furqanx42
Yasaklanmış
İlk önce hepinize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum dostlar. Elimde bulunan bazı sosyal hesapları ve sosyal medya panellerini devren satıyorum.
1- Facebook beğeni paneli (Durum, video, bağlantı vb beğendirebildiğiniz yazılım) 75tl
2- Tumblr bayilik paneli (Takipçi beğeni reblog vs hizmetleri verebilen paneldir) 370 kullanıcısı bulunmaktadır. Api hesabı ile birlikte devredilecektir. 250TL
3- Twitter bayilik paneli xauth (id
ass girişli) piyasa da nadir bulunan bir scripttir, takipçi rt fav trend topic toplu user ekleme vs yapabilirsiniz.
300TL'dir.
4- Unutmadan bir de www.CheSocials.com adresini devrediyorum, 350 liradır. (Dün açtım açtığım ilk gün 65 tl para bıraktı bana kalan para 35 tl)
Sosyal medya hesapları :
10k aktif takipçili hesap 50 tl (bayan hesapdır) fotoğraflarına 250-300 beğeni gelmektedir. Kullanıcı adı Pm
10k yabancı bot takipçili instagram hesabı 25 tl dir
Elimdeki bütün hizmetler bunlardır.
Bu hizmetleri bu piyasa da bu fiyata bulmak güç. Tekrardan hepinize hayırlı bol kazançlar diliyorum.
Skype; [email protected]
1- Facebook beğeni paneli (Durum, video, bağlantı vb beğendirebildiğiniz yazılım) 75tl
2- Tumblr bayilik paneli (Takipçi beğeni reblog vs hizmetleri verebilen paneldir) 370 kullanıcısı bulunmaktadır. Api hesabı ile birlikte devredilecektir. 250TL
3- Twitter bayilik paneli xauth (id
300TL'dir.
4- Unutmadan bir de www.CheSocials.com adresini devrediyorum, 350 liradır. (Dün açtım açtığım ilk gün 65 tl para bıraktı bana kalan para 35 tl)
Sosyal medya hesapları :
10k aktif takipçili hesap 50 tl (bayan hesapdır) fotoğraflarına 250-300 beğeni gelmektedir. Kullanıcı adı Pm
10k yabancı bot takipçili instagram hesabı 25 tl dir
Elimdeki bütün hizmetler bunlardır.
Bu hizmetleri bu piyasa da bu fiyata bulmak güç. Tekrardan hepinize hayırlı bol kazançlar diliyorum.
Skype; [email protected]
Son düzenleme: