Sony Vegas ve Green Screen

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar ufak bir sorunum var sımdı action programı ıle hem facecam hemde ekran kaydı alıyorum facecam alırken arka plan yesıl bunu kaldırıp sadece goruntuyu koymak ıstıyorum arka planı kaldırıp sony vegas'ı denıyorum o yesıl yerı kaldırmayı calısnca tum vıdeodakı alan kalkıyor vıdeo ıle bır butun oldugu ıcın sadece o kısmı sorunsuz kaldırabılırmıyım acaba ?

S.a Arkadaşlar ufak bir sorunum var sımdı action programı ıle hem facecam hemde ekran kaydı alıyorum facecam alırken arka plan yesıl bunu kaldırıp sadece goruntuyu koymak ıstıyorum arka planı kaldırıp sony vegas'ı denıyorum o yesıl yerı kaldırmayı calısnca tum vıdeodakı alan kalkıyor vıdeo ıle bır butun oldugu ıcın sadece o kısmı sorunsuz kaldırabılırmıyım acaba ?

dostum youtubede videosunu görmüştüm arat derim sony vegas pro green diye çıkar sanırım ben yaptıydımda ne kadar güzel oluyor bilmiyorum perde hepsi aynı ton renkte değilse kalıntı kalıyordu

green screen olayı uygun ışık gerektirir hocam, ışık ve video kalitesi iyi değil ise + kadrajdaki diğer şeylerde yeşil var ise zaten tüm yeşilleri kaldıracaktır. o programı daha önce kullanmadım ama sony vegas chroma keying falan yazarsanız vardır anlatımlı hali. bence siz başka bi' yerden yanlış şeyi kaldırmaya çalışıyorsunuz, muhtemelen opacity ile oynuyorsunuz hatta :D saygılar..

dostum youtubede videosunu görmüştüm arat derim sony vegas pro green diye çıkar sanırım ben yaptıydımda ne kadar güzel oluyor bilmiyorum perde hepsi aynı ton renkte değilse kalıntı kalıyordu

hocam benım sorunum su vıdeo ıle facecam bırlesık cıktı aldım sımdı facecamın oldugu yerde yesıl perde var onu sılmem lazım fakat sılınce ekranda kı dıger yesıl yerlerde sılınıyor bellı bır bolgeyı sılmem gerekıyor okadar .

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

green screen olayı uygun ışık gerektirir hocam, ışık ve video kalitesi iyi değil ise + kadrajdaki diğer şeylerde yeşil var ise zaten tüm yeşilleri kaldıracaktır. o programı daha önce kullanmadım ama sony vegas chroma keying falan yazarsanız vardır anlatımlı hali. bence siz başka bi' yerden yanlış şeyi kaldırmaya çalışıyorsunuz, muhtemelen opacity ile oynuyorsunuz hatta :D saygılar..

hocam programı az cok bılıyorum nette ızledım benım sorunum yesıl perdeyı kaldırırken baska seylerınde kalkması .

hocam benım sorunum su vıdeo ıle facecam bırlesık cıktı aldım sımdı facecamın oldugu yerde yesıl perde var onu sılmem lazım fakat sılınce ekranda kı dıger yesıl yerlerde sılınıyor bellı bır bolgeyı sılmem gerekıyor okadar .

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

hocam programı az cok bılıyorum nette ızledım benım sorunum yesıl perdeyı kaldırırken baska seylerınde kalkması .

hocam valla o kadarını bilmiyorum da sony vegastan başka programlar sanki daha kolay yapıyo gibi adobeninki felan ben sony vegasla yapıyorumda çok hd siz oluyo

Camtasia studio ile deneyin. Youtube da videolari mevcut

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar acaba hem ekran kaydı hemde facecami ayrı ayrı ama aynı anda kaydedebilecegim program varmı ? Obs ile oluyor da ekran kaydı belli bir Bolumu kaydedicem fakat olmuyor bir türlü belli bir kısmı sorunsuz kaydedemedim bilen varmı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri