Sonunda Başardım Galiba (Başarı Öyküsü)

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ubus56

Kayıtlı Üye
Sonunda Başardım (Başarı Öyküsü)

Arkadaşlar Başarı Öykümü Sizlere Anlatıcağım. Tüm Ytpara Ailesine Katıkılarından Dolayı Teşekkürler :)

Adsenseye İlk Kaydolma Günüm 10 Eylül Galiba Sabah 5-6 Gibi Başvuru Yapmıştım Öğlende Onaylanmıştı.

İlk 8 Gün Gelen 1-2 Tık Beni Umutlandırıyordu
v5xmc.png

19 Eylül 2013 Perşembe günü Kanalımda hiçbir video patlamamıştı ona rağmen 10 k gösterim vardı adsensede birazdaha umutlandım
v5xqg.png

20-24 Eylül Giderek Umutlanıyordum
v5xrf.png

25 Eylül ile birlikte işler yoluna oturmuştu kanalı güncel tutuyordum günlük 1-2-3-4-5-6 $ Dolar Bırakıyordu
v5xud.png

Tabi Uzun Sürmedi ve 30 Kasımda 1 Kanalım Kapandı.
v5xw9.png

Ama İçim Rahattı Eylül Ayı Kazancım Olan Parayı Almıştım Ve Artık Hiçbir Şüphem Yoktu Googlenin parayı verip vermiyeceği adına.

1 Aralık Günü Herşeye Baştan Başladım Yeni Kanallar Yeni Kategoriler. Ve 1-2 Aralık Günü Gecemi Gündüz Edip İçerik Arayışına Geçtim Ve Sonunda Buldum.
v5xzb.png

5 Aralık 05:00 Bütün Kanallar Kalıcı Olarak Kapatıldı :) Nazar Deydi Nazar :D

9 Aralık 01:17 5 Aralıktan Sonra Tek Kanal İle Devam Ediyorum Sonuç Burada;

vbd9j.png

Sen Sen Ol Asla Pes ETME...!!

10 Aralık 00:12 Telifler Pes Peşe Geldi
vcc01.png

9 Aralıktan Kazandığım 70 Tl İle Kaldım :) Tabi Durmak Yok Yola Devam :) Yeni Kanal Açtım Ordan Devam Ediyorum

Kanallar Kapandı Bende Ara Verdim Youtubeye 1 Ay Sonra Kaldığım Yerden Devam Ediceğim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allaha Şükür İyi Kazandım. Ama İçimde Hala Bir Kuşku Var Ya Para Kazanma Kapatılırsa Ya Kanallar Kapatılırsa. Herşey Olucağına Varır Kısmet İşi:) Kapanırsa Yeni Kanallar İle Devam Ederim. Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

Unutmayınki>> İsra Suresi 13. Ayet: Biz Herkesin Kaderini Kendi Çabasına Bağlı Kıldık.

Hayırlı Geceler YtPara Ailesi :) Üstümde Emeği Olan Bütün Üstatlar Hepinize Sonsuz Teşekkürler

Konu Sürekli Güncel Kalıcaktır :)

Çok kısa zamanda iyi iş başarmışsınız gerçekten tebrik ederim şuanda günde kaç tl getiriyor

Çok kısa zamanda iyi iş başarmışsınız gerçekten tebrik ederim şuanda günde kaç tl getiriyor

hocam bende bugün bir tane video patlattım fakat onunda para kazanma hala soru işaretinde herşeyi denedim hala düzelmedi.içeriği spor olduğu için olabilir diyorum ve abone kasmak için durduruyorum :)

hocam bende bugün bir tane video patlattım fakat onunda para kazanma hala soru işaretinde herşeyi denedim hala düzelmedi.içeriği spor olduğu için olabilir diyorum ve abone kasmak için durduruyorum :)

Hocam o sorun genel bi sorun ara ara düzeliyor tekrar gidiyor. tavsiyem 30-40 dkda bir videonun etiketleri-açıklamaları sil başlığı a koy aktif etmeye calıs olmassa para kazanmayı kapat normal etiketlerini vs ayarla belli bi süre sonra tekrar dene

kafa yorduktan azmettikten sonra olmayacak bir şey yoktur. konunun son kısmını ayetle sonlandırmanızı da takdir ettim.
daha fazla kazanmanız dileğiyle..

yeterki yüklenecek videolar ve kategoriler iyi seçilsin her halukarda kazanıyor çalışan insan :)

Hocam o sorun genel bi sorun ara ara düzeliyor tekrar gidiyor. tavsiyem 30-40 dkda bir videonun etiketleri-açıklamaları sil başlığı a koy aktif etmeye calıs olmassa para kazanmayı kapat normal etiketlerini vs ayarla belli bi süre sonra tekrar dene

aynen hocam spor videolarında genel bir sorun zaten neyse deniyorum bu sefer de izlenim azalıyor,olmıyacak belli abone kasalım en azından nereden baksan bi 50$ gitti galiba :)

bende 26 Eylülde bağladım ilk günler aynı senin gibiydi ama ben daha ödeme eşiğinin yarısında bile değilim :D :D

720 tıka ne verdi? güncel çalışıyorsun sanırım?

Hangi kategoride çalışıyorsunuz acaba

Allah daha çok versin.Ayet son da çok iyi olmuş, baya etkilendim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri