Sosyal Medya Kaynaklı Ülke Odaklı Youtube izlenme Paketleri - Türkiye Dahil

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
R

remeus

Guest

Lafı fazla uzatmak istemiyorum, konu ayrıntılarını diğer konumdan okuyabilirsiniz.
Diğer konum için lütfen tıklayınız
sr2s6.png

Örnek Türkiye izlenmesi yapılan bir videonun istatistikleri

sr2y1.jpg

sr2zc.jpg

sr34r.jpg

Bilgilendirme: Ülke odaklı, sosyal medya referanslı ve yüksek izlenme süreli kaliteli izlenmeleri çok uygun fiyatlarda yakında hizmete açacağım. Bu özelliklere sahip dünya geneli izlenmeleri diğer konumdan inceleyebilirsiniz.

Ödeme yolları: Paypal - İşbankası - Garanti

referans olabiliyor muyuz ?

Hocam izlenimler Facebook sayfasında mı çekilecek ?

bence organik izlenimler yeni bir videonun youtube a hızlı giriş yapması için çok önemli gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten

Merhaba;
Referans olması için üst yönetimden bir kişi veya üst yönetimin seçeceği ve konuya fikirlerini yazacak bir arkadaşı referans olarak belirleyebiliriz.

o kişi ben olmak istiyorum, sence yeterince tecrübeli ve eski değil miyim burda :rolleyes:

Lafı fazla uzatmak istemiyorum, konu ayrıntılarını diğer konumdan okuyabilirsiniz.
Diğer konum için lütfen tıklayınız
sr2s6.png

Örnek Türkiye izlenmesi yapılan bir videonun istatistikleri

sr2y1.jpg

sr2zc.jpg

sr34r.jpg

Satışlar haftaiçi (16-20 Eylül) benim aktiftir yazacağım gün başlayacaktır. Haftasonu olması ve haftaiçi birkaç müşteri ziyaretim olacağı için konuyu şimdiden açıyorum.

Ödeme yolları: Paypal - İşbankası - Garanti

Arkadaşım bu özellikle son resim photshop gibi duruyor.Nasıl bişey o öyle tıklıyosun kişiler videonu izliyo öyle mi?

Arkadaşım bu özellikle son resim photshop gibi duruyor.Nasıl bişey o öyle tıklıyosun kişiler videonu izliyo öyle mi?

Merhaba;
Photoshop programıyla işim olmaz hocam. İsterseniz teamviewer ile bağlanabilir videoyu görebilirsiniz. Bu hizmeti ben sağlamıyorum aracılık hizmeti veriyorum. USA merkezli konusunda uzman bu işi yapan bir şirketle çalışıyorum. 700+ olumlu referansları var.
Saygılar

Merhaba;
Photoshop programıyla işim olmaz hocam. İsterseniz teamviewer ile bağlanabilir videoyu görebilirsiniz. Bu hizmeti ben sağlamıyorum aracılık hizmeti veriyorum. USA merkezli konusunda uzman bu işi yapan bir şirketle çalışıyorum. 700+ olumlu referansları var.
Saygılar

Zaten photoshop demedim photoshop gibi duruyor dedim.O son resimdeki hani sen birilerinin videosunu izliyosun ondanda senin videonu izliyo sitelerindeki olduğu gibi mi?Yoksa nedir?

Yukaridaki videoda uygulamis teknik ile izlenim yaninda ,REKLAM gosterimi orani nedir ?

Zaten photoshop demedim photoshop gibi duruyor dedim.O son resimdeki hani sen birilerinin videosunu izliyosun ondanda senin videonu izliyo sitelerindeki olduğu gibi mi?Yoksa nedir?

Merhaba;
İşlemin detaylarını söylemiyorlar hocam malesef ben de çok sordum fakat şunu biliyorumki işlerinde çok iyiler, geri dönüş mesajları hep olumlu. Aslında bu işe girmem kendi ihtiyacımdan dolayı başladı. Türkiye'deki fiyatları uçuk buluyordum. Kendilerine yaza yaza bir şekilde dikkatlerini çektim ve tanıştık. Güvenmesem bu hizmetin aracılığını yapmam doğru olmazdı zaten. İzlenmeler adsense dostu sosyal medya kaynaklı olarak tanımlanıyor.

---------- Mesaj saat 02:16:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:53 civarında gönderildi. ----------

Yukaridaki videoda uygulamis teknik ile izlenim yaninda ,REKLAM gosterimi orani nedir ?

O videodaki izlenimler konuya referans olması için gönderilmiştir. Teknik konusunda arkadaşları sıkmamak ve bağımı koparmamak için sıkboğaz edecek sorular sormuyorum, zaten anlatsalar da anlamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri