Spam ama ONAYLI kanal :/

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayburt16

Kayıtlı Üye
evet youtube vaziyetler part:123123123123123123

şimdi spam bir kanal ve herkesin bildiği bir anime kanalını buldum. kanal onaylı videolar çerçeveli gel de şimdi işin içinden çık. 111 k abonesi var

kanalı paylaşabilirim sonuçta özgün ve onaylamış kanal :mad:

adminlerden izin istiyorum

onaylı olmasına takılma çok zor birşey değil

sakın paylaşma. Onaylı kanal her 100k üstü kanala otomatik verilir. İsmi değişmediği sürece.

evet youtube vaziyetler part:123123123123123123

şimdi spam bir kanal ve herkesin bildiği bir anime kanalını buldum. kanal onaylı videolar çerçeveli gel de şimdi işin içinden çık. 111 k abonesi var

kanalı paylaşabilirim sonuçta özgün ve onaylamış kanal :mad:

adminlerden izin istiyorum

paylaş hocam bekliyoruz :)

onaylı olmasına takılma çok zor birşey değil

burda ki olay o mu ? biz de biliyoruz kolay olduğunu da sonuçta bu kanal gözden geçmesi gerekmiyor mu ? tamam anladık partnerler yapıyor bunu da sonuçta kanal da ki videolar büyük bir şirketin ve %90 ı çerçeveli dava açsalar herşey alt üst olur.

Doğrulandı ne demek bana bunu açıklayın bi

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

bunu da yazayım bu işler o kadar basit değil iyi okuyun

Onay rozetleri Google+ kimliğine bağlı bir YouTube kanalına uygulanır. Bu rozetler bir markanın gerçekliğinin görsel olarak doğrulanmasına yardımcı olur. Sevilen bir ünlünün veya işletmenin kanalında rozet görüyorsanız bu kanalın gerçekten ilgili kişiye ya da işletmeye ait olduğundan emin olabilirsiniz. Doğrulama onay işareti yalnızca kanal adının sağında görünür ve imlecinizi buraya götürürseniz açılan pencerede "Doğrulandı" ifadesi görüntülenir.

Bu rozetler dikkatli bir şekilde uygun resmi işletmelere, markalara, kuruluşlara ve kamuya mal olmuş kişilere uygulanır.

burda ki olay o mu ? biz de biliyoruz kolay olduğunu da sonuçta bu kanal gözden geçmesi gerekmiyor mu ? tamam anladık partnerler yapıyor bunu da sonuçta kanal da ki videolar büyük bir şirketin ve %90 ı çerçeveli dava açsalar herşey alt üst olur.

kardeşim spam olsun fark etmez. 100k üstü her kanala otomatik gelir. 100K DAN sonra değişirse ismi gider o onay. Adamın kanalınıda ifşa etme lütfen.

Ahmet diyosa bir bildiği vardır kulak verin

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

bunu da yazayım bu işler o kadar basit değil iyi okuyun

Onay rozetleri Google+ kimliğine bağlı bir YouTube kanalına uygulanır. Bu rozetler bir markanın gerçekliğinin görsel olarak doğrulanmasına yardımcı olur. Sevilen bir ünlünün veya işletmenin kanalında rozet görüyorsanız bu kanalın gerçekten ilgili kişiye ya da işletmeye ait olduğundan emin olabilirsiniz. Doğrulama onay işareti yalnızca kanal adının sağında görünür ve imlecinizi buraya götürürseniz açılan pencerede "Doğrulandı" ifadesi görüntülenir.

Bu rozetler dikkatli bir şekilde uygun resmi işletmelere, markalara, kuruluşlara ve kamuya mal olmuş kişilere uygulanır.

sakin hocam bana niye kızıyorsun?Bence üstünde durulcak bir durum değil

Çok kanal gördüm 100k ya ulaştığı gibi otomatik aldı onay tikini. Sonra ismi değiştirince gitti. Hiç görmemen çok tuaf.

evet. ilk kez duyuyorum o zaman bunlar ne diye bu yazıyı yazmışlar. bunu da tecrübe ettik.

paylaş diyenler avcunu yalasın :D belki zamanı gelir bizim de öyle kanalımız olur ;)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

daha iyi bilir

bende geçen gördum öyle bir anime kanalı hemde çerçeveli :D
benimde olmalı dedim başladım çalışmalara :D :D :D
takma kafana kanka

bende geçen gördum öyle bir anime kanalı hemde çerçeveli :D
benimde olmalı dedim başladım çalışmalara :D :D :D
takma kafana kanka

yav o kadar yazı yazılıyor çiziliyor ilk başta youtube kuralları çiğniyor sonra bizim kanalları kapatıyor. :D ona deli oluyorum

bir yolunu bulmuş yapmış demek ki :) konuyu kilitliyorum kanal paylaşımı yapayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri