Son durak Ankara :)

Berat06

Kayıtlı Üye
Uzun bir aranın ardından toprağıma yarın akşam 18.30 da dönüş yapıyorum. Esenboğadan sonra ilk durağım herzaman ki gibi çiftlik olacak.:p:p Bol acılı bir kokoreç yanında buz gibi ayran. :) Kokoreçin resmini koysam mı koymasam mı diye düşünüyorum. :D Gelmeden canı çeksin adminimizin [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] :)

çiftlik ten daha iyi bir kokoreç mekanı buldum. çiftlik havası farklı tabii ama çok nezih kokoreç yapıyorlar. adını unuttum p harfi ile başlıyordu sanırım. gençlik caddesi civarında bir yerdi; hayatımda böyle bir kokoreç yemedim. 2-3 defa arkadaşlarla gittik, adını ve yerini öğrenince yazarım.

Sonunda Ankara'ma döndüm ama şunu belirtmek isterim kiPegasus pişmanlıktır... Diğer havaalanı çok aşırı kalabalık olduğu için Paris Orly den bilet almak zorunda kaldık. Orly'de de malesef Türk Hava Yolları bulunmadığı için pegasustan biletleri aldık bir güzel. Neyse check-in felan yaptık valizleri yolladık, yollamaz olaydık. Valizler bi gitti pir gitti. 1 saat 15 dakika gecikmeli olarak uçağa alındık. Aktarmalı olarak Paris-İstanbul-Ankara rotasındayız. Neyse geç kaldığımız için İstanbul'da ki uçağı bekletmişler. Biz diğer uçaktan indik pasaportları kaşelettik çıktık görevliler bizi aldı uçağa götürdü. Biz sanıyoruz ki Ankara'dan valizleri alacaz. Ankara'ya indik. Valizleri bekliyoruz (pegasusla gelen tüm yolcular), adamlar demez mi yurtdışı aktarmalı son valizler bunlardır. Yürüyen banttan 3 tane valiz dönüp duruyor. Millet artık sinirlenmeye başladı. Gittik kayıp bagaj bölümüne, tek tek herkesin evraklarını fotokopi çektiler yarın sabah 6 uçağıyla gönderirler bizde 9-10 gibi kargoya veririz dediler. Umarım dedikleri gibi erken gelir çünkü tüm evraklar içinde valizin kaybolması demek benim gümlemem demek. :) Ama şunu unutmamak gerekir... Ankara'nın havası bile yeter. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri