Sony Vegas Yuksek Boyut

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

sende

Kayıtlı Üye
Arkadaslar sony vegas kullanmaya basladim. 20 dakikalik video 5-6 GB kayit ediyor.
Render sonrasi .mp4 seciyorum " render the reason for the error could not be determined " hatasi veriyor.
Bu konuda yardimci olabilme sansiniz var mi ? Dusuk boyut icin hangi secenegi secmeliyim ?
Tesekkurler,

videoyu camtasiaya veya movie makera at düşürür boyutunu

Sony vegas ile boyut ayarlanamiyor mu ? Sony vegas sonrasi bir program daha mi kullanmamiz gerekiyor yani ? :(

başka program kullanmana gerek yok sony vegas ile ayarlanır googleden bulabilirsin

sony vegas kullanmadım ayar menüsünü de bu yüzden bilmem ancak videoların doysa boyutlarını sıkıştırarak düşürürsün. Bu işlemide codecler yapıyor. O sebeple sistemine önce codecleri tanıtman lazım. bunun için k lite codec pack yeterlidir. daha sonra xvid, dvix vs formatlarında fps leride örneğin 23,976 lara çekerek denemeler yapabilirsin. Kısaca vidoeyu codec ile sıkıştırmaz isen dosya boyutları muazzam olur.

.mp4 olarak kaydetmeye calistigimda " the render the reason for the error could not be determined " hatasi aliyorum. codec kurulumlari tamam ama anlayamadim..

Çıkış ayarlarında codecs olarak MainConcept Codesi seçmeyin. Sony'nin kendi codesi ile format dönüştürün.

Format: H264
çözünürlük: 640x480
video bitrate: 900
Audio: 96 yapın.

4 Gb lik videoyu iyi kalitede ortalama 700 MB'ye düşürebilirsiniz. Vegas çoktandır kullanamadım için ayarların yerini tam olarak söyleyemeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri