Soyle Birsey Yapsak Arkadaslar .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MazlumSomer

Yasaklanmış

[*]Arkadaslar Aklima Soyle Birsey Geldi ..

[*]Diyelim Ki Benim Bir Kanalim Var Ben O Kanalin Linkini Size Vereyim ..
[*]Siz Benim Videolarimdaki Reklamlara Tiklayin, Siz Kanalinizin Linkini Bana Verin Bende Sizin Reklamlariniza Tiklayayim .?
[*]Nasil Olur .?

[*]Bence Bir Sakincasi Olmaz .? =]
[*]Hem Hepimiz Farkli Yerlerdeyiz IP Adresi Sorunuda Olmaz .?

[*]Ne Dersiniz .? =]

Ve aranan kan geldi.

Buyur kardesim hangisini dilersin;

madalya.jpg

Emin ol kimse kanalının linkini veripte kanalının kapanma riskine girmez.

Arkadasım boyle dusunen cok oldu da butun kanllar banlanır oyle bıseye sakın gırme . google bedava para dagıtmıyor .

googılın öyle algoritmaları varki
bunu 1 sanieyede anlar
kaldı ki t.o oranı ozaman nasıl olur
100 90 olur ki bu da
yüzde yüz ban sebebi

Daha Önce Bu Bizim Aklimiza Neden Gelmediya :))))))):))

Arkadaslar hile hurdayla kazanilmaz acik ve net. Bnunla ugrasmak yerine kanalinizi guzelestirin emeginizle kazanin hem banlanmasinizda.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yine boş iş arkadaşlar araştırın birşeyler bulun bende araştırıyorum boş çıksada çoğu zaman vazgeçmiyorum biliyorum bu işi yapıcam gündede 100 dolar kazanıcam bunlara gayret edin yok kendi reklamımı tıkladım yok o öyle bu böyle

[*]Siz Benim Videolarimdaki Reklamlara Tiklayin, Siz Kanalinizin Linkini Bana Verin Bende Sizin Reklamlariniza Tiklayayim .?
[*]Nasil Olur .?

[*]Ne Dersiniz .? =]

kaç yaşındasın? yok yani forum kurallarında +13 kuralı yokmuydu?

Boyle Dalga Geçer Gibi Yorumlar Yapmissiniz Gorende Sizi Profesor Sanacak .!
Bu Iste Yeniyim Ve Pek Bir Bilgim Yok Ama Sizin Dalga Gecmeniz Sayesinde Ogrendim .!

---------- Mesaj saat 23:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:01 civarında gönderildi. ----------

kaç yaşındasın? yok yani forum kurallarında +13 kuralı yokmuydu?

Seni Ilgilendirmez Ozele Gel Yasimi Anlatirim Sana

100 kişilik grup kurulur bu fikre
100 kanal herkes birbirine tıklayacak sırayla(videosuna tıklayacak) :D
olabilir

[*]Nasil Olur .?

[*]Ne Dersiniz .? =]

kardeşim yenisin anlaşılan :) ama o işler öle olmaz tak diye banlanırsn ...o işlerden uzak dur...hatta kanalının-sitenin adresini imseye verme senle arası açılır gider günde 200 tık atar kanalına banlanmasına sebeb olur...

hocam sizce google dünyanın en büyük şirketi ve tıklar arasında bir bağlantı kuramazmı eğer karşılıklı tık olduğunda sisteme düşüyor uyarı olarak ve bu sayı daha yükselirse adsense yöneticileri hesapını kapatıyor
yada bir kimyacı olarak şöyle diyebilirim öyle bir hata yapmak plastik bir küvette sülfirik asit ile banyo yapmaya benzer hocam :D

[*]Nasil Olur .?

[*]Ne Dersiniz .? =]

Haksız olduğu için değil uygunsuz olduğu için mesaj editlenmiştir... =)

Boyle Dalga Geçer Gibi Yorumlar Yapmissiniz Gorende Sizi Profesor Sanacak .!
Bu Iste Yeniyim Ve Pek Bir Bilgim Yok Ama Sizin Dalga Gecmeniz Sayesinde Ogrendim .!

---------- Mesaj saat 23:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:01 civarında gönderildi. ----------

Seni Ilgilendirmez Ozele Gel Yasimi Anlatirim Sana

Kendini reklam veren kişinin yerine koy adamın bütçesi günlük 50$ herkes o dediğin olayı yaptı adamın reklamı havaya gidecek demi?

adam reklam dönüşü kötü oldu diye bidaha reklam vermeyecek
bu google 100 kat daha çok düşünüyor ve buna karşı her türlü gelişmiş sistemi var

Cok Komik :eek:

---------- Mesaj saat 23:54:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:53:34 civarında gönderildi. ----------

kardeşim yenisin anlaşılan :) ama o işler öle olmaz tak diye banlanırsn ...o işlerden uzak dur...hatta kanalının-sitenin adresini imseye verme senle arası açılır gider günde 200 tık atar kanalına banlanmasına sebeb olur...

Sagolun Hocam ..
Iste Bu Duzeyde Yorum Yapmada Zorlanan Arkadaslar Var =/

---------- Mesaj saat 23:54:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:23 civarında gönderildi. ----------

Kendini reklam veren kişinin yerine koy adamın bütçesi günlük 50$ herkes o dediğin olayı yaptı adamın reklamı havaya gidecek demi?

adam reklam dönüşü kötü oldu diye bidaha reklam vermeyecek
bu google 100 kat daha çok düşünüyor ve buna karşı her türlü gelişmiş sistemi var

Sagolun ..

bak hilesiz hurdasız :) bende ilk zamanlarda ne yapacağımı ne yükleyeceğimi bilmiyordum zamanla öğrendik ama hileden uzak durduk eğer hile yapmış olsaydım yukarıdaki miktarı kazanamayıp çooktan banlanmıştım

keşke bu konuyu açmadan önce forumu iyice araştırsaydın faydalı bilgiler çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri