Sonunda Pes Ettirdi Youtube

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen ay o kadar uğraştım Toplam kazançlar 648,32 $ idi hiçbir kanalım para kazanması kapatılmadı. ama kanallar kalıcı olarak sürekli devre dışı bırakıldı bu ay kesinlesen miktar 276 $. büyük bi kesinti yapmışlar 1 ay ara vermiştim youtubeye 1-2 kanal vardı sağlam günlük 4-5 $ bırakıyordu simdi kontrol ettim onlarında para kazanması kapatılmış. artık gerçekten sıkıldım ne yapsam bilemedim sizce sıfırdan devammı etmeliyim yoksa bi süre aramı vermeliyim?

Yeni kanal sorunu olduğu için bekliyorum şu sorun geçse de bende yüklensem.

Biz Youtuberlar asıl pes edersek kaybederiz. Devam hocam ne arası :)

arkadaşlar geçen ay o kadar uğraştım Toplam kazançlar 648,32 $ idi hiçbir kanalım para kazanması kapatılmadı. ama kanallar kalıcı olarak sürekli devre dışı bırakıldı bu ay kesinlesen miktar 276 $. büyük bi kesinti yapmışlar 1 ay ara vermiştim youtubeye 1-2 kanal vardı sağlam günlük 4-5 $ bırakıyordu simdi kontrol ettim onlarında para kazanması kapatılmış. artık gerçekten sıkıldım ne yapsam bilemedim sizce sıfırdan devammı etmeliyim yoksa bi süre aramı vermeliyim?

Selamlar,

Para kazanması kapanan kanallarınızın maillerini kontrol ediniz. İçlerinden birisi topluluk ihtarı almış. O kanalı imha ediniz. Ne var, ne yok silin kısaca. Sonrada forumumuz da para kazanma aktif etme bulunmaktadır. Bu konuyu da okuduktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Teşekkürler.

Selamlar,

Para kazanması kapanan kanallarınızın maillerini kontrol ediniz. İçlerinden birisi topluluk ihtarı almış. O kanalı imha ediniz. Ne var, ne yok silin kısaca. Sonrada forumumuz da para kazanma aktif etme bulunmaktadır. Bu konuyu da okuduktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Teşekkürler.

Hocam benimde bir kanalımda topluluk ihtarı var ve günlük 5 dolar filan getiriyo 2. günüydü bugün, silmesek kesin kapanır mı para kazanması? Birde telif var hiç uyarı vs gelmedi.

Hocam benimde bir kanalımda topluluk ihtarı var ve günlük 5 dolar filan getiriyo 2. günüydü bugün, silmesek kesin kapanır mı para kazanması? Birde telif var hiç uyarı vs gelmedi.

Silin hocam, 3.taraf - topluluk ihtarı - dünya geneli engellenmesi ne varsa silin. Başınızın ağrımasını istemiyosanız

Silin hocam, 3.taraf - topluluk ihtarı - dünya geneli engellenmesi ne varsa silin. Başınızın ağrımasını istemiyosanız

Hocam zaten tek kanal şuan, videolarla alakalı olan herşeyi siliyorum soru işareti olsa bile para kazanmada acımıyorum.Ama uyarı maili gelene kadar devam edicem bakalım o gelirse silerim :)

Hocam zaten tek kanal şuan, videolarla alakalı olan herşeyi siliyorum soru işareti olsa bile para kazanmada acımıyorum.Ama uyarı maili gelene kadar devam edicem bakalım o gelirse silerim :)

Merhabalar,

Kusura bakmayın, belki söyleyeceklerim sizleri biraz kızdırabilir, bana ukala da diyebilirsiniz. Bizler burada bir mücadele veriyoruz. Her gün kanallar açıp denemeler yapıp bilgi veriyoruz. Edindiğimiz tecrübeler de kanallarımıza Dünya Geneli - Topluluk - 3. Taraf gelmesi durumun da direk silmesini öğretti.

Burada son bir haftadır özellikle ben ciddi bir mücadele vermekteyim. Benzer konuların açılması hakkında, ek olarak anlattığım halde aksini yapan kullanıcılar şunu yapmaktadırlar ; ben anlatırım anlarım der, yaparım ederim der, ardından kanalım kapandı diye konu açar. Ben uyardım hocam sizleri. Umarım kanallarınız kapanmaz. Ancak kanallarınız kapandığında niçin,neden, ne yaptım da kanalım kapandı diye konu açmayınız.

Yazdıklarımı şahsınız adınıza almayınız, ancak yazdıklarım sizleri kızdırabilir. Forumdaki diğer arkadaşları da kızdırabilir. Bu sorun değil. Tepkileri karşılayabilirim.

Teşekkürler. Saygılarımla

Arkadaşlar benimde böyle bir kanalım vardı. Onun yüzünden para kazanma kapandı. O kanalı tamamen sildim iptal ettim düzeldi. Geçenlerde bir kanalıma yine telif uyarısı geldi. 3.taraf değil telif uyarısı..Hiç beklemeden kanalı tamamen sildim.İçinde 1800 video vardı. Hiç düşünmeden sildim.Onu iptal etmemek için adsense den olamam..Hiç düşünmeyin sizde ilk ihtarı aldığınızda kanalı kapatın gitsin.

Merhabalar,

Kusura bakmayın, belki söyleyeceklerim sizleri biraz kızdırabilir, bana ukala da diyebilirsiniz. Bizler burada bir mücadele veriyoruz. Her gün kanallar açıp denemeler yapıp bilgi veriyoruz. Edindiğimiz tecrübeler de kanallarımıza Dünya Geneli - Topluluk - 3. Taraf gelmesi durumun da direk silmesini öğretti.

Burada son bir haftadır özellikle ben ciddi bir mücadele vermekteyim. Benzer konuların açılması hakkında, ek olarak anlattığım halde aksini yapan kullanıcılar şunu yapmaktadırlar ; ben anlatırım anlarım der, yaparım ederim der, ardından kanalım kapandı diye konu açar. Ben uyardım hocam sizleri. Umarım kanallarınız kapanmaz. Ancak kanallarınız kapandığında niçin,neden, ne yaptım da kanalım kapandı diye konu açmayınız.

Yazdıklarımı şahsınız adınıza almayınız, ancak yazdıklarım sizleri kızdırabilir. Forumdaki diğer arkadaşları da kızdırabilir. Bu sorun değil. Tepkileri karşılayabilirim.

Teşekkürler. Saygılarımla

Anladim hocam sorun değil ben en azindan yaptiklarimin sorumluluklar ini alabilecek bir kapasitedeyim yani buraya gelip kimseyi ssuçlamam ama banada ders olur. Ben daha önce hic topluluk veya teliften(1 tane) kanal kapandigina şahit olmadim o yüzden oyle konuştum ama yazdiginizi mesaj olarak alması gerekenler mutlaka vardir.

Anladim hocam sorun değil ben en azindan yaptiklarimin sorumluluklar ini alabilecek bir kapasitedeyim yani buraya gelip kimseyi ssuçlamam ama banada ders olur. Ben daha önce hic topluluk veya teliften(1 tane) kanal kapandigina şahit olmadim o yüzden oyle konuştum ama yazdiginizi mesaj olarak alması gerekenler mutlaka vardir.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Biz yanıyoruz, siz yanmayın istiyoruz. Bunu belirtiyoruz, kötü biz oluyoruz :)

bekleyecek zaman yok bence hocam, hiç zaman kaybetme 3-4 gün kafanı dinle sonra yavaş yavaş yeniden tempoyu arttır..

hocam dediğim gibi ne yaptıysam olmadı bütün kanalları silip yeniden kanal açıyorum yinede kanallar kalıcı olarak kapayılıyor haa kapanmadımı 1 hafta icinde para kazanması gidiyor.

özgün

Bence biraz ara verin, biraz dinlendikten sonra insan daha farkli dusunuyor bazi seyleri. Kurban bayramindan sonra 2 ay kadar pasif moda gecmistim, acikcasi cok iyi gelmisti bana. Bu hirsla yine kanaliniz kapanirsa sagliginiz icin pek iyi olmaz.

benim de 2.defa para kazanmalarım gitti...ilkinde az kanal olduğundan hepsini silip yeni kanallarla devam ettim ama şimdi 20 kanal oldugundan gerekli yöntemleri uygulayıp bekleme moduna geçtim.36 saat oldu bir 24 saat daha gelmezse kökten temizlik yapıp yeni kanallarla yola devam ederim.ne diye bırakacakmışım,taş atıp da kolum mu yoruluyor.tamam çok mesai harcıyoruz ama günde 30 lirayı da başka yollarla kazanamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri