Arkadaşlar ben youtube'da 5 kanalla çalışan,günlük en falza 10-15 video atan birisiyim.Ama artık sıktı ciddi rakamlara ulaşmak istiyorum 100-200 az geliyo.Neyse şimdi gelelim fikrime ;
10 tane kanal açıcam.Youtube'den günlük popüler videoları indirip bu kanallara atıcam.Bazılarının dillerini değiştirip atıcam.Sonra iyi bir imleme sitesi var oraya yükleyince 10-15dakikaya 20-25,hatta daha fazla tutarsa çok iyi izlenim geliyo 150 lere kadar çıkıy
rdan tutan videolar zaten gider tutmayanlarda en azından 30-40 izlenim olsa 10 kanala kanal başı 20 video atsam 200 eder en az izlenim 40 olsa 8000 bin izlenim yapar.Twitterda da retweet yaptırırız gerekli siteler var.İyi izlenim gelir.Tıklamalarda artar diye düşünüyorum.Ve atacagım videolar sadece youtube'da populer olan videolar olmaz.Gerekli sitelerden de yükleme yaparım
Fikrim bu.Forumda çoğunuz abimsiniz benden büyüksünüz.Yorumlarınız benim için değerli.Şimdiden teşekkürler.
10 tane kanal açıcam.Youtube'den günlük popüler videoları indirip bu kanallara atıcam.Bazılarının dillerini değiştirip atıcam.Sonra iyi bir imleme sitesi var oraya yükleyince 10-15dakikaya 20-25,hatta daha fazla tutarsa çok iyi izlenim geliyo 150 lere kadar çıkıy
Fikrim bu.Forumda çoğunuz abimsiniz benden büyüksünüz.Yorumlarınız benim için değerli.Şimdiden teşekkürler.