Sözleşmeler ve adsense gelir düşüşü

joymax

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm

Bilindiği üzre bu günler ne hikmetse bazılarımıza sözleşme gelmiş bazılarımıza (banada) herhangi bildirim sözleşme gelmedi. Normalde 0.13 0.14 olan TBM bu gün 0,15 e çıkmış ama gösterimlerde tıklanmalarımda muazzam bir düşüşüm var merak ettiğimse sadece bende mi yoksa genel mi? Diğer merak ettiğim konuda bu sözleşmeler aceba sadece pin onaylı adsenselere mi geliyor yoksa kafalarına göre mi sözleşme gönderiyorlar bu konu hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi forumlar.

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm

Bilindiği üzre bu günler ne hikmetse bazılarımıza sözleşme gelmiş bazılarımıza (banada) herhangi bildirim sözleşme gelmedi. Normalde 0.13 0.14 olan TBM bu gün 0,15 e çıkmış ama gösterimlerde tıklanmalarımda muazzam bir düşüşüm var merak ettiğimse sadece bende mi yoksa genel mi? Diğer merak ettiğim konuda bu sözleşmeler aceba sadece pin onaylı adsenselere mi geliyor yoksa kafalarına göre mi sözleşme gönderiyorlar bu konu hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi forumlar.

bende video arası reklamlar gözükmüyor sizde bir sorun varmı bakarmısınız.

Adsense tasarım değişse kazancım düştü diye konu açacaksınız

insan+ger%C3%A7ekten+hayret+ediyor.PNG

Adsense tasarım değişse kazancım düştü diye konu açacaksınız

insan+ger%C3%A7ekten+hayret+ediyor.PNG

kardeş bir kuyruk acım var ki merak ettiğimden başkalarının da fikrini almak için konu açtım burası ytpara.com varsa bir fikrin belirt yoksa başkalarını aşağılamaktan vazgeç işine bak.

Sözleşmelerden değilde.
Video ortası reklamlar olmayınca kazançlar fena çakıldı.

Çoğu kişi bu gün aynı sorunlardan şikayetçi bende dahil; dün geçe 2 kanlım telif yedi ikisinede giremiyorum ayrıca video ortası reklamlar çıkmıyor , gösterimler düştü, sayfa to 1.25 , 50 k izlenime verdiği 50 tl resmen şaka gibi :mad::mad:

bugun benimde tum adsenselere sozleşme metni geldi. bi işler çeviriyorlar ama hadi hayırlısı.

bana sözleşme falan gelmedi hiç, bende de reklam cıkmıyor kzançlar düştü onunla alakası yok

kazançlar yarı yarıya düştü bendede bm ve to arttı ama bu sefer izlenim azaldı google yakacak bizi :)

bende sözleşmeyi az önce doldurdum.
İnternet geçmişini sıfırlayıp girdim o zamna geldi sözleşme.

3 aydır yükleme yapmadığım adsense hesabın ortalama 0.8 0.9 olan tbm bugün 0.12 olmuş tesadüf müdür bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri