Son ve Başlangıç (Incubus'tan selamlar)

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir spam’a ara vermiştim, yaz başında biraz geri dönsem de bundan sonra tamamen sonlandırmaya karar verdim. Para kazanmak tamam; ancak paradan daha önemli şeylerin de olduğuna karar verdim. Gençliğimde bilgisayar başında bu kadar zaman geçirmenin doğru olmadığını, hem para kazanmak için "belki" yasadışı kabul edilebilecek şeyleri yapmaya devam etmek istemediğimi, hem de kendimi mühendislik alanında daha çok geliştirmeye karar verdim. Bildiğiniz gibi bundan kısa bir süre önce bir yazılım ve danışmanlık şirketi satın almıştım. Bu şirket ile birlikte çalışmalarımı sürdürmeye karar verdim. Youtube ile ilgili olarak bundan sonra ne yapacağım sorusunun yanıtı ise sanırım Youtube kanallarında (özgün ve spam ayrı olmak üzere) bazı kalite çalışmaları yaptırılabilecek hiç eşi olmayan, verimliliği arttırabilecek yazılımlar geliştirmeyi düşünüyorum. Bununla birlikte Gizza için çalışmaya ve YTRNetwork için elimden geldiğince destek vermeye devam edeceğim; ancak spam ya da özgün video çekerek çalışmayı sonlandırmaya karar verdim.

Bugüne kadar başta Serkan ve İbrahim abi olmak üzere bana destek olan ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Forumda eşine benzeri zor rastlanacak dostluklar ve az da olsa düşmanlıklar elde ettim. Bunları denediğim için pişman değilim; ancak bundan sonra biraz daha beyaz bir sayfa açarak hayattaki yoluma devam etmeyi düşünüyorum. İyi ki varsın YTPara ;) Umarım hep olursun.

En sevdigim adminleren birisin , çok bir muhabbetımız yok hocam ama uzaktan da severdım senı :D

Sen şimdi hiç mi girmicen foruma anlamadım? BEnce kopamazsın :D ytpara bağımlılık gibi bişey ;)

Ama sen böyle uygun görduysen bizlere saygı duymak düşer ..

SENİ ÇOK ARAYACAGIZ ...

EDİT : Admin alımı var mı admim? :D Eleman lazımsa [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] un yerıne talibim :D

Son düzenleme:
Bi kategori ver de bunu kutlayalım abi :)
Sağolasın herşey için :)

Bundan sonraki hayatınızda ve mesleğinizde başarılar dilerim :)

Para kazanmak tamam; ancak paradan daha önemli şeylerin de olduğuna karar verdim. Gençliğimde bilgisayar başında bu kadar zaman geçirmenin doğru olmadığını

Bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama para olmadanda olmuyor mecburen yapıyorum bende.Umarım diğer alanlarda başarılı olursun hocam :)

Aynen, bende de devamlı bir bu böyle gitmez endişesi var, para kazandıkça öneminin olmadığını anlıyorsun ve bırakmak istiyorsun. Bırakamıyorsun da. :) Değişik bir durum.
Ama en güzelini yapmışsın boşver.

Yolunuz açık olsun, yeni beyaz sayfanızda başarılı bir başlangıç yaparsınız inşAllah.

yolun açık olsun boşalan adminlik koalisyonuna dışarıdan destek verilir :)

Adminler istifa ediyor :D.Şaka bir yana rabbim kolaylık sağlasın...

en doğru kararı vermişsin bu işler illegal işler yapılmaması gereken işler haram işler yolun açık olsun :) kanalın varsa verebilirsin :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri