Sonun başlangıcı.. - teşekkürler

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Bugüne kadar bana ettiği hizmetler için ytparaya teşekkür etmek istiyorum neredeyse 1 yıl süren yöneticilik maceram ve 1.5 yıl a yaklaşıyor olan ytpara üyeliğim süresince çok güzel şeyler öğrendim. Ama her şeyden önemlisi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=12493]Sinan.T[/MENTION] [MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] gibi mükemmel insanlar ile tanıştım yeri geldi sabaha kadar oturup geyik yaptık yeri geldi dertleştik.Liseli geyiğim ile başlarını ağrıttığımda oldu sırf beni bozmamak için uyduklarıda.Ama bu pırlanta insanlar her seferinde ufkumu biraz daha genişlettiler tıpkı ytparanın bana sürekli olarak yaptığı gibi.

Son zamanlarda biraz gereksiz fazla duygusalım açıkcası daha fazla sabretmeye takatim kalmadığı için sanırsam. Her zaman özeleştiri yapabilen bir karakter oldum olmaya çalıştım kendimi sorgulamaya başladığım son dönemlerde bir çok gereksiz özelliğim olduğuna kanaat getirdim beklemek gibi sadece hayal etmek gibi o sebeple bundan sonra boşa harcadığım her dakikanın kavgasını yapmaya başladım kendimle bununla birlikte gelen duygusallığımdan dolayı pes etmeyide denedim ama bu forumun bana öğrettiği en önemli şeylerden birisi de pes etmemekti edemedim. Başaramamaktan değilde başarmaya çalışmamaktan korktum daima bu dönemde forumu derslerimi işimi ve ailemi fazlasıyla ihmal ettim. Bu bir son değil olmadı olmayacakta çünkü her sonun bir başlangıcı var. İşte bu da sonun başlangıcı

Tüm bu sebeplerden dolayı teşekkürler ytpara ve üyeleri. İstediğim tek şey bu zamana kadar iyi kötü kararlarım oldu kalp kırdım kırıldığımda oldu ama yaşımın verdiği heyecanla biraz fazla hızlı gittim belki hakkınızı helal edin tüm bunlar için. Bir yere gittiğimden değil ya helalleşmeden içim rahat etmeyecek daha az gireceğim genel olarak ama dediğim gibi özellikle yukarıda etiketlediğim insanlar dahil bir çoğunuza minnettarım. Kendinize cici bakın

Son düzenleme:
Hoşçakal dostum. Aramızda sorun oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama kırdıysam, kusuruma bakma, hayatta böyle şeyler olabilir :) Hayatında başarılar dilerim.

yolun açık, hakkım helal olsun kardeş, biz bıraktığın gibi burada olacağız inş.

Takma kafana kardeş geçer gider zamanını ne boş işlere harcayanlar var sen enazından paranı kazanmak için harcıyosun bi hakkım varsa helal hoş olsun sende helal et :)

Bundan sonrası için başarılar dilemek düşer bana da. :)

Hakkim varsa helal olsun

Hesap makinasindan yollandi

Hakkım yokturda yinede helal olsun diyeyim ne olur ne olmaz sende helal et :)

Süper moderatörlerden sempati duydugum tek kişisin moderatör oldugum günlerde hep seni etiketliyordum sıkışınca :) Yapmak istediğin şeyleri yapacağına inanıyorum böyle bir mesaj yazarak içindeki mahkemeden başarı ile çıktığını zaten görebiliyorum. Karamsar olma ve karamsar bakma. Hayallerin ve olmak istediğin yer için savaş. Eminim bir hedefim var ve orada olmak istiyorsun onun için çabala dostum. Ama hiçbir zaman kendini bir kuyuda gibi görme. Ve amacından şaşma. Ben niçin yaşıyorum deme kendine. Niçin yaşadığını çok iyi bil ve onun için yaşa. Arayı fazla açma sorunlar hallolur sıkıntılar gelir ve geçer :) Yağmurdan sonra güneş açtığı gibi.

Adam bir yere gitmiyor ..gülle gülle diyen olmuş yaw :D konuyu okumadan yorum yapmak budur işte :D

Hayırlısı olsun kardeşim.. Paradan önemli şeyler var. Benim psikolojim bayadır aşırı bozuk ve bu bozukluğu bir nevi düzeltebilmek için ytparada daha çok zaman harcıyorum. Bununda bana getirisi oluyor. Sanada verdiğin kararın getirisi olacaktır. Değişiklik iyidir. Gün gelir düzelirsek bizde yol alırız, sonra bakmışsın tekrar döneriz. :) Hayat şartları neyi gerektirirse nasıl yaşamak güzelse öyle yaşamak lazım..

Süper moderatörlerden sempati duydugum tek kişisin moderatör oldugum günlerde hep seni etiketliyordum sıkışınca :) Yapmak istediğin şeyleri yapacağına inanıyorum böyle bir mesaj yazarak içindeki mahkemeden başarı ile çıktığını zaten görebiliyorum. Karamsar olma ve karamsar bakma. Hayallerin ve olmak istediğin yer için savaş. Eminim bir hedefim var ve orada olmak istiyorsun onun için çabala dostum. Ama hiçbir zaman kendini bir kuyuda gibi görme. Ve amacından şaşma. Ben niçin yaşıyorum deme kendine. Niçin yaşadığını çok iyi bil ve onun için yaşa. Arayı fazla açma sorunlar hallolur sıkıntılar gelir ve geçer :) Yağmurdan sonra güneş açtığı gibi.

Güzel dostum güzel mesajın için teşekkür ederim içimi aydınlattın yine sende kesinlikle benim için öylesin değişik bir sempatikliğin var modlar arasında uygun olunan bir zamanda konuşmak isterim muhakkak seninle skype adresini atarsan pmden ekleyeyim.

sanırım yanlış anlaşıldım bu son youtube için değil arkadaşlar bizde pes etmek yok son youtube a verdiğim aranın sonu sadece daha hızlı koşabilmek için forumdan görevimden üyeliğimden ve benzeri platformlardan biraz uzaklaşıyorum.Bununla birlikte helalleşmeyi aradan çıkarmak istedim hakkım varsa helal olsun hepinize..
[MENTION=10960]fth[/MENTION] teslim olmak yok güzel abim ama dediğin gibi bir şeyleri değiştirmek şart

uzun süre modluk yapıp kendsine laf gelmeyen nadir insanlardan
hakkım varsa helal olsun :)

Burak'a ne yaptın? Çabuk söyle banlamayayım :D hayırlısı kardeşim, en iyisini yapmışsın, beni de görürsün daha da çok kazanınca :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri