Merhaba bu proje tamamen insanlara yardım amaçlıdır. Kesinlikle hiç bir kazanç olmucaktır.
Projem:
Sokakta kalan, Muhtaç, Zor durumda yaşayan insanlara yardım etmek.
Örnek mahallenizde gerçekten zor durumda bir insan var.
Resim çekip yükleyerek. İletişim bilgilerini vererek hayır sever insanların böyle insanlara daha kolay ulaşmasını sağlamak.
insanlar gidip görüp yardım edeceği için dolandırıcılıkda olmaz.
Gerçekten büyük sevap işleyebiliriz. İnsanlara yardım edebiliriz.
Tanışmak isteyen projeye destek vererek ortak açmak isteyenler.
Pm atıp skypede sesli görüşebiliriz.
Domain ismi filan aklımda belli çok güzel domain ismi boşta.
resim konusunda kişi resmi olmasına gerek yok. Öncelikle kaldıgı yerin evin bir resmi insanların içi acıması gerçekleri görmesi için. Evde kalan engelli birey varmı. Nasıl kazanç elde ediyorlar. Projeyi daha detaylıca geliştirdim. Dolandırıcılık olmaması insanların illa para yardım yapması gerekmiyor. Eşya filan bu sayede köy okulları, engelli insanlara, öğrencilere sokakta kalan insanlara yardım edicez. Bir site var yardım sitesi ama yardım sitesi denemez.
Önüne gelen ilan açıyor kredi kartı borcu var para istiyor. Her şehirden bir gönüllü bulup gidip kaldıgı yere insanlara bakıp teyit etmesi gerekicek. Yardım konusuna gelincede bizim insanlarımız yardım sever insan. Ama bazı insanlar bu iyi insanları kandırıyor. Durumu çok iyi olmasına rağmen kötü gibi gösteriyor.
Paraları bir araya toplayıp biz verelim desek insanlar güvenmez cebe atıyor derler. Bazı vakıflar gibi.
İnsanlar için bişeyler yapmamız lazım aramızda fakirligi kötü durumu görmüş insanlar var.
Bazı insanlar için çabalamamız lazım. Bu insanlara yardım ulaştırmamız lazım.
Bizler birşey yapmazsak kimse yapmaz.
Bizler iyi niyetli insanları bu fakir insanlara ulaştırmamız lazım.
Biz insanların sesini duyurcaz.
Girip bakabilirsiniz hasta ameliyat için gerekli para lazım olan. İnsan gerçekten zor durumda hayati durum olunca çekincek birşey yok.
Sizden maddi bir destek beklemiyorum. Fikir ve Bazı konularda yardıma ihtiyacım var.
Tüm domain+host site ayarlama scriptle ben uğraşcam.
Projem:
Sokakta kalan, Muhtaç, Zor durumda yaşayan insanlara yardım etmek.
Örnek mahallenizde gerçekten zor durumda bir insan var.
Resim çekip yükleyerek. İletişim bilgilerini vererek hayır sever insanların böyle insanlara daha kolay ulaşmasını sağlamak.
insanlar gidip görüp yardım edeceği için dolandırıcılıkda olmaz.
Gerçekten büyük sevap işleyebiliriz. İnsanlara yardım edebiliriz.
Tanışmak isteyen projeye destek vererek ortak açmak isteyenler.
Pm atıp skypede sesli görüşebiliriz.
Domain ismi filan aklımda belli çok güzel domain ismi boşta.
resim konusunda kişi resmi olmasına gerek yok. Öncelikle kaldıgı yerin evin bir resmi insanların içi acıması gerçekleri görmesi için. Evde kalan engelli birey varmı. Nasıl kazanç elde ediyorlar. Projeyi daha detaylıca geliştirdim. Dolandırıcılık olmaması insanların illa para yardım yapması gerekmiyor. Eşya filan bu sayede köy okulları, engelli insanlara, öğrencilere sokakta kalan insanlara yardım edicez. Bir site var yardım sitesi ama yardım sitesi denemez.
Önüne gelen ilan açıyor kredi kartı borcu var para istiyor. Her şehirden bir gönüllü bulup gidip kaldıgı yere insanlara bakıp teyit etmesi gerekicek. Yardım konusuna gelincede bizim insanlarımız yardım sever insan. Ama bazı insanlar bu iyi insanları kandırıyor. Durumu çok iyi olmasına rağmen kötü gibi gösteriyor.
Paraları bir araya toplayıp biz verelim desek insanlar güvenmez cebe atıyor derler. Bazı vakıflar gibi.
İnsanlar için bişeyler yapmamız lazım aramızda fakirligi kötü durumu görmüş insanlar var.
Bazı insanlar için çabalamamız lazım. Bu insanlara yardım ulaştırmamız lazım.
Bizler birşey yapmazsak kimse yapmaz.
Bizler iyi niyetli insanları bu fakir insanlara ulaştırmamız lazım.
Biz insanların sesini duyurcaz.
Girip bakabilirsiniz hasta ameliyat için gerekli para lazım olan. İnsan gerçekten zor durumda hayati durum olunca çekincek birşey yok.
Sizden maddi bir destek beklemiyorum. Fikir ve Bazı konularda yardıma ihtiyacım var.
Tüm domain+host site ayarlama scriptle ben uğraşcam.