Sonunda 7 Dakika Aralıklı Reklamı Çözdüm!

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 15dakikadan uzun videolar yüklüyorum ben ve bu 7 dakika aralıklı reklamı birtürlü yapamamıştım.(yapılıyor ama beklemek istememiştim) bugün test ettim 2-3gün önce yüklediğim 3 videoya yazdım gece 01:00 sabah 8:00'da kalktım ve hepsinde reklamların oldugunu gördüm hemde 1videoda en az 7 reklam var.Şimdi arkadaşlar napıyoruz video yüklediğimizde para kaznamayı normal şekilde yakıyoruz ve 2-3gün bekliyoruz 2-3gün sonunda video ortası reklamı açıyoruz kısa sürede açılıyor.

herkese bol kazançlar kolay gelsin

7-8 dakika aralıklı yaptım hepsini örneğini atayım
10:00,18:00,29:00,37:00,45:00
8:00,16:00,25:00,35:00,50:00,1:00:00,1:08:00,1:20: 00

kardeş bende yaptım 6-7 tane reklam var , varınada işte reklamı atla diyince yada reklama tıklayınca öbür reklamlar kayboluyor -.-

arkadaşlar 15dakikadan uzun videolar yüklüyorum ben ve bu 7 dakika aralıklı reklamı birtürlü yapamamıştım.(yapılıyor ama beklemek istememiştim) bugün test ettim 2-3gün önce yüklediğim 3 videoya yazdım gece 01:00 sabah 8:00'da kalktım ve hepsinde reklamların oldugunu gördüm hemde 1videoda en az 7 reklam var.Şimdi arkadaşlar napıyoruz video yüklediğimizde para kaznamayı normal şekilde yakıyoruz ve 2-3gün bekliyoruz 2-3gün sonunda video ortası reklamı açıyoruz kısa sürede açılıyor.

herkese bol kazançlar kolay gelsin

video ortasi reklam suresini nekadar koyuyosun?

video ortasi reklam suresini nekadar koyuyosun?

7-8 dakika aralıklı yaptım hepsini örneğini atayım
10:00,18:00,29:00,37:00,45:00
8:00,16:00,25:00,35:00,50:00,1:00:00,1:08:00,1:20:00

---------- Mesaj saat 12:15:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:09:54 civarında gönderildi. ----------

2dakika önce 3videoda aynısı yaptım arkadaşlar 2-3gün önce yüklediğim videolarda 1dakika içinde yandı reklamlar

o kadar reklam koyarsan izleyici o videoyu izlemez.max 3 tane koy bence.

Kardeşim bu kadar reklam zararlı.Ben de video ortası reklamlardan ekmek yiyorum.Ama max 3 reklam fazlası zarar,bana inan.

Aynı ip adresinden 2 tıktan fazla saymıyor demişti muslera06. Şimdi birisi bu reklamların hepsini izlese 2. tıktan sonra gelen para ay sonunda kesilir mi ?

Aynı ip adresinden 2 tıktan fazla saymıyor demişti muslera06. Şimdi birisi bu reklamların hepsini izlese 2. tıktan sonra gelen para ay sonunda kesilir mi ?

valla ben ona bakmam şimdi 1 reklamda izleyici o reklamı %80 kapatıyor 5-6 reklam olsa içlerinden 1ine bile tıklasa 1izleyicide 1 tık dünyalar demektir.

bakın buradan fazla ses ettirmeden açıkliyim size ne yazıkki milletimiz hep hazıra alışmış insanlar hiç kafasını kullanmıyor abi video ortası reklam bölümündeki ? tıklayınne yazıyor lütfen videonuzdaki doğal aralıkları girin eğer siz 07:00,14:00,21:00 yaparsan seni anlamayacak youtube un aptal olması gerek lütfen şu şekilde yazın gerçekçi olsun
ör: 08:17,17:42,26:51,35:23,44:34:,53:16
Edit: Kesin çıkması için video öncesi reklamı kaldırıp riske girin :D
1 edit daha : örnek videomdaki reklam kodları Ve kusursuz çıkıyor :10:15,21:42,29:18,41:51,50:32,59:10

kardeş bende yaptım 6-7 tane reklam var , varınada işte reklamı atla diyince yada reklama tıklayınca öbür reklamlar kayboluyor -.-

7 Dakika aralıklarla eklediniz diyelim 1. reklam dan sonra ikinci reklam arasında 7 dakika yoksa o reklam kaybolur veya videoyu ileri sararsanız reklam kaybolur yani orda yazan süreyi izlemesi gerekiyor atlamadan yoksa kaybolur reklam

benim anlamadigim bu konudan once o,kadar konu acildi bu reklamlari koymayi bilen varmi diye neden birisi cikip anlatmiyorduda simdi bu konu acildiktan sonra her kes bende boyle yapiyordum diye yaziyor!?

öyle olması senn açından iyi zaten çünkü bir videoda birden fazla tık olması sana sıkıntı yaratır. 1 videoda 1 tık alsan zaten yeterli olur

---------- Mesaj saat 15:00:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:59:31 civarında gönderildi. ----------

benim anlamadigim bu konudan once o,kadar konu acildi bu reklamlari koymayi bilen varmi diye neden birisi cikip anlatmiyorduda simdi bu konu acildiktan sonra her kes bende boyle yapiyordum diye yaziyor!?

bencillik kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri