Sony Vegas Video Boyutu

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

CeidoX

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar video boyutları 2.5 gb iken introyla birleştiriyorum. 720p kaydettiğimde sony vegas videoyu birleştiriyor fakat boyutu 100 küsür gb oluyor bunun sebebi nedir sony vegas 11 kullanıyorum?

Konu güncel yardımcı olabilicek yokmu video kalitesini bozmadan birleştirebileceğim bir programda tavsiye edebilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar video boyutları 2.5 gb iken introyla birleştiriyorum. 720p kaydettiğimde sony vegas videoyu birleştiriyor fakat boyutu 100 küsür gb oluyor bunun sebebi nedir sony vegas 11 kullanıyorum?

Kayıt ederken .mpg olarak kayıt et :)

Sony vegasta düzenledikten sonra videoyu kayıt ederken h.264 şeklinde kaydetmek gerekiyormuş videoyu, en iyi görüntü ve en düşük boyut için. Onun dosyasını yükledim ancak Sony vegasta çıkmadı o seçenek bende. Sende bi onu dene istersen hocam. Bir de .mpg olarak kaydetmek işe yararsa yazar mısın buraya da?

Sony vegasta düzenledikten sonra videoyu kayıt ederken h.264 şeklinde kaydetmek gerekiyormuş videoyu, en iyi görüntü ve en düşük boyut için. Onun dosyasını yükledim ancak Sony vegasta çıkmadı o seçenek bende. Sende bi onu dene istersen hocam. Bir de .mpg olarak kaydetmek işe yararsa yazar mısın buraya da?

Mpg olarak kaydedemedim öyle bir kayıt bicimi cıkmadı wmv renderlıyor şuan sonucu yazarım.

bunu araştır sorununu çözecektir.... sony vegas h264 codec

valla hocam aynı durumdan muzdaribim moo video optimizer ile boyutunu düşürüyorsun fakat bazen çeviremiyor bu yüzden camtasia atıyorum mp4 kaydediyorum baya düşürüyor yapıcak bir şey yok

Wmv şeklindeki render bitinde tavsiyeleriniz deniyeceğim sonucu buraya yazarım teşekkürler

render alırken template kısmında bitrate var. bitrate i düşürürseniz mb olarak boyut düşer kalite biraz bozulur. bu arada mp4 den şaşmayın zaten mp4, mpegin gelişmiş daha iyi sıkıştıran versionu.

render alırken template kısmında bitrate var. bitrate i düşürürseniz mb olarak boyut düşer kalite biraz bozulur. bu arada mp4 den şaşmayın zaten mp4, mpegin gelişmiş daha iyi sıkıştıran versionu.

Peki kaliteyi bozmayacak bir program yok mu ?

Peki kaliteyi bozmayacak bir program yok mu ?
hocam kbps, saniye başına kaç kilobyte veri tutulacağı anl***** geliyor. eğer bunu çok düşürürseniz her türlü kalite bozulur. vegas bunu dinamik yapabiliyor, duruma göre fazla sıkıştırıyor, görüntü detaylıysa kayıp olmasın diye az sıkıştıyor vs. kaliteyi bozmadan sıkıştırma yapmak mümkün değil, bizim izlediğimiz en kaliteli videoda bile fark etmediğimiz görüntü bozulmaları var sıkıştırmadan kaynaklı yoksa internetten izleyemeyiz zaten çok yer kaplar.

bence en detaylı render ayarı vegasta var ama başka program da deneyeceğim diyorsanız cyberlink powerdirector e bakın, camtasia nın render kalitesinden de çoğu kişi memnun onu pek incelemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri