Söz Hakkı Doğru / Bemonth

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
2 gündür foruma bakamadım, bazı arkadaşlar benim hakkımda yazınca söz hakkı doğmuş. Buradan dile getirmek, ortada problem varsa çözüme kavuşturmak için bu konuyu açma gereği duydum.

Bazı arkadaşlar forumda açılan yöntem satış ve e-book konularının yöneticiler tarafından onaylanmasından dolayı, forum yönetiminin zengin olduğunu bu sayede para kazanabilir hale geldiklerinden bahsetmiş.

Bundan birkaç ay önce, bu kural çıkmadan önce ise; forumda yapılan dolandırıcılıklardan dolayı (Yöntem ve E-book) bu forumun yöneticileri uyuyor, gereken yapılmıyor tarzında şikayetler yapılıyordu.

Bu nasıl bir çelişki? Bu forumda, hiçbir forumda olmadığı kadar üyelere mütevazi ve iyimser yaklaşılıyor. Herkesin derdini sıkıntısını dinliyor çözmeye çalışıyoruz. Bu forumda yönetici, üye ilişkisi yok. Bu forumda herkes forum sahibi. Bunu anlamamış olmanız üzücü bir durum. Bunun en basit örneği; forum yönetimine yukarıda ki gibi çirkin bir ithamda bulunan üyelerin uzaklaştırılmamasıdır.
Şahsen ben kendi adıma konuşuyorum ve sürekli birşeylerden şikayet eden üyeleri göz önüne alarak konuşuyorum
"Eğer ben bir ortamdan memnun değilsem, herşey bana batıyorsa, ben o ortamda durmam"
Bunu forumda bir görevli olarak değil, bir üye olarak yazıyorum. İstemiyorsak eğer çıkar gideriz bu kadar basittir.

Diğer bir konu bizzat beni hedef alarak yazılmış bir yazı.
Bu yazıda kendimden bahsetmek ve iddialara cevap vermek istiyorum.

"Bemonth'un mod olmadan önce kazandığı ve mod olduktan sonra kazandığı" gibi bir cümle kullanılmış.
Oturup beni mi takip ediyorsun? Ne kadar kazandığımı nereden biliyorsun?
6-7 ay önce mod olmadan önce iş yerim vardı, müsait zamanım yoktu yt'dan para kazanmak için. 3 Defa iş yeri batırdım. Sonrasında elde avuçta sıfırladıktan sonra herşeyi, yt'a yöneldim ve forumtr'de mod'luk geçmişim olduğundan dolayıda burada mod oldum. Herhangi birinin insiyatifine dayanarak değil!

Dediğim gibi bolca vaktim oluştu iş yerlerim kapandıktan sonra. Oturdum forumu hatim ettim. Aklınıza dahi gelmeyecek yöntemler denedim. Şu forumda yazan mail açma taktiği dışında hiçbir taktiği kullanmıyorum buna adınız gibi emin olabilirsiniz. Yani kimsenin yöntemini içeriğini kullanmıyorum.
Ben yt işine özgün başladım ve ünlem, dolar dertleri yokken de ben video editleme işleri ile uğraşıyordum. Sonny Vegas, Camtasia ve daha ismini dahi duymadığınız edit programları ile yeni tanışmadığım için ve zamanında upload işleri ile uğraşıp download başı upload siteleriden para kazanma dönemlerinde sağlam bir w.a.r.e.z'ci olduğum için programların çoğuna alışkındım ve bu benim avantajım oldu. Yani forumda kimsenin taktiğinin üzerinden para kazanmıyorum. Samimi olduğum bir grup kişiler (yöneticiler dışında) nasıl bir çalışma şeklim olduğunu ve yaptığım uygulamaların %95'inin kendi yöntemlerim olduğunu da bilirler.
Ayrıca yine samimi olduğum bazı arkadaşlar gayet iyi bilirler benim sabah 10-11 de başlayıp diğer sabahın 4-5'ine kadar yt ile uğraştığımı. Hergün yeni taktikler geliştirmeye çalıştığımı, hergün yüzlerce render aldığımı gayet iyi bilirler. Yaşadığım zorlukları, kazandığım paraları, paraların miktarlarının makul olduğunu da iyi bilirler.

Açıkçası ortada büyük bir işsizlik, uğraşsızlık ve sataşma havası var. Başka da birşey değil. Cevap vermeyecektim ancak birkaç kişi skype'den uyarınca kayıtsız kalamadım.
Kimseyi tanımadan, kimsenin hakkında yorumda ve ithamda bulunmayın. Kimsenin de hakkına girmeyin. Beni zerre kadar tanımayan kişilerin benim hakkımda bu kadar gereksiz bir yorum yapması dünyanın en büyük İŞSİZLİĞİ VE BOŞ BELEŞLİĞİDİR.

O yüzden birileri mod oldu zengin oldu diyecek adamın alnını karışlarım. Bu benim emeklerime, yaşantıma, uğraşlarıma, pc başında bayılana kadar çalışmalarıma en büyük hakarettir. Bu hakareti de kimse bana yapamaz! Bu kadar açık ve net.

Forum Mod'luğunu da, boş beleş insanlarla uğraşmamak ve işlerimin yoğunluğundan dolayı bırakıyorum, Mod olarak bu son mesajımdır.Bazı Arkadaşlara da Bol Kınalı Günler Dilerim...

Kimin sıkıntısı varsa yazsın öğrenelim diye konuyu açıyorum

Son düzenleme:
pire için yorgan yakılmaz.. her şeye ve herkese rağmen işini ve görevini devam ettirmeni isterim..

Yazdığın yazıdan ne kadar kaliteli biri olduğun belli, burada zaten herkes birbirinden şikayetçi, şimdi sorsan benden de şikayetçi olan çıkar, hayatta en zor iş herkesi mutlu etmektir, takma kardeşim boşver..

Milletten sizene hocam ? Bırakın forumda millet kazanmaya çalışmak yerine başkasının kazancını düşürmeye çalışıp kişileeri kıskanıp yok yere hedef alırlar.Millet bu kadar acizken neden onlara cevap vermeey tenezzül bile ediyorsunuz ki :) Sizin içinizdekini siz biliyorsanız bırakın buradaki o insan demeey utanılacak kişileri kaale bile almayın.Allah hayırlısınızı size ve tüm emek verenlere nasip etsin.İçinde fitne fesat olanlarıda ıslah eylesin.Hayırlı geceler hepinize..

Uyku sersemi okudum konuyu öğlen ama hatırladığım kadarıyla 2 kişi yorum yapmıştı bu şekilde. Çokta önemli değil aslında kimin ne düşündüğü ama ben öyle zorluklara göğüs ger kimseyi takma vs demeyeceğim. Burada yönetici olmak herhangi büyük bir zorluğa göğüs germeyi gerektirmiyor bence. En büyük zorluğu online süresini arttırmak daha fazla üyelere yardımcı olmak olabilir. Onun dışında alışverişini de bilgi paylaşımını da normal üye olarak gayet güzel bir şekilde yapabilirsin sonuçta. Başını ağrıtacağını, canını sıkacağını düşünüyorsan bırak, canını sıkmana değmez. He bu olay yöneticiliği bıraktıracak bir sebep midir? Bence çok saçma bir sebepten bırakmış olursun orası ayrı :) Yinede önemli olan senin moral ve motivasyonun. Bunları aşağı çekecek bir durum olduğunu düşünüyorsan en azından bir süreliğine yönetimden ayrı kalman yararına olabilir.. Acele etme, bir uyu yarın sakin kafayla kesin kararını ver derim. Hakkında hayırlısı

Abi sadece " Bu forumda, hiçbir forumda olmadığı kadar üyelere mütevazi ve iyimser yaklaşılıyor." şu kısma katılmıyorum.. Mod olan bazı genç arkadaşlar bazen fevri davranışlarda bulunabiliyo.. Bugün banlanan bi arkadaş sebepsiz yere konumu kilitlemişti ertesi gün uğraşınca açılmıştı.. Bi mod arkadaş yardım istediğim adsensele ilgili bi konuma "reklam kokuyo" diye mesaj atmıştı.. Bunun gibi bi kaç örnek daha var.. Açıklama yapmana sebep olan mesajı hatırlıyorum sabah atılmıştı.. Bi yanlış varsa bunu o arkadaşla konuşman bence daha mantıklı.. Sonrasında bi açıklama yaparsın konuyla ilgili olur biter.. Ama sen bilirsin tabi..

Abi sadece " Bu forumda, hiçbir forumda olmadığı kadar üyelere mütevazi ve iyimser yaklaşılıyor." şu kısma katılmıyorum.. Mod olan bazı genç arkadaşlar bazen fevri davranışlarda bulunabiliyo.. Bugün banlanan bi arkadaş sebepsiz yere konumu kilitlemişti ertesi gün uğraşınca açılmıştı.. Bi mod arkadaş yardım istediğim adsensele ilgili bi konuma "reklam kokuyo" diye mesaj atmıştı.. Bunun gibi bi kaç örnek daha var.. Açıklama yapmana sebep olan mesajı hatırlıyorum sabah atılmıştı.. Bi yanlış varsa bunu o arkadaşla konuşman bence daha mantıklı.. Sonrasında bi açıklama yaparsın konuyla ilgili olur biter.. Ama sen bilirsin tabi..
mod Allah Tanrı Peygamber değil senin benim gibi insanlar.Onlardan normal üyeler gibi yorum yapar eleştirir değerlendirir.Bunu unutmayınız hocam.

mod Allah Tanrı Peygamber değil senin benim gibi insanlar.Onlardan normal üyeler gibi yorum yapar eleştirir değerlendirir.Bunu unutmayınız hocam.

Mod'un görevi forumiçi adaleti sağlamak , mesajları kontrol etmekse kendini tutmasını da bilecek nası davranması gerektiğini de bilecek.. Bemonth abinin konusunun altında tartışmayalım hocam bunu.. Sevgiler..

yetkilerinin avantajlarını kullanan insanlar heryerde vardır. sadece böyle basit sitelerde değil devlet yönetimlerinde bile vardır bu.

ha tabi herkezmi yapıyor bunu hayır!

yapanlar zaten banlanıyor ve yetkileri alınıyor.

şahsınıza yapılan sataşmayı görmedim açıkcası bilmiyorumda, bu yetkiyi lehte kullanmayı alışkanlık haline getiren şahsiyet banlanmış sanırım bugün.

ona içini boşaltamayanlar sana sataşmış anladığım kadarıyla.

ayrıca şunuda söyleyim; hani her konu açana forumda tüm bilgiler var felan diyoruz ya,

inanın bana forumda sadece işin ne olduğunu anlayabilirsiniz.

öyle forumu bırak okumayı noktasına kadar bile ezberleseniz , bu sektörden para kazanamazsınız, tüm iş sizde bitiyor,

öyle ebookla felan olmaz bu işler.

Sonra Forumda Niye Güvensizlik , Yardımlaşmama Oluyo Demeyin, İyi Niyetli insanların duygularıyla oynamayın artık.

Abi iyi niyetin kelimelerinin arasında gizli zaten birkaç kişi için birçok kişiye yaparsın bunu

Son düzenleme:
Hocam 3-5 kişi için yapmayın,kişiliğiniz yazım üslubunuzdan dahi anlaşılır bir biçimde ki bunu bile ispatlamak zorunda değilsiniz kimseye,işi gücü olmayan adamlar sürekli eleştiriden başka birşey yapmaz zaten.

Bence biraktigin an, o kisilerin istedgini yapmis olursun. Eger biz forum degil de aileysek, ailen olarak gitmene izin vermiyoruz!

Hocam 3-5 kişi için yapmayın,kişiliğiniz yazım üslubunuzdan dahi anlaşılır bir biçimde ki bunu bile ispatlamak zorunda değilsiniz kimseye,işi gücü olmayan adamlar sürekli eleştiriden başka birşey yapmaz zaten.

Bu arada üslup demişken bu konuda bir eleştirim var arkadaşa onu da söylemeden edemeyeceğim. Yöneticiliğiyle ilgili bir sorunum yok, zaten ilk sayfada da güzelce yorumumu yazdım ama arkadaşı ben üslup konusunda başarılı bulmuyorum. Forum içerisindeki üslup kadar dışarıdaki üslupta önemli. Bunu samsung'un konusunda bir çok arkadaş net bir şekilde vurgulamıştı.

Arkadaş kendisinin harcadığı vakit ve emeğe haksızlık yapıldığını savunmuş (haklı olarak) ama ben skype üzerinden yaptığımız şu kısa görüşmede kendisinin benim emeğime gereken saygıyı göstermediğini düşünüyorum.

PFRRtFb.png

Bayram kampanyası için açtığım grafik konusu sebebiyle eklemişti arkadaş. Merhaba'ya cevap bile vermedi. Selam verme nezaketinde bulunmadı ilk yazdığı şey "grafik?" oldu. Üstüne ücreti öğrendikten sonra (ki buradaki ölü tasarım piyasasını saymazsak ücret çok çok uygundu) yine cevap verme nezaketinde bile bulunmadı. Kimse kimsenin kölesi değil, özellikle ticaret yapılan konuşmalarda üsluba çok daha fazla özen gösterilmesi gerekir. Beğenmediğiniz samsung'a logo hazırladım geçen gün. Arkadaşın konuşmasını da ekleyebilirim uçurum var arada mesela..

Samsung'u över gibi oldum bu arada ama güncel örnek olduğu için onu söylüyorum. Yoksa iki arkadaşı da pek tanımıyorum. Sadece bana karşı tutumlarından bahsedip bir eleştiri yapıyorum. Bu kadarına hakkım vardır umarım.

Tabi bu eleştiriyi arkadaş yöneticiliği bıraksın diye yapmadım. Sadece bu konuda daha dikkatli, özenli davranırsa hatta hep birlikte bu şekilde davranırsak sevinirim. Saatlerimi harcadığım bir iş için 10 lira ücret talep ediyorum ve karşılığında böyle bir tavır görüyorum bu hoş değil. Sizin saatlerinizi harcadığınız bir konuda yapılan haksızlığa benzer olduğu için yazdım.

Bu ve benzeri konularda ticari anlamda bir eksikten şikayetçiyim bu forumda. Ayrı bir konu açmayı düşünüyordum bunun için, tabi bu örneği vermeyecektim ama bu konu benim açacağım konudan fazla ilgi görecektir. Dolayısıyla daha çok insana derdimi anlatabilmiş olurum diye ve yeri geldiği için buraya yazdım.

Son olarak konuşma kaydının içeriğinde özel bir konuşma, cümle geçmediği için rahatlıkla ekledim konuya. Sıkıntı olmaz inşallah.

Bu arada üslup demişken bu konuda bir eleştirim var arkadaşa onu da söylemeden edemeyeceğim. Yöneticiliğiyle ilgili bir sorunum yok, zaten ilk sayfada da güzelce yorumumu yazdım ama arkadaşı ben üslup konusunda başarılı bulmuyorum. Forum içerisindeki üslup kadar dışarıdaki üslupta önemli. Bunu samsung'un konusunda bir çok arkadaş net bir şekilde vurgulamıştı.

Arkadaş kendisinin harcadığı vakit ve emeğe haksızlık yapıldığını savunmuş (haklı olarak) ama ben skype üzerinden yaptığımız şu kısa görüşmede kendisinin benim emeğime gereken saygıyı göstermediğini düşünüyorum.

PFRRtFb.png

Bayram kampanyası için açtığım grafik konusu sebebiyle eklemişti arkadaş. Merhaba'ya cevap bile vermedi. Selam verme nezaketinde bulunmadı ilk yazdığı şey "grafik?" oldu. Üstüne ücreti öğrendikten sonra (ki buradaki ölü tasarım piyasasını saymazsak ücret çok çok uygundu) yine cevap verme nezaketinde bile bulunmadı. Kimse kimsenin kölesi değil, özellikle ticaret yapılan konuşmalarda üsluba çok daha fazla özen gösterilmesi gerekir. Beğenmediğiniz samsung'a logo hazırladım geçen gün. Arkadaşın konuşmasını da ekleyebilirim uçurum var arada mesela..

Samsung'u över gibi oldum bu arada ama güncel örnek olduğu için onu söylüyorum. Yoksa iki arkadaşı da pek tanımıyorum. Sadece bana karşı tutumlarından bahsedip bir eleştiri yapıyorum. Bu kadarına hakkım vardır umarım.

Tabi bu eleştiriyi arkadaş yöneticiliği bıraksın diye yapmadım. Sadece bu konuda daha dikkatli, özenli davranırsa hatta hep birlikte bu şekilde davranırsak sevinirim. Saatlerimi harcadığım bir iş için 10 lira ücret talep ediyorum ve karşılığında böyle bir tavır görüyorum bu hoş değil. Sizin saatlerinizi harcadığınız bir konuda yapılan haksızlığa benzer olduğu için yazdım.

Bu ve benzeri konularda ticari anlamda bir eksikten şikayetçiyim bu forumda. Ayrı bir konu açmayı düşünüyordum bunun için, tabi bu örneği vermeyecektim ama bu konu benim açacağım konudan fazla ilgi görecektir. Dolayısıyla daha çok insana derdimi anlatabilmiş olurum diye ve yeri geldiği için buraya yazdım.

Son olarak konuşma kaydının içeriğinde özel bir konuşma, cümle geçmediği için rahatlıkla ekledim konuya. Sıkıntı olmaz inşallah.

konu sahibi mücahit beye bende dargınım biraz 24 temmuzda kandilde dünya engeli ile ilgili bir konu açmıştı galiba bir soru sorayım dedim onla ilgili skypden ondan sonra engellemiş nedense bende anlamadım engelelmek yerine yoğunum yada bir cevap yazsa ne olurdu ama kendi skype kendi yapmak istediği sonuçta birşey diyemem hatta şimdi aklıma geldi ben hala kendisini silmemeişim mesajda duruyomuş hala öle taa 24 temmuzda atmışım :D

merhaba mücahit bey hayırlı kandiller senin paylaştığın program dünya engelini geçmiyor ve eşleşeni çerçeve ekleyeyip sağdan soldan biraz crop yaparak gene yakalnıyor hepsi siz konu açmışınız gördümde sizin programlamı geçiyo bu dünya engeli eşleşen felen

Bence herkesin kac para kazandigi hickimseyi ilgilendirmez.Yoneticiler de birer insan olduklarina gore onlarinda ticaret yapma haklari var.Konu sahibini tanimam uslubunu bilemem ama 1-2 tane konusundan faydandim tesekurler.Burada modluk yapmak kolay deyil.Bende modluk yapmistim ama istifa ettim.Suanda gercektende cok daha rahatim. [MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] ; Samsung hakkinda soylediklerine katiliyorum,efendi ve mizahi bir kisilige sahip.

Konunun geçmişi hakkında bilgim yok ama açıklamana göre haklısın. ister mod ol ister admin ister normal üye ol ne kazandığın kimseyi ilgilendirmez. bir arkadaşında dediği gibi: "pire için yorgan yakılmaz"

PFRRtFb.png

Höh yani takıla takıla buna mı takıldın ? Belki işi acil olduğu için direk konuya girmiştir. Benimlede konuşması var [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] un gayette ilgili konuşan bir arkadaşımız. Resmen Samsung u öven bir konuşma olmuş(konunun Samsung'la bir alakası olmadığı halde).

Höh yani takıla takıla buna mı takıldın ? Belki işi acil olduğu için direk konuya girmiştir. Benimlede konuşması var [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] un gayette ilgili konuşan bir arkadaşımız. Resmen Samsung u öven bir konuşma olmuş(konunun Samsung'la bir alakası olmadığı halde).

ben de saatlerce emek verdiğim bi işi gelir kapısı gördükten sonra biri ekleyip merhaba sözlerime yanıt vermeksizin soğuk tavırlarla konuşmaya başlarsa ve bu kişi üslup, saygı, düzenden bahseden bir insan olursa benim de gözüme batar bu mevzu. buna takılmış olması gayet normal yani?

edit. ayrıca şunu belirtmek istiyorum. bemonth'a dair en ufak kötü bi izlenimim bulunmadı ki çalışmalarını videoya kaydedip bizlerle paylaşacak kadar gönlü bol bi arkadaş. özelden istediğim program kurulum ve crack ini de bekletmeden vermişti. adsense ile ilgili çalışmalarındaysa kimsenin taktiğini kullanmayıp az miktar çok adsense yöntemiyle garanti bi şekilde sonuca giden bi arkadaş. yani başkalarının taktiklerini kovalayıp iş yapsaydı ya en tepede ya en dipte olurdu ama kendisi tam kararında ilerliyor, bu da kendi sistemini oturtup başkasının ürününe göz koymadığını gösteren bi ispat. yine de yukardaki üslup pek yerinde olmamış.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri