Sonunda Benim de Para Kazanma Devre Dışı Kaldı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bu ay birikmiş 900 TL vardı 2 gün daha bekleyemedi :(

Şimdi bu parayı nasıl alabilirim? Tamamen umudu keseyim mi ? Parayı kesinleştirmemin bir yolu var mı ?

Bugün öğlen benim 1 hesap daha aynı duruma düştü çözüm yok şuan

Geçmiş olsun forumda baya aktifsin çözüm yollarını biliyorsundur ama hiçbiri kesin değil şansını dene zaten kaybedecek bir şeyin yok sıfırı gördük

Bugün öğlen benim 1 hesap daha aynı duruma düştü çözüm yok şuan

Geçmiş olsun sana da

Şimdi bu ayın kazançlarını nasıl alacağız umudu keselim mi

Google + ile açsak para kazanmayı kazancı kesinleştirsek işe yaramaz mı

---------- Mesaj saat 17:19:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:29 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun forumda baya aktifsin çözüm yollarını biliyorsundur ama hiçbiri kesin değil şansını dene zaten kaybedecek bir şeyin yok sıfırı gördük

Aynen deneyeceğim bakalım

Temkinli gidiyordum dakika dakika mail ile takip ediyorum 3. Taraf vs anında siliyordum yine kapandı

Üstelik sebep gösterilen kanalın para kazanması açık

G+ yöntemi bu ay çıktı daha önce o şekilde para alan olmadı kasım 12 de herşey belli olacak herkes ona göre bir yol izleyecek. Bazıları g+ ile açtı kanalı devam ettiriyor. Bazıları g+ ile açıp direkt kanalı sildi.Mesela ben para kazanması kapanan bütün kanalları g+ yapmadan silip yeni hesaplara yükledim.

Az kaldi yuregime indireceksiniz vallahi...

Kaçınılmaz son bu, inş başına gelmez ama hazırlıklı ol üstat

Çünkü ben gerçekten çok tedbirli gidiyordum dakika dakika maili kontrol edip saniyesinde telif vs siliyordum ona rağmen sonuç üzücü oldu

İşin komik yanı şu: X kanalından dolayı 40 kanalın para kazanması kapatıldı

X kanalında ne 1 telif ne 3. Taraf var tertemiz kanal ve en komik tarafı X kanalının para kazanması açık :)

---------- Mesaj saat 17:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:38 civarında gönderildi. ----------

aferin şimdi kendi konunu kitle [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Seninle skype ta hesaplaşacağız çocuk :D

Ayrıca çook yufka yürekliyimdir insanları kazanmak önemli konu kilitleme geçmişim 0

Kaçınılmaz son bu, inş başına gelmez ama hazırlıklı ol üstat

Çünkü ben gerçekten çok tedbirli gidiyordum dakika dakika maili kontrol edip saniyesinde telif vs siliyordum ona rağmen sonuç üzücü oldu

İşin komik yanı şu: X kanalından dolayı 40 kanalın para kazanması kapatıldı

X kanalında ne 1 telif ne 3. Taraf var tertemiz kanal ve en komik tarafı X kanalının para kazanması açık :)

---------- Mesaj saat 17:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:38 civarında gönderildi. ----------

Seninle skype ta hesaplaşacağız çocuk :D

Ayrıca çook yufka yürekliyimdir insanları kazanmak önemli konu kilitleme geçmişim 0

ne üzerineydi kardeşim bu kanal

G+ yöntemi bu ay çıktı daha önce o şekilde para alan olmadı kasım 12 de herşey belli olacak herkes ona göre bir yol izleyecek. Bazıları g+ ile açtı kanalı devam ettiriyor. Bazıları g+ ile açıp direkt kanalı sildi.Mesela ben para kazanması kapanan bütün kanalları g+ yapmadan silip yeni hesaplara yükledim.

En mantıklı yolu uygulamaya çalışacağım bakalım

---------- Mesaj saat 17:43:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:32 civarında gönderildi. ----------

ne üzerineydi kardeşim bu kanal

Çizgi film kanalı telif vs almadım temiz kanal daha bugün açmıştım

Simdi 17 bin aboneli kanal para kazanmasi gitdi ve 50 + kanalida kendisiyle birlikde goturdu :(

700 Evro parada gidecek zannimca 2 gun bekleyemedi :(

Mesele para ve kanallar değil 900 kaybederiz 20. Bin kazanırız da mesele bu konudaki kalıcı çözümü bulabilmekte

benimde geçen hafta 7 kanalım kapatıldı kazanç 1230 tl benim pek umudum yok geçmiş olsun sadece 1 kanalda 390 $ kazancım vardı herkes g+ diyor ben bu işlemi bulamadım benim kanallar alt kanaldı bazı arkadaşlar alt kanal olmuyor diyor ayrıntılı anlatıcak arkadaşlar varmı

Iste mesele cozumun olmamasi ben cozum oldugunu sanmisdim yeni uyari maili gelmisdi baska bi kanalima kanali sildim sorun ortdan kalkdi anca bu kanalim icin uyari falan vermeden para kazanma devre diwi brakti en buyuk meselede artik o adsenseden youtubla para kazanma en az 6ay olmamsi bence - sadece soru kaldi aklimda para kazanamsi devre disi kalan youtube kanalinin bagli oldugu adsenseyle - blogla devam edile bilinirmi?

Mesele para ve kanallar değil 900 kaybederiz 20. Bin kazanırız da mesele bu konudaki kalıcı çözümü bulabilmekte

Mesela tam anlamıyla para bir aylık emek gidince ister istemez demorilize oluyorsun o parayı aldığı zaman artı bir güç enerji geliyor bu videoda böyle 100 tane video atıyorsun izlenim sıfır moralin bozuluyor video atasın gelmiyor boşuna video attığını düşünüyorsun ama bir video atıyorsun izlenim aynı gün 10.000 lere ulaşıyor seni bu işe teşfik ediyor.Bu ay para gittikten sonra öbür ay hep içinde acaba bu ayda gidecek mi korkusu olucaktır

Çok kanal sistemi ile çalışan kişilerinde gidecektir biliyorum. onun için bundan sonra ne yapacağımızı düşünmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri