- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
Android Oyunlarını Bluestack ile açıp video kaydediciyle Kaydetsem populer oyunları oynasam Tutarmı sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çekip özgün kanallar yapanlar bu şekilde kazanıyor, olur tabi.
Yok genellikle bir kamera ile telefonu elde tutarak oynarken çekenlerde var, fakat blue stack daha profesyonel olur.Peki bişey sorcam bu oyunları telefondan oynasam nasıl video çekeblrim ekran görüntüsü alan varmı androidlerde
bluestacks pc de kasıyor, çok kasıyor, istediğin gibi bir performans alamazsın, kullandığın cihazı rootlayarak, güzel bir apk kayıt edici ile, yüksek fps li ve ses li kayıtlar yapabilirsin.
masa üstü oyunlar gibi tutacağına eminim, mobil oyun kategorisi. lakin iyi ve eğlenceli bir dile sahip olmak gerekir. türkçe yada ingilizce iyi olmalı, biri konuşmak diğeride oyunlarda çıkan bildirimlerin ne anlama geldiği konusunda
evet korsan oyun indirip deneyebiliriz çok harika olur şöyle 10 20 dolarlık oyunların apkleri indirir anlatırız süper olur gerçekten teşekkürler dostum yardımcı oldun
Telefondan kaydetmek banada daha mantıklı geliyor.. Arkadaşlarında dediği gib ücretli program alıp bunu yapabilirsin.. Biraz zaman alır ama kesinlikle kazanırsın diye düşünüyorum..
korsan oyun indirmeyin hocam, ben forumdaki bir iki arkadaşın programının korsan olanını araştırdım diye, şikayetim var kısmına konu açmıştı arkadaş.
Dikkat et, senin hakkında da açmasın konu, sonuçta o adamlarda bir kaç dolarlık oyun, onlarda para kazanıyor.
Bu ücretli kaydediciler isimi varmı acaba
güldürdün
Bu ücretli kaydediciler isimi varmı acaba
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/70275-haysiyetsiz-yuzsuz-insan-nasil-bulunur.html
konuya bakabilirsin hocam, benim banlanmama sebep olabilir de, senin hakkında da şikayet açabilir dikkat et de.
manksatım güldürmek değil, toplumda yaptığımız neredeyse kalıtsal olmuş, kanımıza işlemiş bir durumu yaptığım için suçlanmak. O bana programları böyle böyle dedi, bilgisayarını açsak, hangi program orjinal lisanslı sorgulasak, orjinal tek tük program çıkar.
benim pc de windows 8.1 orjinal var, dreamspark dan alınma...
---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------
tabiki, googlede hepsi mevcut, şimdi isim vermiyim, arkadaş bak bu seferde, ***** paylaşım yapıyor diye, banlatır beni, ondan korkuyorum yani. ne isim verebilirim ne de link
Android Oyunlarını Bluestack ile açıp video kaydediciyle Kaydetsem populer oyunları oynasam Tutarmı sizce ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.