Sonradan dünya engeli gelen kanal

• Kullanıcı brkhs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

brkhs

Kayıtlı Üye
Kanalımdaki 5-6 videoya dünya engeli geldi ve bu videoların kazançları analytics kısmına yansımıştı. Dünya engeli gelen videoları sildim ama kanal telif hakkı durumu şuanda kötü durumda ve 24 eylül e kadar devam edecek yazıyor. Bu durumda kanalın akıbeti ne olur? Kanalı silmelimiyim yoksa beklemeli mi? Kanalda mevcutta para kazandıran videolar hala bulunmakta. Kesinti ve yapmam gerekenler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? (Kanal adsense bağlı)

Kanalımdaki 5-6 videoya dünya engeli geldi ve bu videoların kazançları analytics kısmına yansımıştı. Dünya engeli gelen videoları sildim ama kanal telif hakkı durumu şuanda kötü durumda ve 24 eylül e kadar devam edecek yazıyor. Bu durumda kanalın akıbeti ne olur? Kanalı silmelimiyim yoksa beklemeli mi? Kanalda mevcutta para kazandıran videolar hala bulunmakta. Kesinti ve yapmam gerekenler hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? (Kanal adsense bağlı)

Adsenseye bağlıysa bir kaç güne para kazanmaların kapanacak diye bir uyarı gelir ve bütün bağlı kanalların para kazanması kapanır. Partnerse farklı olabilir.

Kanalı bekletme sil hocam, adsense raporlara yansıdıysa eğer ki şu zamana kadar yansımıştır. Paranı alırsın...

Telifli kanalı bekletirsen o adsense bağlı tüm kanalların zarar görür...

peki silinen kanalın kesintisi yüksek mi olur yoksa normal oranda mı?

Tecrübeyle sabit.
kanal telif hakkı durumu kötüyse ki seninde kötüymüş. Diğer bütün kanallarının para kazanması çok kısa süre sonra gider. Hemen sorunlu kanalı gmail dahil herşeyiyle silin.
tüm kanalların para kazanması kapatılınca kesintite büyük oluyor.

Tecrübeyle sabit.
kanal telif hakkı durumu kötüyse ki seninde kötüymüş. Diğer bütün kanallarının para kazanması çok kısa süre sonra gider. Hemen sorunlu kanalı gmail dahil herşeyiyle silin.
tüm kanalların para kazanması kapatılınca kesintite büyük oluyor.

sadece bu kanalım bağlı adsense hesabına tek kanal var adsenste. Beklersem ve silmezsem para kazanması gidince daha az yada daha fazla kesinti oranıyla mı karşılaşırım yoksa her iki türlüde aynı oran mı olur?

sadece bu kanalım bağlı adsense hesabına tek kanal var adsenste. Beklersem ve silmezsem para kazanması gidince daha az yada daha fazla kesinti oranıyla mı karşılaşırım yoksa her iki türlüde aynı oran mı olur?

Hocam para kazanması kapatılırsa ki kısa süre sonra kapatılır.
Bende bu durumlarda kesinti minumum %40 oluyordu.

Para kazanma kapatılmadan sildiğimdede genelde %18 ile 20 arasında kesinti ile aldım paralarımı hep.
Aslında youtubedeki sonradan gelen telifler üzerine yaptırım uygulaması daha yeni sayılır. Tam olarak emin olamayız ne kadar kesinti olacağını

hocam bendensin bugun benimde ana kanalıma yanlış video atmişim 3 adet dunya engeli yedim.kanal partner quize bağlı.inş kapanmaz.ben video atmaya devam edecem.24 eylülde kalcak ama bir ay var nerden baksan o zaman kadar ne olur biter bilmem

teşekkür ederim yardımın için en iyisi vakit kaybetmeden siliyim bende kanalı ozaman

hocam bendensin bugun benimde ana kanalıma yanlış video atmişim 3 adet dunya engeli yedim.kanal partner quize bağlı.inş kapanmaz.ben video atmaya devam edecem.24 eylülde kalcak ama bir ay var nerden baksan o zaman kadar ne olur biter bilmem

partnerde sıkıntı olmuyor diye biliyorum benimki adsense olduğu için biraz telaş yaptım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri