Sony Vegas Render Problemi

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sony vegas pro 13 kullanıyorum videoyu renderladıktan sonra böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen varmı?

3RkoR2.png

hata diyorki video formatıyla ilgili bir sorun yaşıyoruz :)
bende batch renderde çok sorun alıyordum windows7 kullanırken windows 2012 geçince hata 0 oldu :)

hata diyorki video formatıyla ilgili bir sorun yaşıyoruz :)
bende batch renderde çok sorun alıyordum windows7 kullanırken windows 2012 geçince hata 0 oldu :)

Aynen sistem windows 7 neden böyle bir sorun verdi anlamadım çözümünü bilen vardır sanırım wmv mp4 her formatı denedim gene hata gene hata :D

render sonucunda bu hatayı bende alıyorumda renderi yapıyor bi sıkıntı yok yani en azından böyle öyle videolar sorunsuz renderlenmiş oluyor

render sonucunda bu hatayı bende alıyorumda renderi yapıyor bi sıkıntı yok yani en azından böyle öyle videolar sorunsuz renderlenmiş oluyor

Toplu açınca olmuyor o malesef 5 vegas açıyorum 5 dosyayı renderlanıyor ama biri böyle hata verince diğeri renderlamıyor :(

Toplu açınca olmuyor o malesef 5 vegas açıyorum 5 dosyayı renderlanıyor ama biri böyle hata verince diğeri renderlamıyor :(

hiç hocam toplu açmadım tek tek renderladıgım için bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar fakat bir şey farkettim eğer efektler duruyor ve eski bir videonun yerine yeni video koyunca bu hata geliyor vegası her renderdan sonra tekrar aç efektleri baştan koy gelmiyor yada bana öyle denk geldi

hiç hocam toplu açmadım tek tek renderladıgım için bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar fakat bir şey farkettim eğer efektler duruyor ve eski bir videonun yerine yeni video koyunca bu hata geliyor vegası her renderdan sonra tekrar aç efektleri baştan koy gelmiyor yada bana öyle denk geldi

Öyle uğraşamıyorum malesef hocam zamanım kısıtlı atıyorum bu gece render al diyorum 2 gün sonra bakıyorum bitmiş yüklüyorum.

Arkadaşlar, bu sorun bendede var napıcam ya
vds kullanıyorum vds min işletim sistemi windows server 2012

Öyle uğraşamıyorum malesef hocam zamanım kısıtlı atıyorum bu gece render al diyorum 2 gün sonra bakıyorum bitmiş yüklüyorum.

hocam çözdünmü bu sorunu

Arkadaşlar, bu sorun bendede var napıcam ya
vds kullanıyorum vds min işletim sistemi windows server 2012

hocam çözdünmü bu sorunu

Malesef çözülücek bir sorun değil netten aradım deli oldum bıraktım uğraşmadım o kadar program yapıyorlar bir bug fix programı birşey yapamıyorlar :mad:.Sana tavsiyem eğer ram yüksekse atıyorum 5 render yapıcaksan 5 kere sony vegasa tıkla render alsın.

Malesef çözülücek bir sorun değil netten aradım deli oldum bıraktım uğraşmadım o kadar program yapıyorlar bir bug fix programı birşey yapamıyorlar :mad:.Sana tavsiyem eğer ram yüksekse atıyorum 5 render yapıcaksan 5 kere sony vegasa tıkla render alsın.

yani atıyorum 5 video renderlicem
bunun için 5 kere vegası mı açayım ayrı ayrı

O zaman 10-20 tane bile açabilirsin :D kolay gelsin.

mikail kardeşim, bu sorun bende hala devam ediyor
elim kolum bağlandı resmen

internette baya araştırma yaptım bi sonuca ulaşamadım

konuda aynı anda birden çok vegas açmayı söylemiştin

aynı anda çok vegas açma ile alakalı atıyorum 6 vegas açtım biri bu hatayı verirse diğerleri rendere devam edermi

dosya formatından kaynaklanmakta, allok video mp4 to converter'la önce dosyayı wmv hale getirin, o dosyayı vegasa atın.

dosya formatından kaynaklanmakta, allok video mp4 to converter'la önce dosyayı wmv hale getirin, o dosyayı vegasa atın.

Mp4, avi veya wmv dene. Birisinden hata almazsın elbet

@mikail9595
Sisteminizde Quicktime yüklü değilse yükleyip deneyin.Ben bu şekilde çözüme ulaştım.

http://www.ytpara.com/11667/mikail9595.html

mesajlarınız için tşkler

kaç kere denedim vdieonun formatını tekrar mp4e falan dönüştürdüm
sorunun mp4le video formatı ile uzaktan yakından bi alakası yok
resimdeki hataya bakarsanız anlarsınız
hata tamamen vdieonun sesinden dolayı kaynaklanıyor

3RkoR2.png
[/QUOTE]

bakın hatanın ayrıntılarında sesten bahsediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri