Spam Başlıcam Ama Sorularım Var

Efecan # Önal

Yasaklanmış
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bende Spam'a Başlamayı Düşünüyorum Özgün Olmada Başarısız Oldum Spam Denicem Ama Bazı Sorularım Var

1 : Bir Kanal Açtığımızda Kaç Adet Video Atmalıyız

2 : Bütün Videolar Farklımı Olmak Zorunda ?

3 : Temiz Bir Hesap Açıp Adsense Bağlayıp Spam Kanalları Bu Temiz Hesabamı Bağlıcaz ?

4 : Youtube Spam Yaptığımızı Anlayıp Spam Kanalları Temiz Hesaba Bağladığımız Hesaptamı Kapatılıcak ?

5 : Videoları Farklı Bir Yerden Çektiğimizde Eşleşen veya Telif Gelmezmi ?

6 : Youtube Spam Yaptığımızı Anladığında Genede Ödeme Yaparmı ?

7 : Bir Kanala 50 Adet Farklı Video Yükleyip Bu Videoları Diğer Kanallara Yüklesek Sorun Olurmu ?

8 : Spam İçin Botmu Önerirsiniz Yoksa Makinamı ?

Arkadaşlar Sorularım Bunlar Aklıma Bir Soru Takıldığında Buraya Yazıcam ve Konuyu Güncellicem Lütfen Doğru Düzgün Cevap Verin Yok İşte Baksan Bulursun Falan Gibi Cevaplar Yazmayın Hemde Bu Özel Arama Kısmı Türkçe Karakterleri Nedense Kabul Etmiyor

Her şeyden önce kategorini bulmalısın. Gidip vine falan spam yapayım deme bence. Kategori en önemlisi, gerisini kendin halledersin.

yaşın küçük herhalde kardeşim sen özgüne başla bence spama bulaşma spam eskiden kolaydı şimdi zor yapamazsın isyan edersin zamanın gider özgün çalış ilerde bi kaç videon patlar şansına ordan abone gelir böyle devam eder yolunu bulursun

Yaşım 15 Evet Özgün Daha İyi Ama Spamı Denemek İstiyorum Bakalım Olucakmı

şu saatten sonra youtube işine başlayıp zamanınızı zai etmeyin :) spam treni çoktan gitti

soruların cevaplarını tek tek kendin bulup cözmen lazım. yoksa youtube işini cözemesin. cünki hergün güncelleniyor.. zamanla bi "his" edinirsin bu işe buda saadece denemek ile oluyor.. yani soru sordun kendin dene oluyormu olmuyormu oluyorsa nasıl olabilir....yani sen dersini yapmadan not almak istiyorsan varmı öyle bi sistem ? :)

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bende Spam'a Başlamayı Düşünüyorum Özgün Olmada Başarısız Oldum Spam Denicem Ama Bazı Sorularım Var

1 : Bir Kanal Açtığımızda Kaç Adet Video Atmalıyız

2 : Bütün Videolar Farklımı Olmak Zorunda ?

3 : Temiz Bir Hesap Açıp Adsense Bağlayıp Spam Kanalları Bu Temiz Hesabamı Bağlıcaz ?

4 : Youtube Spam Yaptığımızı Anlayıp Spam Kanalları Temiz Hesaba Bağladığımız Hesaptamı Kapatılıcak ?

5 : Videoları Farklı Bir Yerden Çektiğimizde Eşleşen veya Telif Gelmezmi ?

6 : Youtube Spam Yaptığımızı Anladığında Genede Ödeme Yaparmı ?

7 : Bir Kanala 50 Adet Farklı Video Yükleyip Bu Videoları Diğer Kanallara Yüklesek Sorun Olurmu ?

8 : Spam İçin Botmu Önerirsiniz Yoksa Makinamı ?

Arkadaşlar Sorularım Bunlar Aklıma Bir Soru Takıldığında Buraya Yazıcam ve Konuyu Güncellicem Lütfen Doğru Düzgün Cevap Verin Yok İşte Baksan Bulursun Falan Gibi Cevaplar Yazmayın Hemde Bu Özel Arama Kısmı Türkçe Karakterleri Nedense Kabul Etmiyor
1-Ben direk çekeceğim kanalı buluyorum ve kanalın aynısını atıyorum. Ortalama 200-300 videolu kanallar.
2-Bi kanala sürekli aynı videoyu atman saçma olur.Ancak tutan bi kanalı 5-6 kere kopyalayıp yedekte tutman iyi olur.
3-Adsense hesabı aldığın gmail i sadece adsense için kullan kanal falan açıp video yükleme.Açtığın kanalları adsenseye bağlıcan.Gmaile değil.
4-Siz olayı yanlış anlamışsınız kanalları adsenseye bağlıyoruz.Temiz hesaba falan değil.Adsense kapana bilir ancak spamdan kapanma gibi bi durum olacağını sanmıyorum.
5-Ben dizi-film çalısıyorum.Torrenten çekip attığımda genelde Dünya engeli geliyor.Bu yüzden direk youtubeden kanal bulup kopyalıyorum.
6-Kanal spamdan kapanınca ödeme oluyor sanırım.Telif geldiğinde kanal kapanmadan silersen yine ödeme alırsın.
7-Kendi tutan yada tutacağını düşündüğün kanallarını çoğaltman yararına olur.Her hangi bir sıkıntısı olmaz.
8-Ben spam için bot kullanıyordum ama sürekli kapanmalar yaşadığım için artık vds kullanıyorum.Vds öneririm masaüstü programalrada gerek yok freemake ile indirip manuel olarak atarsınız etiket açıklamayı toplu girersiniz.
Sen bu cevap vermeyenlere bakma onların açtığı konulara bakarsan hepsi yardım isteme konusu ama birine yardım etmeye gelince iş değişiyor forumu ara vs vs oluyor.Tamam forumda tüm bilgiler varda eski konular bazen gözden kaçabiliyor.

1-Ben direk çekeceğim kanalı buluyorum ve kanalın aynısını atıyorum. Ortalama 200-300 videolu kanallar.
2-Bi kanala sürekli aynı videoyu atman saçma olur.Ancak tutan bi kanalı 5-6 kere kopyalayıp yedekte tutman iyi olur.
3-Adsense hesabı aldığın gmail i sadece adsense için kullan kanal falan açıp video yükleme.Açtığın kanalları adsenseye bağlıcan.Gmaile değil.
4-Siz olayı yanlış anlamışsınız kanalları adsenseye bağlıyoruz.Temiz hesaba falan değil.Adsense kapana bilir ancak spamdan kapanma gibi bi durum olacağını sanmıyorum.
5-Ben dizi-film çalısıyorum.Torrenten çekip attığımda genelde Dünya engeli geliyor.Bu yüzden direk youtubeden kanal bulup kopyalıyorum.
6-Kanal spamdan kapanınca ödeme oluyor sanırım.Telif geldiğinde kanal kapanmadan silersen yine ödeme alırsın.
7-Kendi tutan yada tutacağını düşündüğün kanallarını çoğaltman yararına olur.Her hangi bir sıkıntısı olmaz.
8-Ben spam için bot kullanıyordum ama sürekli kapanmalar yaşadığım için artık vds kullanıyorum.Vds öneririm masaüstü programalrada gerek yok freemake ile indirip manuel olarak atarsınız etiket açıklamayı toplu girersiniz.
Sen bu cevap vermeyenlere bakma onların açtığı konulara bakarsan hepsi yardım isteme konusu ama birine yardım etmeye gelince iş değişiyor forumu ara vs vs oluyor.Tamam forumda tüm bilgiler varda eski konular bazen gözden kaçabiliyor.

Hocam Çok Teşekkür Ederim Ama Şurayı Anlamadım Yani Her Kanalda Bir Adsensemi Açmak Zorundayız Yoksa Birtane Adsense Açıp Bütün Kanalları Orayamı Bağlıcaz ?

Hocam Çok Teşekkür Ederim Ama Şurayı Anlamadım Yani Her Kanalda Bir Adsensemi Açmak Zorundayız Yoksa Birtane Adsense Açıp Bütün Kanalları Orayamı Bağlıcaz ?
Bir gmail açıp adsense alıcaksın.Sonra o maille kanal falan açma sadece adsense için olsun.Açtığın bu adsense hesabına kanalları eklicen.Kanallar gmaile değil adsense hesabına ekleniyor yani.

Azimli çalışan için tren istasyona geri döner sen merak etme..

hocam spamla ilgili kimseye umut vermeyin hem kazanamıyor hem strese giriyor yeni başlayan arkadaşlar. kategori bulmak ayrı zorluk bunları yükleyip dolar yakmak ayrı dert ayrıca izlettirmek büyük tecrübe ve taktik ister. spam çalıştığım için gece uykularım kaçıyor 7/24 ihtar veya spam maili bekliyorum. yeni başlayanları özgüne yönlendirin 2-3 aylarını boş yere harcayıp hayal kırıklığı yaşamasınlar. youtube artık canla başla üstüne gidiyor spamcıların spamdan para kazanmak çok zor...

hocam spamla ilgili kimseye umut vermeyin hem kazanamıyor hem strese giriyor yeni başlayan arkadaşlar. kategori bulmak ayrı zorluk bunları yükleyip dolar yakmak ayrı dert ayrıca izlettirmek büyük tecrübe ve taktik ister. spam çalıştığım için gece uykularım kaçıyor 7/24 ihtar veya spam maili bekliyorum. yeni başlayanları özgüne yönlendirin 2-3 aylarını boş yere harcayıp hayal kırıklığı yaşamasınlar. youtube artık canla başla üstüne gidiyor spamcıların spamdan para kazanmak çok zor...

Gene diyorum bak azimle sıçan duvarı deler.Yani çalışan insan her iki türlüde başarılı olacaktır.Çünkü hergün ne yapması gerektiğini bilecek hale gelir.Birazda kısmet işi..

Gene diyorum bak azimle sıçan duvarı deler.Yani çalışan insan her iki türlüde başarılı olacaktır.Çünkü hergün ne yapması gerektiğini bilecek hale gelir.Birazda kısmet işi..

hocam o azimli sıçan değilmiydi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri