Sorun yokken para kazanmalar gitti

• Kullanıcı zagzag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

zagzag

Kayıtlı Üye
alt tarafı 8 kanalım var ve bu sekiz kanalımda da hiç bir ihtar telif yok ama az önce bütün kanalların para kazanması kapatılmış ve hepsinde para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış yazısı var bunun sebebi ne olabilir ve çözümü nedir

Gayet normal. Bu aralar mantik aramiyoruz... Geçmiş olsun

alt tarafı 8 kanalım var ve bu sekiz kanalımda da hiç bir ihtar telif yok ama az önce bütün kanalların para kazanması kapatılmış ve hepsinde para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış yazısı var bunun sebebi ne olabilir ve çözümü nedir

Selamlar,

Mail veya maillerini kontrol ettin mi ? Muhakkak topluluk ihtarı oluşmuş bir kanalın olmuş olabilir ?

Dönüş yapmanızı bekliyorum.

Selamlar,

Mail veya maillerini kontrol ettin mi ? Muhakkak topluluk ihtarı oluşmuş bir kanalın olmuş olabilir ?

XXX KANALINDAKİ hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

gelen mail bu ama bahsi geçen kanalı dün açtım ve içeriğine daha video bile yüklemedim çünkü karar veremedim nasıl yükleme yapsam ne üzerine yükleme yapsam diye düşünüyordum ve hiç bir yükleme yapılmadı ya şimdi nasıl kazançları geri getirebilirim ve bu kanalı nasıl silebilirim ayrıca yeni adsense mi açmam gerekli

arkadaşım copy/ paste yaparsan istersen hiç telif yemeyen olsun genede kapatılır. youtubede aptal değilya

arkadaşım copy/ paste yaparsan istersen hiç telif yemeyen olsun genede kapatılır. youtubede aptal değilya

videoları ben slayt olarak hazırlıyorum bilgi paylaşımı tarzında yani başka sayfalardan kanallardan alıp yapmıyorum

---------- Mesaj saat 17:23:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:17:08 civarında gönderildi. ----------

yeni adsense nasıl açabilirim aynı hesap numarasıyla açabilir miyim ve yeni gmail falan mı almam gerekli

Youtube bu hocam mantık arama gece benimde bütün kanallar gitmiş eskiden ihtardan veya spamdan sadece adsenseye bağlı bütün kanallar gidiyordu şimdi partner kanalım bile gitmiş

Youtube bu hocam mantık arama gece benimde bütün kanallar gitmiş eskiden ihtardan veya spamdan sadece adsenseye bağlı bütün kanallar gidiyordu şimdi partner kanalım bile gitmiş

yeniden kazanç sağlamam için neler yapabilirim yani yeni kanalımı açmalıyım yada yeni gmail hesabı alıp kanalı açıp yeni adsense mi almalıyım

sen forumu bir oku ondan sonra anlamadığına cevap ara.
gidip de yeni adsense açmaktan bahsetmezdin az okusaydın

yeniden kazanç sağlamam için neler yapabilirim yani yeni kanalımı açmalıyım yada yeni gmail hesabı alıp kanalı açıp yeni adsense mi almalıyım

yeni bir kanal aç devam et hocam büyük olasılıkla halen sağlamdır adsensen adsense hesabında bildirim varmı yada adsense hesabına mail gelmiş mi uyarı varmı bak eğer yeni açtıgın kanalda aynı olay olursa o zaman adsense açarsın

XXX KANALINDAKİ hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

gelen mail bu ama bahsi geçen kanalı dün açtım ve içeriğine daha video bile yüklemedim çünkü karar veremedim nasıl yükleme yapsam ne üzerine yükleme yapsam diye düşünüyordum ve hiç bir yükleme yapılmadı ya şimdi nasıl kazançları geri getirebilirim ve bu kanalı nasıl silebilirim ayrıca yeni adsense mi açmam gerekli

O kanalını imha etmen gerekecek. İmha ettikten sonra forumda arama butonunu kullanarak alt kanal para kazanmayı aktif etmeyi incele, mutlu sona ulaşacaksın.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

eşleşen,ünlemli,dünya engelli videoları kanalınızda bulundurursanız bütün adsense bağlı kanalların para kazanması kapatılır bundan sonra asla bulundurmayın bunları.

yine, yeniden benimde gitti para kazanmalar.

Boş kanalı sebep göstererek kapatmış para kazanmayı.

Selamlar,

Merhabalar hocam aralik 27 sinde bir topluluk ihtari alan kanalimin para kazanmasi bugun kapatilmis kanali tamda gelistiriyordum iyi gidiyordu neden boyle oldu anlamadim

Merhabalar hocam aralik 27 sinde bir topluluk ihtari alan kanalimin para kazanmasi bugun kapatilmis kanali tamda gelistiriyordum iyi gidiyordu neden boyle oldu anlamadim

Topluluk ihtarı alan kanallarınızı lütfen siliniz. Aksi takdirde açacağınız yeni kanallarınızın da para kazanması kısa süre sonra kapanacaktır.

Teşekkürler.

g+ ile bağlayıp para kazanma açıldıktan sonra G+ kesip devam etsek eskisi gibi, sorun olur mu?

Kanalındaki bütün videolara hatfa da bir gözden geçiriyormusun? Telif hakkı olayı videoyu atar atmaz çıkmıyor...Belirli zaman aralıklarıyla bazı videolar telif hakkına giriyor..Bence düzenli kontrol edip videoları kaldırmadığın için böyle bir şey olmuştur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri