Sorumlu Kim?

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pynrs

Yasaklanmış
http://www.ytpara.com/showthread.php?t=31153 bu konuda anlatilan hacklinkleri siteye yerleştiren kim onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca konu neden çöpe taşındı. Linkler Yönetimin İsteğiyle Yerlestirildiyse Hesabimin silinmesini istiyorum. Eğer oyle bisey varsa burada bulunamam .

Gerekli bilgilendirme nin yapılmasını istiyorum.

Siteler seninmiydi ? Ayrıca böyle birşeyi iş verilen seo cuların çoğu yapıyor ve bilemiyorsun bir mühdet sonra kendin anlıyorsun, bunun youtube de spawm yapmakdan farkı yok iyi yönden bak, her spawm cıda bir gün böyle farkediliyor. :)

Site kasıtlı mı eklendi bilmiyorum. Yönetime gerekli bilgilendirme yapıldı. Ayrıca o siteler şayet yönetimden birinin dahi olsa bu sizi ilgilendirmez, sonuç olarak insanlara kendi sitelerinde nerenin backlinkini yapacağını biz söyleyecek değiliz ona kalmış bir şey. Sizin bu konu hakkında yapabileceğiniz tek şikayet şayet o siteler sizinse bu siteden kaldırılmasını talep edebilirsiniz gerisi bize düşmez.

Siteler seninmiydi ? Ayrıca böyle birşeyi iş verilen seo cuların çoğu yapıyor ve bilemiyorsun bir mühdet sonra kendin anlıyorsun, bunun youtube de spawm yapmakdan farkı yok iyi yönden bak, her spawm cıda bir gün böyle farkediliyor. :)

gereksiz ve hiçbir şey bilmeden konuşuyorsun.hiçbir gerçek seocu hacklink kullanmaz.hacklink 2 yerde işe yarar;
1- xyz sektörü
2- rakip elemede

gereksiz ve hiçbir şey bilmeden konuşuyorsun.hiçbir gerçek seocu hacklink kullanmaz.hacklink 2 yerde işe yarar;
1- xyz sektörü
2- rakip elemede

Bu konuda biz zaten gerekli bilgilendirmeyi yönetici arkadaşlara yaptık benim anlamadığım bu neyin ısrarı? Eğer ki zararlı bir durum varsa kaldıracaklardır zaten.

http://www.ytpara.com/showthread.php?t=31153 bu konuda anlatilan hacklinkleri siteye yerleştiren kim onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca konu neden çöpe taşındı. Linkler Yönetimin İsteğiyle Yerlestirildiyse Hesabimin silinmesini istiyorum. Eğer oyle bisey varsa burada bulunamam .

Gerekli bilgilendirme nin yapılmasını istiyorum.

Merhabalar,

Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Anında müdahale edilerek linkler siteden kaldırıldı. Linkleri ben eklemedim. Böyle bir siteye diğer yöneticilerin eklediğini de sanmıyorum. Gerekli müdahale edilmiş Serkan üstad'a bilgilendirme yapılmıştır. Tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ufak bir not: Konunuz çöpe vs. taşınmadı sadece yöneticilerin görebileceği alana kaydırıldı.

İyi çalışmalar.

1- xyz sektörü
2- rakip elemede
Gerçek seo cumu nasıl bilebilirsinki kimin ne kalitede olduğunu yaptığı işlere bakarakmı o işlerin fake olup olmadıklarını bilmedenmi ? Ayrıyeten bu camiaya öyle yeni yetme dünden gelme çocuklardan değilim, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum, seo işini Türkiye de tek bir imzalı sertifika altında yapmayan o kadar amatör ve bir o kadar profesyonel insanlar varken insanların yaptığı işin kalitesini ne sen bilirsin ne ben der noktamı koyarım.

Çok kasmayın, benim için her anım kıymetlidir ve şuanki yazdıklarım vakit kaybından başka bir şey değildi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri