Sony vegas 11 video oynatma sorunu ?

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
arkadaşlar vieoyu oynatıyorum ama sağ üstte hani oynatıyorya tamam orda sorun yok ama video siyah gözüküyor oynuyor ama siyah ne yapmalıyım ya kaldırdım tekrar kurdum yine yok

---------- Spam Engelliyici 13:10 ---------- Önceki Mesaj 12:51 ----------

YArdım arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:10 ----------

Bi arkadaş yardımcı olamicakmi render yaptığımdada siyah oluyor ya

Son düzenleme:
Videonun formatıyla ilgili bir sıkıntı olmasın ?

Cleaner la quick time'ı nasıl bağdaştırdın anlamadım hocam :D Program ekle veya kaldırda quick time varsa sil tekrar yükle yoksada quick time yükle sony vegas çoğu formatı işlemek için onu kullanıyor çünkü.. Hatta daha önce düzgün çalışıyordu demişsin geri yükleme noktası varsa o tarihe geri çek pcyi - ama quick time silip kurmakta sorunu çözmezse geri alma olayını yap. Geri almadan öncede geri yükleme noktası oluştur baktın olmadı şimdiki haline geri alırsın.

Cleaner la quick time'ı nasıl bağdaştırdın anlamadım hocam :D Program ekle veya kaldırda quick time varsa sil tekrar yükle yoksada quick time yükle sony vegas çoğu formatı işlemek için onu kullanıyor çünkü.. Hatta daha önce düzgün çalışıyordu demişsin geri yükleme noktası varsa o tarihe geri çek pcyi - ama quick time silip kurmakta sorunu çözmezse geri alma olayını yap. Geri almadan öncede geri yükleme noktası oluştur baktın olmadı şimdiki haline geri alırsın.

Yok yine sony vegasta videoyu oynatıyom ama gözükmyor ya

Yok yine sony vegasta videoyu oynatıyom ama gözükmyor ya

Hocam programın çalıştığı bi tarihe geri alıpta çalışmaması çok düşük bi ihtimal.. Başka bi edit programı kullan o zaman camtasia, adobe premiere, after effect vs..

Hocam programın çalıştığı bi tarihe geri alıpta çalışmaması çok düşük bi ihtimal.. Başka bi edit programı kullan o zaman camtasia, adobe premiere, after effect vs..

(1) Can you right-click on the green Track FX icon and select Bypass All just to be sure that one of the FX isn't causing it?

(2) Can you hit F11 and give us a screen shot of all of your tracks? I see you have the audio master bus track enabled. If the master video bus also enabled and you placed a Mute envelope on it, that would cause black output.

Alternately you can upload your .veg file and we can download it, substitute our own media and see what might be going on.
yabancı sitede böle yazıyor ne yazdığını bi anlasam yapacam

(1) Can you right-click on the green Track FX icon and select Bypass All just to be sure that one of the FX isn't causing it?

(2) Can you hit F11 and give us a screen shot of all of your tracks? I see you have the audio master bus track enabled. If the master video bus also enabled and you placed a Mute envelope on it, that would cause black output.

Alternately you can upload your .veg file and we can download it, substitute our own media and see what might be going on.
yabancı sitede böle yazıyor ne yazdığını bi anlasam yapacam

Efektleri kapatıp denemesini istemiş soruna herhangi bir efektin neden olup olmadığını öğrenmek için. Ayrıca F11 e basarak ekran görüntüsü yollamasını istemiş. Yani burada direkt olarak bir çözüm önerilmemiş proje dosyanı yolla bakalım falan filan denmiş.

Efektleri kapatıp denemesini istemiş soruna herhangi bir efektin neden olup olmadığını öğrenmek için. Ayrıca F11 e basarak ekran görüntüsü yollamasını istemiş. Yani burada direkt olarak bir çözüm önerilmemiş proje dosyanı yolla bakalım falan filan denmiş.

Ben bi effect kullandıydım ondan olabilirmi ?

resimde videonun olduğu yerde olan siyah yere sağ tıkla Insert/remove envelope'de MUTE seçeneği tıklıysa onu kaldır düzelir

alamıyom en son o olduktan sonrası var öncesi yok ya

hocam anlamadınız sanırm

sistem geri yükleme ile bilgisayarını 3 4 gün geri tarihe alabilirsiniz

yani atıyorum senin bu sorunun 30 kasımda oldu
sen sistem geri yükleme ile bilgisayarını 27 26 kasıma ayarlayabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri