Son bir kaç günde para kazanması kapanan ?

• Kullanıcı exceLLency
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

exceLLency

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Daha önceden para kazanma gittiğinde adsense bağlı bütün kanallarımın para kazanması gidiyordu, bunu farklı adsense hesaplarında 4-5 defa yaşadım...

Bugün değişik bir şey oldu, öğlen 14:23 te xx kanalım neden gösterilerek para kazanmalar gitti...

Adsense`e bağlı 24 kanaldan sadece 3 tanesinin para kazanması gitti, diğer kanalların gitmemiş, kapanan kanallar zayıf hitli-geride kalanlar onları 3-4 katı hite sahip..

Bu durum başına gelen varmı ? Yeni bir politika ile alakalı olabilirmi?

Arkadaşlar merhaba,

Daha önceden para kazanma gittiğinde adsense bağlı bütün kanallarımın para kazanması gidiyordu, bunu farklı adsense hesaplarında 4-5 defa yaşadım...

Bugün değişik bir şey oldu, öğlen 14:23 te xx kanalım neden gösterilerek para kazanmalar gitti...

Adsense`e bağlı 24 kanaldan sadece 3 tanesinin para kazanması gitti, diğer kanalların gitmemiş, kapanan kanallar zayıf hitli-geride kalanlar onları 3-4 katı hite sahip..

Bu durum başına gelen varmı ? Yeni bir politika ile alakalı olabilirmi?

hocam xx kanalını silmediysen adsense yeni kanal bağlamayı dener misin?

sildim hocam her ihtimale karşı kökten uçurdum , diğerleri g+ kes bağla yaptım.

Benim bildiğim hepsi aynı anda kapanıyor bu bilgi yanlışsa lütfen düzeltin.sevindim ayrı konu tıkır tıkır Adsense

mobil mesaj

Bendede aynı sorun var çözemedim

benimde az önce kapandı :) oh çok şükür 3 kanal kapandı derken diğer xx kanalda kapandı :) şimdi 1 kanal kapanmadı oda kapanmak üzeredir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri