinde vay canına ,bende 100 dolarlık alayım diye girmiştim :D

Temmuz-Ağustos gibi 70 dolara inmiş. Oradan alsak şimdi köşeydik, hocam geç açmışsın konuyu :)

Bitcoinin popülerliği her geçen gün artıyor. Bazı ülkeler ilgilenmeye başladı ve şu an atm si bile var. :-D

Buarada, Çin’de faaliyet gösteren GBL adlı Bitcoin takas platformu kapandı. Sahipleri 4.1 milyon dolarlık Bitcoin ile birlikte ortadan kayboldu. :)

vah bana vah 3 sene önce bir forumda karsılasmıstım. adamın biri 100 bit coini 200 tl ye satıyordu da kimse seyine takmamıstı.(ben dahil)
adam bu piyasadan anlamadığını ve cekilmek istediğini söylüyordu.o zaman o coinleri alsaydım şimdi 200bin dolara yakın param olacaktı

Biraz eksik anlatilmis konu madencilikle yilda toplam 1 bitcoin toplanmaz + bitcoin dk dk degisir kumar gibidir 1 bakmisin 5 dolar 1 bakmisin 500 dolar bise soyle birsey var 5 dolar olunca 1000 btc qlim yukselince satim mantigi yukselince bitcoin cuzdanlari alis yapmaz sadece satis yapar yuksek mevladan satamazssin bit coin su ise yarar deep webde herseyi alabilirsin ticareti icin buyuk bir cuzdan olmaliain yoksa hic bir ticaretini yapamazssin sadece paypal gibi deepwebde kullanirsin

Bitcoinin kara para aklamak için kullanıldığını duymuştum.Deepweb falan karışık işler dikkat edin.

hocam sanırım siz bitcoini çok yanlış anlamaışsınız. öncelikle bitcoin deepweb için üretilen birşey değildir. bir kere bitcoin çok büyük bir zekanın ürünüdür. böyle bir zeka ürününü deepweble sınırlandırmak saçma olur. yazımda da var. mesela büyük fast food şirketlerinden birisi olan subway bitcoin kabul etmeye başladı. Subway deepwebde mi satış yapıyor sadece? ya da deepwebden mi yönetiliyor. almanyanın bitcoini kısmen resmi para ilan ettiğini de bilmiyorsunuz sanırım. bitcoin aynı dolar euro gibi bir para birimidir. sadece etkileyen değişkenler farklıdır.

Madencilikle yılda 1 coin toplanır gibi bir söz bulamadım yazımda. Onu nereden çıkarttınız anlam veremedim.

pc min çok iyi değil.Günde kaç tl toplayabilirim acaba madencilikte ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri