Sorunumu Çözene Günlük 4 tl lik kanalımı Bağışlicam.

F
  • Kullanıcı FoRMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
F

FoRMeN

Guest
merhaba arkadaşlar..
1 hafta önce 1 kanalımı tolulukdan vs den kapatmışlar, genelde kapanan kaanalı silerdim ama bu kanalı silemiyorum , enteresan olan dogrulama kodunu girdiğimde daha önce çok kullanıldı diyo ama aslında alakası bile yok bukonuda muzdarip olan veyada bana yardımcı olan birisi varmıdır varsa eğer ona günlük 4 tl getiren kanalımı bağışlicam tşk.

hocam o bölüme giremiyorum sorun o girsem silicem ekranda doğrulama kodu var tel no giriyorum kabul etmiyo daha önce bu numara çok kullanıldı diyor ama aslında o telefon babannemin hihiç alakası bile yok.

telno girmeden google+ sayfasını silmeyi dene youtube kanalı tamamen kapandıysa silinir fakat youtubedeki kanalının videolarını hala başka kullanıcılar izleye biliyor ise sadece hesaba erişimin engellendiyse kapanana kadar silemezsin

hocam o bölüme giremiyorum sorun o girsem silicem ekranda doğrulama kodu var tel no giriyorum kabul etmiyo daha önce bu numara çok kullanıldı diyor ama aslında o telefon babannemin hihiç alakası bile yok.
attığım linke baktın mı hocam ? veya bu linke erişebiliyor musun :

evet hocam o linke giriyorum ama karşıma gelen dogruluma aekranında ne numarası yazarsam yazim bu numara daha önce doğruluma aolark çok kullanıldı diyor

haklısın sonradan jeton düştü ama inanın bana gece 4 den beri bu forumdaki başka forumdaki konular beni mahfetti araştırmakdan hatam varsa aff ola

---------- Mesaj saat 17:52:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:58 civarında gönderildi. ----------

resim yada video koyamıyorum koysam daha iyi anlatabilirim ama yapamıyorum.

---------- Mesaj saat 17:56:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:26 civarında gönderildi. ----------

galiba adsene çöp olucak anlaşılan.

haklısın sonradan jeton düştü ama inanın bana gece 4 den beri bu forumdaki başka forumdaki konular beni mahfetti araştırmakdan hatam varsa aff ola

---------- Mesaj saat 17:52:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:58 civarında gönderildi. ----------

resim yada video koyamıyorum koysam daha iyi anlatabilirim ama yapamıyorum.

---------- Mesaj saat 17:56:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:26 civarında gönderildi. ----------

galiba adsene çöp olucak anlaşılan.

melihd4 skype ekle yardimci olayim

bayburt 16 pm atamıyorum hakkım yok sanıyorum

---------- Mesaj saat 18:12:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:13 civarında gönderildi. ----------

bayburt16 pm atamıyorum

---------- Mesaj saat 18:25:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:12:38 civarında gönderildi. ----------

anlaşılan kimse bilmiyor

---------- Mesaj saat 20:01:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:26 civarında gönderildi. ----------

çıldırmak üzereyim ya ne yapicam bilmiyorum

bu tarz durumlarda, adsense hesabın değilse google hesabını komple kapatmak en mantıklısı, 3.taraf uyarılarını bile sıfırlıyor diğer kanallarının sağlığı açısından
support.google.com/accounts/answer/32046?hl=tr

aynı durum benmde basıma geldi ve hangi numarayı yazarsam yazaym dogrulanmıyor?

kim kime neyi bağışlıyo :D karşılıklı bir iş yapıcaksınız kim yaparsa artık bu bağışlamak değil yapılan işin karşılığında verilen bir ücret veya hediye olabilir

support.google.com/accounts/answer/32046?hl=tr

bunuda denedim ama girilmiyor

kim kime neyi bağışlıyo :D karşılıklı bir iş yapıcaksınız kim yaparsa artık bu bağışlamak değil yapılan işin karşılığında verilen bir ücret veya hediye olabilir

aynen ama başlıgı yanlış açdım :)

---------- Mesaj saat 20:31:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:30:12 civarında gönderildi. ----------

aynı durum benmde basıma geldi ve hangi numarayı yazarsam yazaym dogrulanmıyor?

sorunu çözebildnmi peki

bende çözemedim ama bir olay okudum o yapmış sanıyorum ilk açılışda kullanılan numara ile aynısı olması gerek

---------- Mesaj saat 21:11:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:42 civarında gönderildi. ----------

edit. 3cx ile açmışdım o ara kullandıklarımın hepsini denedim gene olmadı adsense mi satınlasak ne ama güvenemessinki böle bir durumun oldugu adasendenen anlaşılmıyorku deneme yanılma ile oluyor

Aynı sıkıntı bendede var hocam takıpteyım hesap numarada spama dusuyor hıc bı numara ıle onaylanmıyor

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri