Sosyal Medya Profları Yardım Pls.

unadikum

Yasaklanmış
Arkadaşlar devletin dil kurslarından birinde sosyal medya sorumluluğu bana geçti müdür facebook'a takmış 2100 üyeli bir grubumuz var. ankaradaki müdürlerde twitter ile çok ilgiliymiş onda da 150 takipçımız var.:( burda her ay 400 kadar yabancı öğrencimiz var.
Durum bu:
imdi dostlar nasıl içerik paylaşmalıyım takipçileri şaha kaldırıp müdürlerin gözüne girip spam için daha fazla vakit kazanmam için yardım edin. admefeast falan takipçi kasmak hesabı patlatır mı ne içerik paylaşmalı hangi saatler arası ne kadar aralıklarla falan tecrübe bilgi birikiminizi sömürebilirmiyim.
imdiden teşekkürler :)

Takipçi kasma işlerine girme madem kurumsal bir facebook yapma öyle şeyler. Paylaşımlarını akşam saatlerinde yap en vurucu olanlarını. 8-10 arası paylaşım yapman en iyisi akşam. Cuma ve cumartesi akşamları akşam 8'le 12 arasına birkaç fazladan paylaşım daha sıkıştır. En çok bu zamanlarda bakılıyor Facebook'a. Ama sabah ve öğlenleri de ufak paylaşımlar yap, ama çok abartma ben çok paylaşım yapan sayfalardan çıkıyorum.

günlük paylaşımları ayarla twitterdan. Addmefastten de takipçi ayarlar ama günlük limit ver. Atıyorum 50 takipçi.

Fakat büyük rakamlara çıkma hemen. Bu yönetici tayfasına yetmez çünkü. Bi günde 1K çekersen yarın 10K ister. :))

twitter hesabını at 15bin takipci atayım hocam

not : takipciler bottur - yani hiç bir şekilde rt - fav yapmazlar süs gibi sadece takipci olarak dururlar -

#Not arkadaşlar sadece yardımcı olmak için bu arkadaşa atacağım pm atmayın lütfen

Son düzenleme:
fiverr.com a gir aklına ne gelirse 5 dolar adam istersen 2m kanalında senin linkini paylaşıo herşeyi yapıolar takipci tweet retweet herşey mevcut

bence fake takipçi işine girme. konunla alakalı özgün içerikler paylaşmaya çalış ve diğer sitelerde de bunu paylaşmaya teşvik et. yada atıyorum memurlar.net'te devlet kurumunla ilgili gönderilerde facebook linkinle cevap ver. organik takipçi kasmaya çalış yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri