Sorum Var +Y

• Kullanıcı Dksy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dksy

Yasaklanmış
Web sitesi
www.erdalozdemir.com
Merhaba arkadaşlar:
Tamamen katkısız yani içerisinde; glikoz, antibiyotik vb. gibi herhangi bir madde olmayan bal satışı yapacağız.
Her türlü tahlile açık ürünlerimizin, tahlil sonucunda çıkabilecek en küçük problemde ödediğiniz ücretin kat ve kat fazlasını ödeyebiliriz. Tamamen tecrübeli kişiler tarafından yöneteceğimiz satışımızda, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi amaç ediniyoruz.
Balların hepsinin yeni hasat olduğunu da belirteyim.

Kargo ise alıcı ödeyecek şekilde olacak. 5kg altı bal satışlarında pazarlık söz konusu olmayacak.

Ve bu satış için bilhassa sizlerden değerli düşüncelerinizi ve yorumlarınızı beklemekteyim.

Saygılarımla / Dksy

hocam gerçek bal acı olur demişti bi arıcı arkadaşım hatta amcası dağa gitmiş oyuktan akıyormuş adam yalamış tadı tuzu yokmuş bu doğrumu gerçekten... ?
birde arkadaş erzurumdan getirdi balı dışarda beklettik balın rengi camdan buzlu cama döndü bunun sebebi nedir

hocam gerçek bal acı olur demişti bi arıcı arkadaşım hatta amcası dağa gitmiş oyuktan akıyormuş adam yalamış tadı tuzu yokmuş bu doğrumu gerçekten... ?
birde arkadaş erzurumdan getirdi balı dışarda beklettik balın rengi camdan buzlu cama döndü bunun sebebi nedir

Bal içeriğindeki polenden dolayı kristallenir sadece çam balı poleni çok az olduğu için geç kristallenir, ve balın elde edildiği çiçeklere göre değişir kestane ve diken balı poleninden dolayı acı olur.

Son düzenleme:

hocam fikrimi soyleyeyim ben de emin olmamakla birlikte sadexe mantik yuruterek renk degisiminin sekerlenmeden olabilecegini dusunuyorum

Hocam babam da bal üretiyor. Kendimiz için 2 kovan var. Mumumu bilr kendi yapıyor arı. Eger kg 100 tl altı ise % 90 sahtedir

Tahlil dışında hiçbir veri balın hakiki yada sahte olduğu bilgisini vermez.

Buda doğru hocam hakiki olması en önemli kriter hakiki balın illaki alıcısı çıkacaktır ama bunu alıcıya hissettirmeniz lazım çünkü çoğu kişi sahte gözü ile bakacaktır malum Türkiye`de bunu yapan çok.

Buda doğru hocam hakiki olması en önemli kriter hakiki balın illaki alıcısı çıkacaktır ama bunu alıcıya hissettirmeniz lazım çünkü çoğu kişi sahte gözü ile bakacaktır malum Türkiye`de bunu yapan çok.

Amacımız bu zaten hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam yeni hasat derken bu vakitte bal çıkıyor mu? Benim dedem de kendi çapında köyde arıları var ama hep Ağustos gibi bal çıkarıyoruz biz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi bal pahallıdır. üreticisi olsanız tmm belki uyguna gelebilir ama

bu işi yapanlardan alıp satarsanız fiyat tuzlu gelir :)

tatmin edilecek ölçüde pek satışınız mümkün olacağını düşünmyorum

ama demem o ki senede 5 kavanoz bal alıp glikoz şrubu yiyeceğimize hakiki bala 100-120 verin sağlıkla yiyin

Hocam yeni hasat derken bu vakitte bal çıkıyor mu? Benim dedem de kendi çapında köyde arıları var ama hep Ağustos gibi bal çıkarıyoruz biz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz satış tabanı hazırlıyorum.

iyi bal pahallıdır. üreticisi olsanız tmm belki uyguna gelebilir ama

bu işi yapanlardan alıp satarsanız fiyat tuzlu gelir :)

tatmin edilecek ölçüde pek satışınız mümkün olacağını düşünmyorum

ama demem o ki senede 5 kavanoz bal alıp glikoz şrubu yiyeceğimize hakiki bala 100-120 verin sağlıkla yiyin

Hayırlısı bakalım.

arı ya şekeri yedirip bal yaptırıp satıyorlar oda gerçek ama faydası yok. önemli olan direk çiçekten ağaçtan beslenmesi lazım arının.

21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri