Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün öğlen benim 1 hesap daha aynı duruma düştü çözüm yok şuan
Geçmiş olsun forumda baya aktifsin çözüm yollarını biliyorsundur ama hiçbiri kesin değil şansını dene zaten kaybedecek bir şeyin yok sıfırı gördük
Az kaldi yuregime indireceksiniz vallahi...
aferin şimdi kendi konunu kitle [MENTION=1316]Alex[/MENTION]
Kaçınılmaz son bu, inş başına gelmez ama hazırlıklı ol üstat
Çünkü ben gerçekten çok tedbirli gidiyordum dakika dakika maili kontrol edip saniyesinde telif vs siliyordum ona rağmen sonuç üzücü oldu
İşin komik yanı şu: X kanalından dolayı 40 kanalın para kazanması kapatıldı
X kanalında ne 1 telif ne 3. Taraf var tertemiz kanal ve en komik tarafı X kanalının para kazanması açık
---------- Mesaj saat 17:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:38 civarında gönderildi. ----------
Seninle skype ta hesaplaşacağız çocuk
Ayrıca çook yufka yürekliyimdir insanları kazanmak önemli konu kilitleme geçmişim 0
G+ yöntemi bu ay çıktı daha önce o şekilde para alan olmadı kasım 12 de herşey belli olacak herkes ona göre bir yol izleyecek. Bazıları g+ ile açtı kanalı devam ettiriyor. Bazıları g+ ile açıp direkt kanalı sildi.Mesela ben para kazanması kapanan bütün kanalları g+ yapmadan silip yeni hesaplara yükledim.
ne üzerineydi kardeşim bu kanal
Mesele para ve kanallar değil 900 kaybederiz 20. Bin kazanırız da mesele bu konudaki kalıcı çözümü bulabilmekte
kapanan kanal google + ya baglımıydı
Mesele para ve kanallar değil 900 kaybederiz 20. Bin kazanırız da mesele bu konudaki kalıcı çözümü bulabilmekte
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.