Sonuç hep hüsran ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EROLAKKAYA

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 1 aydır youtube ile uğraşıyorum.

10 farklı ingilizce kategoride hergün özenle seçerek tek tek indirip youtube yükledim beklediğim gibi bir sonuç alamadım forumları okudum yapılması gerekenleri uyguladım olmadı.

özgün videolar hazırladım moda videoları ingilizce onları yükledim yine güzel bir getiri yok.

bot satın aldım öyle deniyorum yine bir sonuç yok

1 ayda toplam 3 TL para kazanabildim youtube den yılmadan hala deniyorum uğraşıyorum hala bir sonuç yok.

ünlem meselesine gelince. videoların başından kesiyorum sonundan kesiyorum rgb değiştiriyorum parlaklık değiştiriyorum başlıkları özgünleştiriyorum yüklüyorum hepsi ünlem onada hala bir çözüm bulamadım.

benmi hata yapıyorum yoksa youtube ile uğraşmak boş işmi 1 ayda web sitesi açıp onunla ilgilensem şimdiye güzel yerlere getirirdim web sitesini.

youtube ile uğraşmak yerine web sitesi ile uğraşmak dahamı mantıklı sizce ?

Bende para kazanmıyorum şuanda bu işten. Ama bence azmini kaybetme devam et illaki biyerden tutturacaksın forumu didik didik ettim bu işin püf noktası deneme yanılma baktın tutmuyor başka kategoriyle ilgilenecesin bu iş sabır işi

Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 1 aydır gecemi gündüzümü verdim uğraşıyorum hala bir sonuç yok hep aynı. youtube için harcadığım vakti eğer ki web siteleri için harcasaydım şimdiye kadar zaten yavaş yavaş olurdu bişeyler

yılmayın ilk ay 6 tl kzndm 2. ay araştıra araştıra deneye deneye 700 tl kzndm 3. ay bklentim hedefim 3k

Arkadaşlar öncelikle şöyle diyeyim 1 ay herşeyi yapıp kimse 3 tl kazanmaz ya birşeyleri yanlış yaptınız yada herşeyi yapmadınız. Sonuç olarak alın bir bot 3-4 kanala 1000 er video atın ünlemleri silin kalanı dursun o bile 3 tl yi geçer bir ayda ben şahsen burada bi çalışma görmüyorum ha varsada demekki bir yerlerde yanlış var.
Çok kanal devri bence yeni başlayan arkadaşlar için bitti çünkü onlar daha tam olayı kavrayana kadar onca kanalı idare edecek konuma gelene kadar youtube bir güncelleme daha yapar yıkar geçer ellerindeki herşeyi o yüzden 10 tane kanalınız olsun en fazla.
Tbm falan uğraşmayın bana kalırsa yeni başlayan birisi için saçmalık bence bu çünkü bu tarz olaylarda biraz ince ayrıntı var sadece adsense to için birkaç ayarlama yapın tamamdır hep izlenim odaklı çalışın izlenim varsa parada vardır.
Web sitesi mi youtube mu diyince aslında en güzeli youtube'den parayı bulup temeli sağlam bir web site alıp uzun ömürlü bir kazanç sağlamak. Ama elinizde para olmadığını varsayarak olaya bakarsak şahsi tavsiyem eğerki sabırlıysanız ve ben 6 ay para istemem hiç diyorsanız web sitesi daha iyi olacaktır ama şuda bir gerçek youtube işi bilene her zaman için daha çok kazandırır.

aynen benim 42 tıklama bir anda 12 düştü 15 tl param 3 tl'ye düştü bence sabır en önemli etken

Arkadaşlar öncelikle şöyle diyeyim 1 ay herşeyi yapıp kimse 3 tl kazanmaz ya birşeyleri yanlış yaptınız yada herşeyi yapmadınız. Sonuç olarak alın bir bot 3-4 kanala 1000 er video atın ünlemleri silin kalanı dursun o bile 3 tl yi geçer bir ayda ben şahsen burada bi çalışma görmüyorum ha varsada demekki bir yerlerde yanlış var.
Çok kanal devri bence yeni başlayan arkadaşlar için bitti çünkü onlar daha tam olayı kavrayana kadar onca kanalı idare edecek konuma gelene kadar youtube bir güncelleme daha yapar yıkar geçer ellerindeki herşeyi o yüzden 10 tane kanalınız olsun en fazla.
Tbm falan uğraşmayın bana kalırsa yeni başlayan birisi için saçmalık bence bu çünkü bu tarz olaylarda biraz ince ayrıntı var sadece adsense to için birkaç ayarlama yapın tamamdır hep izlenim odaklı çalışın izlenim varsa parada vardır.
Web sitesi mi youtube mu diyince aslında en güzeli youtube'den parayı bulup temeli sağlam bir web site alıp uzun ömürlü bir kazanç sağlamak. Ama elinizde para olmadığını varsayarak olaya bakarsak şahsi tavsiyem eğerki sabırlıysanız ve ben 6 ay para istemem hiç diyorsanız web sitesi daha iyi olacaktır ama şuda bir gerçek youtube işi bilene her zaman için daha çok kazandırır.

aynen katılıyorum üstad. çok güzel özetlemişsin olayı.

hocam yabancı dil mezunuyum ingilizce bilgim var,
video düzenleme işlerinden az çok anlarım,
10 farklı kategori açtım,
hepsine logo ekledim,
hepsine 250şer tane abonelik kastım,
videolara beğeni yaptırdım 150 - 200 tane
facebook sayfası açıyorum, sayfaya beğeni kasıyorum, videoları orada paylaşıyorum,
özgün moda videoları hazırlayıp onları yüklüyorum.

daha ne yapmam gerek ?

hocam yabancı dil mezunuyum ingilizce bilgim var,
video düzenleme işlerinden az çok anlarım,
10 farklı kategori açtım,
hepsine logo ekledim,
hepsine 250şer tane abonelik kastım,
videolara beğeni yaptırdım 150 - 200 tane
facebook sayfası açıyorum, sayfaya beğeni kasıyorum, videoları orada paylaşıyorum,
özgün moda videoları hazırlayıp onları yüklüyorum.

daha ne yapmam gerek ?

Şimdi şöyle bir durum var her kanala 250 abone kasıyorsunuz videolara 150-200 beğeni yaptırıyorsunuz bence bunları yaparken yanlışlıkla tıklamalar bile 3 tl yi fazlasıyla geçer rakamlarda bir yanlışlık mı var :) Ha bunlar organik değilse çok dikkat ettim reklama tıklamamaya ben yaptım veya eşim dostum yaptı diyorsan zaten yanlış yoldasın. Kendi videonu çekince basarsın logonu boşver öyle şeyleri.

hocam abonelikler organik değil zaten abonelikler organik olsa zaten güzel paralar kazanırdım o rakamlara göre abonelik kasma sitelerinden gönderiyorum aboneleri.

logoları spam videolara eklemiyorum.

2-3 ay öncesine kadar bende senin gibi düşünüyordum, ama inan bana hiç yılmadan devam et eğer amacın para kazanmaksa.
benim ilk önceliğim para değil, can sıkıntısından ve boş vaktim oldukça video atıyorum.
gelirimi sürekli takip ediyorum, sırf istatistikleri merak ettiğim için.
mesela 7 ay boyunca toplamda 100 izlenim alan bir video 9. ay'da 10K gösterim alabiliyor ve kazanç getirebiliyor. Bu yüzden istikrarlı şekilde bence devam etmelisin. Geleceğe yatırım yapıyormuşsun gibi düşün birnevi.
Burada kimse işi tam öğrenmeden ustalaşmadan ilk 2-3 ay'da cebini dolduracak paralar kazanmıyor, herkes önce hamur yoğurmasını öğrenmiş ve belli bir tecrübe seviyesine ulaşmıştır.
Hemen para kazanayım acil para lazım bana diyorsan git inşaata gir çalış derim sana.
Ama acil paraya ihtiyacın yoksa geleceğe yatırım yap ve düzeni bozma, emin ol gün gelecek ve ekmek yemeye başlayacaksın bu emeklerinden.

2-3 ay öncesine kadar bende senin gibi düşünüyordum, ama inan bana hiç yılmadan devam et eğer amacın para kazanmaksa.
benim ilk önceliğim para değil, can sıkıntısından ve boş vaktim oldukça video atıyorum.
gelirimi sürekli takip ediyorum, sırf istatistikleri merak ettiğim için.
mesela 7 ay boyunca toplamda 100 izlenim alan bir video 9. ay'da 10K gösterim alabiliyor ve kazanç getirebiliyor. Bu yüzden istikrarlı şekilde bence devam etmelisin. Geleceğe yatırım yapıyormuşsun gibi düşün birnevi.
Burada kimse işi tam öğrenmeden ustalaşmadan ilk 2-3 ay'da cebini dolduracak paralar kazanmıyor, herkes önce hamur yoğurmasını öğrenmiş ve belli bir tecrübe seviyesine ulaşmıştır.
Hemen para kazanayım acil para lazım bana diyorsan git inşaata gir çalış derim sana.
Ama acil paraya ihtiyacın yoksa geleceğe yatırım yap ve düzeni bozma, emin ol gün gelecek ve ekmek yemeye başlayacaksın bu emeklerinden.

hocam biliyorum bende birden olmayacağını, amacım hemen kazanmak, çok kazanmak falan değil.

tek işim youtube değil zaten.

ama günlük 2-3 TL getiren bir kanalım olsa o bile mutlu edecek beni ben bunu istiyorum sadece.

dostum daha bir ay olmuş dur bakalım bi sabret fakat sende kötü zamanda gelmişsin tam ünlemin patlak verdiği zaman.Web siteside aç her yerden saldır boş duranı Allah da sevmez Kul da. :)

1. 1 ayda büyük para hedeflemek başlı başına hata
2. daha önce adsense ile uğraşmadan direk yt işine dalmak daha büyük hata
3. 1 ay uğraşıp hala ufakda olsa kazanamamak beceriksizliktir

okumak iyidir ;)

hocam ben büyük para hedefliyorum demedim zaten, daha önce adsense ile uğraşmadım da demedim bunları nereden çıkardınız ?

3 Ayımı bu işi öğrenmek için harcadım. Hala öğreniyorum. Pes etme. Doğruya ulaşacağına eminim.

Demek ki özenle seçdiğiniz videolar ilgi görmüyor , bakış açınızı değiştirin , farklı konulara yönelin , deneme yapın , bu video izlenir , bu konu ilgi görür v.s. gibi düşünerek yükleme yapmayın , yükleme sonucunda video izlenim alıyorsa ,bu konuda videolar yüklemeniz gerektiği sonucuna varın ....

Size bir önerim ,ingilizce güncel haber videoları yükeleyebilirsiniz ..Mutlaka izlenim alır ..Ama güncel olsun , mesela geçen ay Malezyada kaybolan uçak , Ukrayna-Rusya Krizi v.s. gibi populer dünyanın ilgilendiği konular ile ilgili videolar çok izlenim aldı ..Bu şekilde populer güncel videolar yükleyebilirsiniz..

Demek ki özenle seçdiğiniz videolar ilgi görmüyor , bakış açınızı değiştirin , farklı konulara yönelin , deneme yapın , bu video izlenir , bu konu ilgi görür v.s. gibi düşünerek yükleme yapmayın , yükleme sonucunda video izlenim alıyorsa ,bu konuda videolar yüklemeniz gerektiği sonucuna varın ....

Size bir önerim ,ingilizce güncel haber videoları yükeleyebilirsiniz ..Mutlaka izlenim alır ..Ama güncel olsun , mesela geçen ay Malezyada kaybolan uçak , Ukrayna-Rusya Krizi v.s. gibi populer dünyanın ilgilendiği konular ile ilgili videolar çok izlenim aldı ..Bu şekilde populer güncel videolar yükleyebilirsiniz..

sağolun hocam yeni güncel haber kategoriside açayım bir tane :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri