Son günlerde hit sayısı ciddi manada düşen var mı?

alpertunga

Kayıtlı Üye
Bu benim kanalıma has mı merak ettim. Hitler 3-4 gündür sürekli düşüyor. Yarı yarıya düşüş oldu. Kanalda telif ya da videoların para kazanması ile ilgili bir sıkıntı görünmüyor.

Aynı durumda olanlar var mı?

Kanalınızın kategorisi önemli bence. Çünkü benimde gözlemlediğim son 5 gündür 2-3 kanalımda sürekli olarak hit artıyor.

Olabilir. Genel bir durum mu onu öğrenmek için yazdım.

Bu benim kanalıma has mı merak ettim. Hitler 3-4 gündür sürekli düşüyor. Yarı yarıya düşüş oldu. Kanalda telif ya da videoların para kazanması ile ilgili bir sıkıntı görünmüyor.

Aynı durumda olanlar var mı?
olmaz mı acayip düşüş var %70 - 80 düştü izlenimler son günlerde.

Hitler öldü kısmı tamam da ne alaka sözü çok alakasız olmuş gerçekten.

evet hocam anında izlenimleri patlayan videolarım vardı şu 1 haftadır çok kötü durumdayım.. index sorunundan mı a lakalı bilmiyorum aramalarda videolarım çıkmıyordu son 2 dür anında çıkmaya başladı ama bu sefer izlenimler gelmiyor.. normalde hemen gelirdi.. inşallah düzelir

bende asıl 8-10 kuruş arası olan TBM şimdi 6 kuruşu geçmiyor.. sizde de öylemi düşüş

Tbm düşmedi bende. Aksine hiti düşen kanalda tbm arttı. Bu video ortası reklamların çıkmaması durumu genel bir durum anladığım kadarıyla. Bende reklamlar görüntüleniyor diyenler de var gerçi.

bende asıl 8-10 kuruş arası olan TBM şimdi 6 kuruşu geçmiyor.. sizde de öylemi düşüş

Aynı şekilde bendede öyle. Sebebi ise video ortası reklamlar cıkmıyor.

Arkadaşlar hit normalde geliyor. Bakın adsense çalışma mantığı sudur. 1 saatlik bir videonuz var diyelim. Bu videonuza 6 tane reklam koydunuz diyelim. O videoya bir kere tıklanıldığında adsenseye yansıyan sayımda 6 kere reklam tek videoda açıldığı için 6 hit almış olur. Adsenseye göre durum böyle. Yok youtubeden takip ediyorum diyorsanız tek bir hit almış olarak gözükür.

Yani tek sıkıntı video ortası reklamların cıkmaması

Aynı şekilde bendede öyle. Sebebi ise video ortası reklamlar cıkmıyor.

Arkadaşlar hit normalde geliyor. Bakın adsense çalışma mantığı sudur. 1 saatlik bir videonuz var diyelim. Bu videonuza 6 tane reklam koydunuz diyelim. O videoya bir kere tıklanıldığında adsenseye yansıyan sayımda 6 kere reklam tek videoda açıldığı için 6 hit almış olur. Adsenseye göre durum böyle. Yok youtubeden takip ediyorum diyorsanız tek bir hit almış olarak gözükür.

Yani tek sıkıntı video ortası reklamların cıkmaması
kaç gündür video ortası reklam çıkmıyor acaba bende 4 gün felan oldu böyle düşüş.. bir de bu 1 tıka 6 hit alma muhabbeti nedir hocam? bir kaç kiş daha böyle bahsetti mantığı nedir?

Adsense sadece reklam görüntülemesini saydığından, birden fazla video ortası reklam olduğunda hepsinin sayıldığını söylüyor. Aynı şekilde 4 gündür bende de düşüş mevcut. Telifli kanallarda mı bu durum var diye düşünmüştüm bir yandan ama genel bir durum görünüyor. İnşallah düzelir bir an önce. Kayıp oldukça fazla.

Aynen benim de hitim yarı yarıya değil 40 ta 1 e indi ama tbm yükseldi. Ping, imleme vs herşeyi yaptım faydası olmuyor

kaç gündür video ortası reklam çıkmıyor acaba bende 4 gün felan oldu böyle düşüş.. bir de bu 1 tıka 6 hit alma muhabbeti nedir hocam? bir kaç kiş daha böyle bahsetti mantığı nedir?
Söyle anlatayım. Adsenseye yansıyan hit sayısı ile youtubede yansıyan hit sayıları farklıdır
Mesela siz YouTube 1000 video attınız diyelim. Bunlardan sadece 200 ünde reklam çıkıyor adsenseye sasedece reklam çıkan hitler yansır. Yani bir videoda kaç tane reklam cıkıyirsa o kadar hit olarak adsenseye yansır.

Örnek: sen 60 ddakikalık bir video yayınladın. Ve 10 dakika aralıklarla video ortası reklamları actın. Ben senin bu videonun youtubeden kendi bilgisayarında bir kere açıp izlemeye başladım. Normalde adsenseye tek bir hit yansır sanıyoruz değilmi? Hayır iste öyle değil. O videoda 6 reklam cıktıgı için adsensede 6 hit almıs olarak görünür.
Bu tbm üzerindede etkilidir. Çünkü video ortası reklamlarda ortalarda çıkan reklamlar genelde kaliteli reklamlar olur. Bunlar çıkmaz ise su andaki durum gibi adsemseye yansıyan bitte düşer TBMde düşer.
Aksine TBMde artısda olabilir. Tamamen katogori ile alakalı bir durumdur bu

Umarım aydınlatıcı olmuştur.

Son düzenleme:
Söyle anlatayım. Adsenseye yansıyan hit sayısı ile youtubede yansıyan hit sayıları farklıdır
Mesela siz YouTube 1000 video attınız diyelim. Bunlardan sadece 200 ünde reklam çıkıyor adsenseye sasedece reklam çıkan hitler yansır. Yani bir videoda kaç tane reklam cıkıyirsa o kadar hit olarak adsenseye yansır.

Örnek: sen 60 ddakikalık bir video yayınladın. Ve 10 dakika aralıklarla video ortası reklamları actın. Ben senin bu videonun youtubeden kendi bilgisayarında bir kere açıp izlemeye başladım. Normalde adsenseye tek bir hit yansır sanıyoruz değilmi? Hayır iste öyle değil. O videoda 6 reklam cıktıgı için adsensede 6 hit almıs olarak görünür.

Umarım aydınlatıcı olmuştur.
hımm adsense reklam odaklı anlaşılan teşekkür ederim :)

Çok felaket bir düşüş var nerdeyse 3 te 1 oranında.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri