Benim adsensedeki para birimim Dolar($), şimdi ben ödemeyi alırken Dolar olarak mı alacağım yoksa Türk Lirası olarak mı?
Para'nın geleceği yer : Türkiye
Sorunun Cevabı yusuf0023 : Ödeme yapılacağı günkü dolar kurundan TL olarak yatar hesabınıza.
Soru 2 : Dolar olarak yatma ihtimali var mı?
Sorunun Cevabı yusuf0023 : Hayır, Dolar olarak alamazsınız. Bulunduğunuz ülkenin para birimi ile hesabınıza geçer.
Sorunun Cevabı 2 : akmaster : Parayı alacağın banka hesabı Dolar hesabı ise dolar olarak yatırırlar, Türk Lirası hesabı ise Türk Lirası yatırırlar.
Soru 3 : Kur ne zaman belirlenir?
Sorunun Cevabı SerdarOzkan : Buradan öğrenebilirsiniz. Kur nasıl belirleniyor ? - Google Fan Webmaster Forum
Soru 4 : Bana kaç para geleceğini nasıl hesaplayacağım?
Sorunun Cevabı beyto33 :
100$ kazandınız dolar 1,86 diyelim. 100*1,86 = 186, 186TL alacaksınız.
İstenilen cevaplar alınmıştır. Konu ile ilgilenen herkese teşekkür ederim. Konu kilitlene bilir ya da kafasına göre takılır.
Para'nın geleceği yer : Türkiye
Sorunun Cevabı yusuf0023 : Ödeme yapılacağı günkü dolar kurundan TL olarak yatar hesabınıza.
Soru 2 : Dolar olarak yatma ihtimali var mı?
Sorunun Cevabı yusuf0023 : Hayır, Dolar olarak alamazsınız. Bulunduğunuz ülkenin para birimi ile hesabınıza geçer.
Sorunun Cevabı 2 : akmaster : Parayı alacağın banka hesabı Dolar hesabı ise dolar olarak yatırırlar, Türk Lirası hesabı ise Türk Lirası yatırırlar.
Soru 3 : Kur ne zaman belirlenir?
Sorunun Cevabı SerdarOzkan : Buradan öğrenebilirsiniz. Kur nasıl belirleniyor ? - Google Fan Webmaster Forum
Soru 4 : Bana kaç para geleceğini nasıl hesaplayacağım?
Sorunun Cevabı beyto33 :
100$ kazandınız dolar 1,86 diyelim. 100*1,86 = 186, 186TL alacaksınız.
İstenilen cevaplar alınmıştır. Konu ile ilgilenen herkese teşekkür ederim. Konu kilitlene bilir ya da kafasına göre takılır.