Sony XPERIA M5 Kullananlar?

Disturbed

Kayıtlı Üye
Telefonu 2 ay kadar önce aldım ve şu an memnun değilim. Şu an oyunlarda sürekli yüksek ısınmalar oluyor ondan ziyade kamera özellikleri ön kamera 13 mp, arka kamera 21 mp ama arkadaşımın LG G3'ü ile kamerasını karşılaştırdık (2.1 mp ön kamera, 13 mp arka kamera) LG G3 kesinlikle daha iyiydi. Kamera ayarlarını kurcaladım fakat 21 mp kalitesini hak edecek kaliteye ulaşamadım, acaba benmi ayarlamaları yapamadım? Aynı modeli kullanan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim :)

Telefonu 2 ay kadar önce aldım ve şu an memnun değilim. Şu an oyunlarda sürekli yüksek ısınmalar oluyor ondan ziyade kamera özellikleri ön kamera 13 mp, arka kamera 21 mp ama arkadaşımın LG G3'ü ile kamerasını karşılaştırdık (2.1 mp ön kamera, 13 mp arka kamera) LG G3 kesinlikle daha iyiydi. Kamera ayarlarını kurcaladım fakat 21 mp kalitesini hak edecek kaliteye ulaşamadım, acaba benmi ayarlamaları yapamadım? Aynı modeli kullanan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim :)
Hocam şimdi millet alırken hep mp i yuksem olanı alıyorlar. Fakat alırken iyice araştırın kullandiklari kamera iyimi. Kullanilan ekranin çözünürlüğü iyimi birde genelde sonny de 720 p ekran oluyor diye biliyorum. Kamerayi ekranda etkiliyor birde kullanilan kamerada etkiliyor. 13 mp ama kullanilan malzeme kötü oluyor :) mesela iphone 5 ve 5s in kameralari. 5 in ön kamerasi ölü bana göre. Ama 5 s inki cıncık gibi :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de c4 var arka kamera patates.sony orta segmentte arka kamerayı düşük kalitede tutmuş

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende z5 var ön arka kamera çok iyi özellikle yeni yazılımla daha da güzelleşti android 6. marshmallow geldi 2 hafta falan oluyor herhalde belki de daha fazla daha da iyi oldu kamera ön arka.

Valla inceleme videolarında ve kullanıcı yorumlarında öve öve bitiremediler benimde aklıma yatmıştı almaz olaydım :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri