Sorunsuz İnternet Paketi İçin Öneri !!

efsane1903

Yasaklanmış
hayırlı geceler öncelikle.
arkadaşlar youtube işiyle uğraşan kişileriz sonuçda. ttnet gibi rezalet bi firma ile çalışınca bu işi yapamaz hale geliyoruz bazen.
özellikle son günlerde akşamları internet ağlarındaki yoğunlukdan hız 0 a kadar iniyor. yani tamamen kesiliyor internet. yıl olmuş 2014 adamlar daha 15 yıl önceki alt yapıyla hizmet veriyor.

yani böyle rezillikler çekmeyeceğimiz sorunsuz alt yapısı sağlam kullandığınız internet paketlerini öneri olarak yazarsanız çok makbule geçer ve ttnet den illallah eden arkadaşlarda faydalanmış olur.

Superonline kullanıyorum. Çok iyi. Eskiden ttnet ti oda çok iyidi.

---------- Mesaj saat 02:08:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:06:57 civarında gönderildi. ----------

Yaşadığın yerden kaynaklı mı acaba. Sonuçta kablolar eski olduğu için ve doğal olarak mesafe uzadıkça kayıp olucağı için istasyona yakınlıkla da orantılı olucağını düşünüyorum.

turknet bile ttnet'i geçer arkadaşlarr :)

cogunluk fırmada ttnet den aldıgı ıcı nalternatıf baya az ama uydu nete bak derım fıyatları pahalı ama hızlerı cok guzel

dedikleri gibi çoğu ttnet alt yapısı kullanıyor.kullanmayanlarında şansımıza alt yapısı oturduğumuz bölgelerde olmuyor.

tek çare fiber, bulunduğun bölgede fiber altyapı varsa fibere geç, ha sen fiber mi kullanıyorsun dersen maalesef şuan için bende ttnet kullanıyorum :(
kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı :D

şu güne kadar ttnet-uydunet-doping-süperonline kullandım ve süperonline hariç hepsi sorunlu çıktı. en güzel hizmet süperonline öneririm ve 1 sene boyunca kullandım belki 2 belki 3 kere kesilmiştir internet bağlantım o da çok kısa süre. düzgün hizmet almak istiyorsan süperonlinedan şaşma derim

adanada bende superonline fiber kullandım,mükemmeldi.ttneti sorun oldugunda ararsak zor ulaşıyoruz,superonline 10-15 günde bi eleman gönderiyordu bi sorun varmı diye ve yok diyince not alıp gidiyordu.şimdi adanada degilim,tekrar geldik ttnete devam ediyoruz mecburen.attan inip eşege binmek diycem ama ondanda beter aradaki fark :)

Süper online fiber net kullanıyorum. Ama fiber net hizmetini tam alamıyorum bizim burası tam desteklemediği için onlarda galiba fiber'in bir altı olanı verdiler gayet memnunum. Ve 2 pc var evde sorun yaşamıyoruz.

Ayda 1 - 2 gün akşamları veya geceleri kesilme oluyor 1 saatlik falan oda düzeliyor genelde çalışmalardan dolayı vs. Ama bana sorarsan şuanda en iyisi Superonline

arkadaşlar öneriler için sağolun. bu işi çok araştırdım fakat bütün servis sağlayıcılar türk telekomun alt yapısını kullanıyormuş. fiber internet sağlayıcılarıda dahil. yani türk telekom nereye biz oraya... geçebilirsek süperonline yada ttnet fibere geçmeye çalışacaz, geçemessek kaldık gene ttnet adsl e.

Fiberler çok pahalı. Uydunet altyapısı iyiyse bölgenizde tavsiye ederim. Yani pek birşey değişmiyecek sonuçta hepsi Türktelekom alt yapısını kullanıyor ama yoğunluktan kurtulursunuz.

ttnet kadar pislik bir firma görmedim açıkçası. süper online adsl kullanıyorum. 2 yılım oldu. ilk 3 ay 12 mbps nin altına düşmüyordu. sonra ttnet bağlı olduğum santrali değiştirdi yani 300 metredeki santraldeyken 2 km öteye götürmüşler. bu yüzden internetim 5 mbps düştü kesin olmuyor fakat hız berbat açıkçası. 1,5 yılı geçti aramadğım yer kalmadı bir türlü santrali değiştiremedim. şuan bıraktım uğraşmıyorum :)

arkadaşlar öneriler için sağolun. bu işi çok araştırdım fakat bütün servis sağlayıcılar türk telekomun alt yapısını kullanıyormuş. fiber internet sağlayıcılarıda dahil. yani türk telekom nereye biz oraya... geçebilirsek süperonline yada ttnet fibere geçmeye çalışacaz, geçemessek kaldık gene ttnet adsl e.

Kardeşim ben 7 yıldır ttnet kullanıyorum. Çok nadir bakım olduğu zamanlarda kesinti oluyor. 3 5 ayda bir kaç saat gibi. Onun dışında problem yaşamadım. Tabi ki bulunduğun bölge ile de alakalı.(bu kısım çok önemli) Mesela ben izmirdeyim. İzmirin alt yapısı iyidir. Ben adil kotalı sınırsınızı kullanıyorum. 50 gb dolunca internet hızın 8mbit ten 3mbite düşüyor. Fakat ben ttnet in yağlı müşterisiyim sanırım bu yüzden bana 1 tl karşılığında bu sene 100gb ye çıkardılar sürekli arıyorlar şöyle yapalım size şunu verelim size şu servisi verelim şu kadar tl ye. Sebebi ise 7 yıldır kullanıyorum modem aldım laptop aldım sınırsıza geçtim daha ne olsun :P (: Ayrıca ben hiç yavaşlık sorunu çekmiyorum. Kimisi dizi upload etmek için vds vps al der ama tabi o birden fazla film dizi yükleyekler için geçerli, bana ttnetin hızı yetiyor. Geçen gün birisi yazmış dizileri ilk ddizi upload eder diye alakası yok ben ondan hızlı upload ediyorum tabi ki sadece tek bir dizi yüklemek şartıyla (: biraz teknik bilgide verdim :) kısacası sorun yaşamıyorum. Fiyat olarak ta 100gb ye 1 yıllık taahhüt 8mbit için 46 tl ödüyorum 12 ay sonra 60 tl olacak. Nasıl olsa 1 yıl daha taahhüt ettirin size şu kampanyayı verelim diyip ararlar ondan sonrada 50 tl öderiz. (:

Film Açık:

uydunet 10 mb internet 35 TL.

Herhangi bir kesinti de yaşamıyorum. down up gayet iyi.

Fiberler çok pahalı. Uydunet altyapısı iyiyse bölgenizde tavsiye ederim. Yani pek birşey değişmiyecek sonuçta hepsi Türktelekom alt yapısını kullanıyor ama yoğunluktan kurtulursunuz.

superonline fiberde iken 26mbit lik paketi kullanıyordum,ayda 80-85tl ödüyordum ve 100gb kotam vardı.şimdi ttnetin 4mbilik paketini kullanıyorum,onunda ancak yarısını veriyorlar yani pek randımanlı degil,kotam 50gb,ödedigim ücret yine 80-85tl...uyduneti bilmiyorum ama superonline fiber imkanı varsa,ilk onu denemek gerekiyor bence.

superonline fiberde iken 26mbit lik paketi kullanıyordum,ayda 80-85tl ödüyordum ve 100gb kotam vardı.şimdi ttnetin 4mbilik paketini kullanıyorum,onunda ancak yarısını veriyorlar yani pek randımanlı degil,kotam 50gb,ödedigim ücret yine 80-85tl...uyduneti bilmiyorum ama superonline fiber imkanı varsa,ilk onu denemek gerekiyor bence.

Uydunet 3mbps kullanıyorum. 49TL ödüyoruz İnternet ve KabloTV hizmetine. Memnunmuyum, evet. Hız 3mbps sonuna kadar veriyor, 1 gün bile azalma veya dalgalanma yaşamıyorum. Bölgemiz iyi olduğu için rahat. Gönül isterki 100mbps kullanalım ama 3mbps yetmese bile kalitesinden memnunum.

Aylık yaklaşık 250GB İndirme 100GB Upload yapıyorum.
Buyrun buda test.
3299995434.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri