Sony vegas pro 12 yardim?

RespectMe

Kayıtlı Üye
Youtubedan indirdigim videonun uzerinde effectlerle oynayip render yapmak istiyordum. Render yapmaya calistigimda render saati 2 saat gozukuyor vede sonra harddiskde yeterli alan yok deyip renderi durduruyor. Harddiskte 100 gb bos alan var arkadaslar.. Sony vegas 12 render ayari paylasabilirmisiniz arkadaslar nerede yanlis yapiyorum anlayamadim internetten baktigim ayarladada ayni hatayi aliyorum maalesef.

Camtasia kullan hocam sony vegas video boyutunu cok cok yükseltiyor ondan yetersiz alan diyordur ben bi videoyu 200 küsür gb yaptığını biliyorum.

Camtasia kullan hocam sony vegas video boyutunu cok cok yükseltiyor ondan yetersiz alan diyordur ben bi videoyu 200 küsür gb yaptığını biliyorum.

hocam bi cozumu olmasi lazim bu yontemin camtasiada var bilgisayarimda ama sony vegas daha kapsamli bir program yokmu bilen arkadaslar?

arkadaşlar vds mde sony vegas pro 12 kurulu. flv olarak indirdiğim dosyayı format factoryle mp4 çevirdim. ama sony vegasta açmaya çalışınca aşağıdaki uyarıyı veriyor.quictime yüklü hem de son sürüm.

LopJ4o.png

arkadaşlar vds mde sony vegas pro 12 kurulu. flv olarak indirdiğim dosyayı format factoryle mp4 çevirdim. ama sony vegasta açmaya çalışınca aşağıdaki uyarıyı veriyor.quictime yüklü hem de son sürüm.

LopJ4o.png
senin sorunun şu flv uzantılı dosyayı sürüklüyorsun veya şablonda flv uzantılı dosya var sıfırdan vegası aç ve mp4 uzantılı dosyayı oraya sürükle flv bu hatayı verdirir.

Youtubedan indirdigim videonun uzerinde effectlerle oynayip render yapmak istiyordum. Render yapmaya calistigimda render saati 2 saat gozukuyor vede sonra harddiskde yeterli alan yok deyip renderi durduruyor. Harddiskte 100 gb bos alan var arkadaslar.. Sony vegas 12 render ayari paylasabilirmisiniz arkadaslar nerede yanlis yapiyorum anlayamadim internetten baktigim ayarladada ayni hatayi aliyorum maalesef.

Sony AVC yazan yerden internet 720p olarak kaydet 480 içinde o 720pye alttan options de boyutu ayarlar 854*480 . render seçeneğin hatalı diye tahmin ediyorum.

senin sorunun şu flv uzantılı dosyayı sürüklüyorsun veya şablonda flv uzantılı dosya var sıfırdan vegası aç ve mp4 uzantılı dosyayı oraya sürükle flv bu hatayı verdirir.

Sony AVC yazan yerden internet 720p olarak kaydet 480 içinde o 720pye alttan options de boyutu ayarlar 854*480 . render seçeneğin hatalı diye tahmin ediyorum.

Sagol hocamproblemi cozmustum renderi internet kismindan yaparak. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam flv yi format factoryle mp4 çeviriyorum. Kendi bilgisayar imda açıyor. Fakat vdsde bu hatayı veriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri