Son Dakika: Galatasaray tarihi maça çıkmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendary

Yasaklanmış
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aysal Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisi son maçına çıkmayacaklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulunun aldığı kararı canlı yayında kamuoyu ile paylaştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonun belirleneceği final serisi 7'nci maçına çıkmayacaklarını açıkladı.

Seride Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında 3-3'lük eşitlik bulunurken perşembe akşamı Ülker Arena'da oynanacak maç 2013-2014 sezonu şampiyonunu belirleyecekti.

AYSAL'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

- FEDERASYON'UN ALDIĞI KARARI TANIMIYORUZ.

- BU KARAR SORUMSUZLUK ÖRNEĞİDİR.

- BU MAÇ SEYİRCİSİZ OYNATILMASI GEREKİRDİ.

- ŞİKE SÜRECİNDE TAPELERDE ADI GEÇEN ŞAHSIN BU MAÇA ATANMASI BİLE DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.

- CAN GÜVENLİĞİNİ HİÇE SAYAN BU KARARLAR SONRASINDA PERŞEMBE AKŞAMI MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ.

Kaynak

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aysal Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisi son maçına çıkmayacaklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulunun aldığı kararı canlı yayında kamuoyu ile paylaştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonun belirleneceği final serisi 7'nci maçına çıkmayacaklarını açıkladı.

Seride Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında 3-3'lük eşitlik bulunurken perşembe akşamı Ülker Arena'da oynanacak maç 2013-2014 sezonu şampiyonunu belirleyecekti.

AYSAL'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

- FEDERASYON'UN ALDIĞI KARARI TANIMIYORUZ.

- BU KARAR SORUMSUZLUK ÖRNEĞİDİR.

- BU MAÇ SEYİRCİSİZ OYNATILMASI GEREKİRDİ.

- ŞİKE SÜRECİNDE TAPELERDE ADI GEÇEN ŞAHSIN BU MAÇA ATANMASI BİLE DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.

- CAN GÜVENLİĞİNİ HİÇE SAYAN BU KARARLAR SONRASINDA PERŞEMBE AKŞAMI MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ.

Kaynak
o kendini başkan zanneden şahıs bayan basket final son maçını izlemiş mi acaba? çokta tın versinler kupayı biliyolar finalde ezileceklerini..

Bence karar tüm dünya ya emsal olsun federasyonu yönetenler düşünsünler ve onları yönetenler.

o kendini başkan zanneden şahıs bayan basket final son maçını izlemiş mi acaba? çokta tın versinler kupayı biliyolar finalde ezileceklerini..

bende fenerbahçeliyim ama kendilerini haklı buluyorlar ve haklılıklarını savunmak için en fazla cesaret isteyen şeyi yapıyorlar bence.

Avrupa basketbolunda TBL'nin itibarı fazla Galatasaray'ın maça çıkmaması o kadar basit bir durum değil. Galatasaray'ın tek adımıyla o şike sürecine karışmış hakeminde sonu gelir o federasyonunda ki adım atacaklarını da söylemişler.

saçmalık yav oyuncular o kadar hafta mücadele etsin kulüb maçtan çekilsin

en azından erkek gibi çıkıp açıklamasını yapıyor maçdan çekiliyor sizin ligden çekilme olayı ne oldu oraya buraya tehditler savuruyordu başkanınız :)

Finalden önceki maçı izlememiş mi bu adam ? Hep mağduru oynasınlar.

Avrupa basketbolunda TBL'nin itibarı fazla Galatasaray'ın maça çıkmaması o kadar basit bir durum değil. Galatasaray'ın tek adımıyla o şike sürecine karışmış hakeminde sonu gelir o federasyonunda ki adım atacaklarını da söylemişler.

katılıyorum sana bu konu FIBA'nın gündemine girerse ki böyle giderse girecek çok karışır TBL

ateş ile oynuyor. öyle çocuk oyuncağı değil küstüm oynamıyorum. önümüzdeki yıl için de ceza alabilir.

katılıyorum sana bu konu FIBA'nın gündemine girerse ki böyle giderse girecek çok karışır TBL

Kesin değişir Fenerbahçe'den korktum o maç seyircisiz, Galatasaray'dan korktum bu maç seyircisiz,Beşiktaş'tan korktum şu maç seyircisiz tavrı takınırlarsa sonlarıda yakın olur zaten

Baktılar şampiyonluk gitti güzel dümen yaptılar buna kim inanır tabiki gs liler inanır başkaları da güler saçmalığın daniskası,FB çıksanızda şampiyon çıkmasanızda değişen birşey olmayacak:D

Sahaya yabancı madde atanların kim olduğu da belli,gs güzel organizayon yapmıştı fanatiklerini gönderip sahaya madde attırarak işe yaramadığını görünce başladılar ağlamaya.

Abdi İpekçi'de Galatasaray taraftarı olay yarattı, Galatasaray 2 maç seyircisiz oynama cezası aldı.
Ülker Arena'da Fenerbahçe taraftarı olay yarattı, Fenerbahçe seyircisiz oynama cezası almadı.

Olaya bu kadar basit neden bakamıyorsunuz ?
Ortada bir haksızlık var ve ben yönetimin almış olduğu kararın sonuna kadar arkasındayım.

Çıkmazlarsa çıkmasınlar eğer çıkmazlarsa kupayı alır gideriz olan onlara olur. Çıkıp haklarıyla oynasınlar bir zamanlar Beşiktaş'ın "PAF takımıyla çıkacağız." söylemleri artık sökmüyor.

Yahu sanki seyircisiz oynasak ne olacak yine salon full dolacak.. Kadınlarımızın pek erkeklerden kalan yanı da yok.. Siz 12 bin kapasiteyi bir final serisinde nasıl dolduramadığınızı düşünün bi.. Salonun yarısı boştu be final serisinde son abdi ipekçi maçında.. Her neyse.. Bir basketbol sever olarak keşke oynansaydı çok istiyordum ama olmadı.

Abdi İpekçi'de Galatasaray taraftarı olay yarattı, Galatasaray 2 maç seyircisiz oynama cezası aldı.
Ülker Arena'da Fenerbahçe taraftarı olay yarattı, Fenerbahçe seyircisiz oynama cezası almadı.

Olaya bu kadar basit neden bakamıyorsunuz ?
Ortada bir haksızlık var ve ben yönetimin almış olduğu kararın sonuna kadar arkasındayım.

Ülker Arena'da hakemler sahayı terkedip 10 dakika sahaya çıkmamazlık yapmadı ama bunu da düşün..

lk 2 maçı tertemiz geçen serinin ondan sonra nasıl bu hale geldiğini de salakız ya anlamıyoruz dimi ünelll beşgen.Biz mis gibi şampiyonluğumuzu kutlarız gerisi hikaye:D

yahu istemeden de olsa üzülüyorum gs ye kimlerin eline kalmış yönetim yazık.

Öyle bi konuşuyorki sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık, Türkiye de şike yapmayan takım yok bakmayın olay fenerbahçenin başına patladı.. Mağdurum da mağdur boş işler bunlar, keyfi bilir ünay bey alırız kupamızı gideriz.. Hoş siz onu da şikayet edersiniz avrupaya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri