Sontorun Logo Hizmetleri !

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar tasarıma devam arkaplan vs. diger çalışma konumu biliyorsunuz
bilmeyenler için ; http://www.ytpara.com/youtube-arka-planlar/52989-tasarimlar-kaliteli-ve-hizli.html
burada birçok memnun kalan ve tasarımlarımı begenen arkadaşı bulabilirsiniz.

Gelelim konumuza durum çubugu nedir onu söyliyim bir videoya alt kısam begenin,yorum yapın,abone olun gibi bir durum çubugudur haberlerde oldugunun degişigi banner ise logonuz + istediginiz şeylerin yazılı oldugu reklam veya sitelerde kullanabileceginiz resimdir

Ürün fiyatları ;
Gpkzz7.jpg

Referanslar geldikçe daha çok koyacagım ;
5okVVq.png

A0qJJX.png

04kDDW.png

4ZkllQ.png

J7422B.png

O3ZMM5.png

z2V44D.png

Ödeme seçenekleri ; paypal , Ziraat (20 tl üstü çalışmalarda ziraat)

Not : referans yoktur. Ve tasarımların hiçbiri internetten bulma psd veya png degildir.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam , yakında Logo için seni rahatsız edeceğim..Birde intro işine el atsan süper olur

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] "grafikerim" diyip bir satış yapıyorsan ondan önce işin tekniğini çözmek sana daha çok şey katar. Konunu baltalamak gibi bir amacım yok yanlış anlama ama bu mesleğin daha sağlıklı olabilmesi için bu satışı yapıyorsan dikkat etmen gereken hususlar var. tasarım kısmın kötü değil ama işin tekniği ile ilgili problemlerin var. Benim gördüğüm dikkat etmen gerekenler;
-Yazılardaki Türkçe karakterleri sakın unutma büyük ayıp olur :) Makanın adı muhtemelen "Yesil Çay" değil de "Yeşil Çay"dır. yada "GUNCEL YAZILAR"
-Espas hatalarına dikkat et. Logo ve Logotype'da gözü çok rahatsız eder bu hatalar aslında.Optik dengeyi bozar. Çoğu fontta bu espas hatası vardır. bunu düzeltmek sana kalıyor.
-Yazılarında bloklamalar kullanarak daha sağlam işler çıkarabileceğini düşünüyorum.
-Minimalist tarzını beğendim ama biraz daha renk kullanarak bazen çok daha iyi sonuçlar alabilirsin.
-Logo ve logotype dengesine biraz daha dikkat etmelisin bence.

Benim görebildiklerim bu kadar. Nasihat metni yazmadım. umarım bu eleştiri ve önerilerimden dolayı alınmazsın,kızmazsın :) sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlı satışlar :)

Arkadaşla çalıştım gayet ilgili bi arkadaş ve yeniliklere hep açık :)

logolar güzel ama font seçiminin ve kullanımının yanlış olduğunu düşünüyorum daha kurumsal ve sade fontlar kullanmalısın

vektör cizimi var olan bir logoyu daha modernize etmek istiyorum kurumsal bir firma?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri