Son dakika haberleri nereden bulabilirim?

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye
Merhabalar haber kanallarım için ingilizce haberler arıyorum. Genelde tercihim son dakika ve ses getiren haberler. Gerçek zamanlı google trendsi kullanıyorum ama istediğim performansı vermiyor ya da ben beceremiyorum. Bakalım bu forumdaki hangi koca yürekli forum abisi bana yardımcı olacak.

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

:D:D

CNBC e bakabilirsin kardeşim. Alt kısımda anlık haberlerin olduğu bölüm var sürekli güncellenir

CNBC e bakabilirsin kardeşim. Alt kısımda anlık haberlerin olduğu bölüm var sürekli güncellenir

son dakika olduğu kadar büyük ses getiren herkesin bir anda aradığı izlediği haber olması da önemli benim için onu nasıl hallederiz?

Merhabalar haber kanallarım için ingilizce haberler arıyorum. Genelde tercihim son dakika ve ses getiren haberler. Gerçek zamanlı google trendsi kullanıyorum ama istediğim performansı vermiyor ya da ben beceremiyorum. Bakalım bu forumdaki hangi koca yürekli forum abisi bana yardımcı olacak.

Hocam konudan bağımsız olarak seslendirmeyi siz mi yapıyorsunuz yoksa program üzerinden mi

https://theworldnews.net

Hocam konudan bağımsız olarak seslendirmeyi siz mi yapıyorsunuz yoksa program üzerinden mi

Türk haberleri ben yapıyorum diğerlerini robot

Tiwtter da anlık olarak gündemi takip edebilirsin ülke değiştirerek

aynen bunu da deniyorum baya da faydası oluyor teşekkür ederim

bakalım bakalım umarım işme yarar teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

Son düzenleme:
Reddit tek geçerim. Bizim ekşi sözlük gibi düşün medyaya düşmeden reddite bulursun :)

Reddit tek geçerim. Bizim ekşi sözlük gibi düşün medyaya düşmeden reddite bulursun :)

teşekkürler istediğim şey tam olarak bu olabilir anlık olarak taze ve bomba etkisi yapacak olan haberleri seçmek için ayarlardan nasıl bir seçim yapmalıyım örnek veriyorum ülkeyi seçtim sence Hot New Top Rising bunlardan hangisi? Bana rising iyi gibi geldi. Deneme yaptım ama yine de bilemedim.

teşekkürler istediğim şey tam olarak bu olabilir anlık olarak taze ve bomba etkisi yapacak olan haberleri seçmek için ayarlardan nasıl bir seçim yapmalıyım örnek veriyorum ülkeyi seçtim sence Hot New Top Rising bunlardan hangisi? Bana rising iyi gibi geldi. Deneme yaptım ama yine de bilemedim.

Hocam sana basit bir tüyo gir abd nin tüm eyaletlerine subreddite hepsine üye ol bildirimleri aç zaten epic bir olay olursa inan ilk senin haberin olur ;) Atıyorum nevada eyaletinde kumarhane soygunu oldu anında düşer oraya gibi sende bulup yapıştırırsın youtube 'a :D

Hocam, robot seslendirme de, takribi % kaç oranında gerçek sesi yakalıyorsunuz? Ürün tanıtımı için yt videolarında ki, ingilizce konuşmaları Türkçe seslendirme yapmalıyım. O bakımdan bilgi edinmeye çalışıyorum.

Hocam sana basit bir tüyo gir abd nin tüm eyaletlerine subreddite hepsine üye ol bildirimleri aç zaten epic bir olay olursa inan ilk senin haberin olur ;) Atıyorum nevada eyaletinde kumarhane soygunu oldu anında düşer oraya gibi sende bulup yapıştırırsın youtube 'a :D

böyle tüyolara can kurban kaldı mı senin gibiler bu forumda yav :D diline eline sağlık

Hocam, robot seslendirme de, takribi % kaç oranında gerçek sesi yakalıyorsunuz? Ürün tanıtımı için yt videolarında ki, ingilizce konuşmaları Türkçe seslendirme yapmalıyım. O bakımdan bilgi edinmeye çalışıyorum.

soruyu anlamadım valla

sen yetkili bir abiye benziyon bana da yapıştırtabiliyon mu bir plat çok şukela olma mı ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri