@sonokey den şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fgoren

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=31203]fgoren[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]
Tanıklar;
Olay: Kendisiyle 23 Kasım 2015 tarihinde Paket 1 İngilizce için anlaşıldı ödemesi geçildi.
Kendisiyle yaptığım bütün konuşmalar skype ta duruyor zaten inkar edeceğini de zannetmiyorum. Kendisine bugüne kadar herhangi bir şekilde hakaret, sıkıştırma vb gibi mesajlar atılmamıştır.
Gelelim bizim işin durumuna;
18 şubata kadar kendisini hiç sıkıştırmadım ama bu tarihte işin durumunu sordum, (23 şubatta teslim edilecek mi?, sitede index sorunu var onu ne yapacaksınız?). gelen cevap "içerikler devam ediyor. index sorununu kayıttan sonra hallederiz." oldu
dedim her halde bir bildiği var.
31 martta tekrar sordum, cevap 7 nisan'da geldi (tabi o da benim tekrar sormamla)

aramızda geçen konuşmaları aşağıya kopyalıyorum gerisini oradan okuyabilirsiniz. (lütfen okuyunuz kimin haklı olduğu ortaya çıkacaktır)

bu kişinin çalışma şekli etik değil. ben bu hizmeti hiç uğraşmamak için paket 1 den aldım. fakat geldiğimiz noktada ortada bir iş yok. skype konuşmalarında da göreceğiniz gibi dediklerinde tutarlılık yok. 7 nisanda başvurusu var diyor 1 ay geçiyor site çalışmaz halde, başvurusu yapılan bir site nasıl kapalı durur. 2-3 hafta boyunca site kapalı kaldı.

Ayrıca son telefon görüşmemizden sonra siteye ulaşamıyorum (Maintenance Mode). Siteye son zamanlarda girilen haberlerin hepsi 2 satırlık haberimsi şeylerdi.

Ve bugün forumda konusuna skype ten ulaşamıyorum iade istiyorum dediğim için anlayışsız oldum, tahammülü de kalmamış :) benim size tahammül ettiğim kadar kimse size tahammül etmemiştir.

Son tel konuşmamızda konu "parayı bana mı gönderdiniz benim adım yazıyor mu dekontta" ya kadar geldi. Benim anladığım çirkefleşecek. "forumdan banlansam bile bu iadeyi sizin istediğiniz tarihte vermeyeceğim" dedi.

İş alımından 3 ay sonra talep etmeliymişim başvuru yapın diye. 3 ay içinde başvuru yapmak sizin yapmanız gereken bir şey benim bir şey söylememe gerek yok bu iş ahlakına sığmaz. geri kalan 3 ay sonunda da iş sonuçlanmazsa ben paramı iade isterim zaten. ama bunun üzerine bir 3 ay daha koymak insafsızlıktır.

Sonuç olarak ortada yapılan bir iş olmadığından ve oyalamaları sebebiyle iade süresini kabul etmiyorum ve ödediğim paranın derhal iadesini istiyorum.

Kanıtlar:
7v2blm.jpg

PMvoyv.jpg

gojA7L.jpg

9Lv5n9.jpg

MJ9yO6.jpg

QM1l6A.jpg

X42oao.jpg

bbQ2nY.jpg

db421Z.jpg

5VpkZM.jpg

[MENTION=31203]fgoren[/MENTION]; Aldığınız paket aşağıdaki paket mi?

Haber Sitesi Paketi 1-)
Google News kaydı
İçerik Girişi,
Site Düzenlenmesi,
Yazılım, "Özel kaliteli haber yazılımı"
Hosting (A-class ip üzerinde)
Domain,
Dmoz Başvurusu,
İçerik kontrolü (Copyscape "Premium") ile yapılacaktır.
Rakiplerden daha fazla hit almak, News'a haber düşürme konularında fikir alışverişi daha iyi ne yapılıra cevaplar.
Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!
Adsense Yoksa Adsense Onayınıda Alıyorum Gelir Kazanmaya Açık Veriyorum[/B]

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] doğrudur Paket 1 (İngilizce)

Arkadaş kaba bir üslup ile beni şikayet edeceğini ve uzaklaştırılacağımı belirtti ben de aynen şunu bildirdim forumdan uzaklaştırılma pahasına bile olsa iadeler sizin istediğiniz değil iş alırken "okuduğunuz" ve buna göre iş aldığınız o konuda ki şartlara göre yapılır dedim.

İngilizce Paket 1 işini aldım içerik yetersiz geldiği için başvuru yapılmamasını ve içeriğe devam etmemiz gerektiğini belirttiğim de kendisi beni telefon ile aramış görüşmüştük ve olumlu dönüş yapıp tamam Ufuk bey devam edelim dedi ben de konum da belirtiyor olduğum üzere +2 ay kadar ek süre alarak editörleri kendim ödeyip giriş yaptırdım.

Peki madem 6 ay beklediğini iddia ediyorsa benden 3 ay önce neden iade talebi vermek yerine içerik girilmesine devam etmem istendi ve benim ödediğim Editör masrafı ne olacak diye bir soru yönelteyim?

Buna göre içeriklerini kendi ödediğim editör ücreti ile devam ettirdim kendisinden herhangi bir ek ücret talebin de bulunmadım.

gelelim çözüme;

Ticaret yapıyor olduğum konumda ki şartlara istinaden arkadaş iadesini istediği tarihten itibaren 3 ay süre sonun da iadesini kesintisiz olarak bana belirtmiş olduğu;

[09:19:32] fedon: --edit

Bu hesaba (2 Mayıs da iade talep etmek zorun da kalmış gördüğünüz gibi) 02.08.2016 Tarihin de alacaktır bu süre konusun da bir aksama, gecikme, kesinti yada ücretinin gönderilmemesi durumu olursa forumdan süresiz uzaklaştırılmayı talep ediyorum.

ancak kendisi keyfi olarak süre veriyor ve iadesini hemen! istiyorsa ve benim kesintimi yap paramı yolla diyorsa 6 aylık içerik yazdırıyor olduğum USD (Dolar) bazlı ödeme yaptığım editörlerin ödeme dekontlarıyla (1400 USD tekabül eden ücreti) düşerim kalan bakiyesini kendisinin belirttiği tarih de hesabına yatırabilirim.

Bu arkadaşa yapacağım itiması diğer arkadaşlara göstermemem haksızlık olacağı için kendisinin belirttiği süreleri kabul etmiyorum sonuçta iş için kural mekanizması o değil benim.

Ancak benim İade süreme uymayacak ben iade mi bugün istiyorum diyorsa bu benim sözleşme yerine geçen konumda ki şartlara uyması gerekiyor;

http://www.ytpara.com/webmaster-paz...buyuk-referans-ve-iade-garantili-calisma.html

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Başvuru ne zaman yapıldı.

1 Haftayı bulacak başvuru süresi 2. başvurusu açıldı yaptık ingilizce de algoritmalar ve yeterli içerik konusunu kendisine belirttim.

Sizin de bildiğiniz gibi üye iade istediği andan itibaren 3 aylık iade periyodu başlar size de aynı şekil de iadenizi vermiştim.

Ancak kendisi içerik girişinin devamına karar verdi ben de ek ücret talep etmeden editörlerin 3 aylık parasını da kendim ödeyerek içerik girdirmeye devam ettim.

Buna göre benden iade istiyor, kabul ediyorum ancak kendisi de benim iade süremi kabul etmeli aksi taktir de diğer arkadaşlar da gelip ben de iademi hemen istiyorum! deme hakkına sahip olacaklar bu da onlara haksızlık olur.

Son düzenleme:
23 Kasımda iş alındıysa ve konuda beliritlen +2 ayıda müşteri kabul ettiyse 3 ay normal zaman +2 ayda aksaklık durumunda istenebilecek zaman yani 5 ay sonunda 3 aylık iade zamanı başlar. Bu duruma göre 3+2+3 8 ay sonunda iadeyi kesintisiz olarak gerçekleştirmeniz gerekli bu tarihte 23 Temmuz a denk geliyor

Son düzenleme:
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] lütfen bu kişi açık bilgilerimi mesajında editlesin. iban ve isim soyisim bilgilerim gözüküyor

23 Kasımda iş alındıysa ve konuda beliritlen +2 ayıda müşteri kabul ettiyse 3 ay normal zaman +2 ayda aksaklık durumunda istenebilecek zaman yani 5 ay sonunda 3 aylık iade zamanı başlar. Bu duruma göre 3+2+3 8 ay sonunda iadeyi kesintisiz olarak gerçekleştirmeniz gerekli bu tarihte 23 Ağustos a denk geliyor

Sizin vereceğiniz kararı saygıyla kabul ediyorum.

Konum da zaten istemezlerse anında iade için süreç başlatabileceğimizi fakat kendisi de beklemeye uyacaksa +2 ay ek süre çıkabileceği yazıyor dilerseniz o bölümü kopyalayabilirim.

belirtmiş olduğunuz 23 Ağustos tarihin de iadesi gitmediği taktir de forumdan süresiz uzaklaştırılmayı talep ederim.

Yukarı da belirtmiş olduğu F.GÖREN hesabına hiç bir kesinti yapmadan ücretini geri yatıracağımı teyid ederim.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] lütfen bu kişi açık bilgilerimi mesajında editlesin. iban ve isim soyisim bilgilerim gözüküyor

editledim.

Sizin vereceğiniz kararı saygıyla kabul ediyorum.

Konum da zaten istemezlerse anında iade için süreç başlatabileceğimizi fakat kendisi de beklemeye uyacaksa +2 ay ek süre çıkabileceği yazıyor dilerseniz o bölümü kopyalayabilirim.

belirtmiş olduğunuz 23 Ağustos tarihin de iadesi gitmediği taktir de forumdan süresiz uzaklaştırılmayı talep ederim.

Yukarı da belirtmiş olduğu Fedai GÖREN hesabına hiç bir kesinti yapmadan ücretini geri yatıracağımı teyid ederim.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

editledim.

Ben hesaplamayı yanlış yapmışım 23 temmuza denk geliyor süre eğer iş 23 Kasımda alındıysa Aralık Ocak Şubat normal zaman Mart Nisan'da konuda belirttiğiniz ve üyenin kabul ettiği 2 aylık aksaklık zamanına saydım yani 23 nisanda otomatik olarak iade sürecinin başlaması gerekli. iade sürecide 3 ay deniyor Mayıs Haziran Temmuz a denk geliyor oda.

Ben hesaplamayı yanlış yapmışım 23 temmuza denk geliyor süre eğer iş 23 Kasımda alındıysa Aralık Ocak Şubat normal zaman Mart Nisan'da konuda belirttiğiniz ve üyenin kabul ettiği 2 aylık aksaklık zamanına saydım yani 23 nisanda otomatik olarak iade sürecinin başlaması gerekli. iade sürecide 3 ay deniyor Mayıs Haziran Temmuz a denk geliyor oda.

Kendisi iade sürecini 2 Mayıs da başlatıyor dikkat ederseniz orada İade istemek durumun da kalacağım demiş.

Ancak ben siz ne karar verirseniz ona uyarım yalnızca bu karar diğer iş almışları etkilememelidir sizinle de iş yapmıştık siz de iade süresine uyup iadenizi tarihini geçmeden almıştınız.

Arkadaşın kendi yazdığı logu yukarıdan görebilirsiniz 2 mayıs da iade istediğini belirtmiş buna göre süre 2 Ağustosa denk geliyor.

Ancak siz temmuz olsun derseniz yine temmuz olsun yönetimin kararlarına saygım var ben bir ticaret yapıyorum nihayetin de bu meblağlar için ne kendi ticari referanslarımı bozarım ne de güven sarsarım ben konum da belirttiğim şartlara ve sizin tarafınızdan verilecek her türlü karara uygun davranmayı koşulsuz kabul ediyorum.

23 Temmuz da iadesi gitmediği taktir de şikayetini belirtsin arkadaş.

Dipnot:
İade isteyecek arkadaşlar süreyi iade talep ediyorum dediğinden itibaren başlatabilir kişiyle başka bir iş veya süre anlaşmamız yoksa iade sürem benden iadeyi istediği günden itibaren 3 ay'dır.

Buna göre iade isteyecek veya iş alacak arkadaşlar buna hassasiyet gösterip bu şekil de iş alsınlar lütfen.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Kendisi iade sürecini 2 Mayıs da başlatıyor dikkat ederseniz orada İade istemek durumun da kalacağım demiş.

Ancak ben siz ne karar verirseniz ona uyarım yalnızca bu karar diğer iş almışları etkilememelidir sizinle de iş yapmıştık siz de iade süresine uyup iadenizi tarihini geçmeden almıştınız.

Arkadaşın kendi yazdığı logu yukarıdan görebilirsiniz 2 mayıs da iade istediğini belirtmiş buna göre süre 2 Ağustosa denk geliyor.

Ancak siz temmuz olsun derseniz yine temmuz olsun yönetimin kararlarına saygım var ben bir ticaret yapıyorum nihayetin de bu meblağlar için ne kendi ticari referanslarımı bozarım ne de güven sarsarım ben konum da belirttiğim şartlara ve sizin tarafınızdan verilecek her türlü karara uygun davranmayı koşulsuz kabul ediyorum.

23 Temmuz da iadesi gitmediği taktir de şikayetini belirtsin arkadaş.

Dipnot:
İade isteyecek arkadaşlar süreyi iade talep ediyorum dediğinden itibaren başlatabilir kişiyle başka bir iş veya süre anlaşmamız yoksa iade sürem benden iadeyi istediği günden itibaren 3 ay'dır.

Buna göre iade isteyecek veya iş alacak arkadaşlar buna hassasiyet gösterip bu şekil de iş alsınlar lütfen.

Teşekkürler.

Tamamdır konuyu kilitliyorum şimdilik 23 Temmuz son ödeme tarihidir 23 Temmuz'da ödeme yapılmadığı taktirde. Konu sahibi bana veya başka bir yönetici arkadaşı bilgilendirsin gerekli ceza işlemini uygulayalım

Herhangi bir sorun yok iade için geçişleri yaptım bu hafta içerisin de arkadaşın hesabında olur büyük ihtimalle yarın sabahtan düşecektir.

Dekont belge ve döküman gerekirse tarafınıza pm atabilirim.
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Arkadaş mobil olduğu için konuya giremiyormuş bana pm attı sorun çözülmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri