Spam Çocuk Kanalı Olanlara Bir Teklifim Var.

• Kullanıcı run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

run

Kayıtlı Üye
Yüksek izlenmeli PK kapalı spam çocuk kanalı olupta ayrıca para kazanması açık çocuk kanalı olmayan arkadaşlara;

Benim Para kazanması açık özgün çocuk kanalım var. çocuk kanallarınızdan yapacağınız yönlendirme ile adsenseden kesinleşen miktarı %50 - 50 oranında bölüşebiliriz. 6 ay - 1 sene yada siz ne kadar isterseniz..

Bana faydası nedir ? : kanalımdan para kazanabileceğim ayrıca kanalımın izlenim ve abone sayısı artacak

Size Faydası nedir ? Kesinleşme oranında yarı yarıya para kazanacaksınız.

Örneğin; günde 10K izlenim gönderiyorsunuz aradan geçen zaman içinde kanalım günde 50k bile izlense, sözümüz söz. anlaşıtığımız süre boyunca kazancı yarı yarıya paylaşacağız. iyi forumlar.

izlenimin bizim kanalımızdan geldiğini nasıl anlayacağız?
misal video ekran sonunda 30k gitti ama sen 3k dedin nerden bileceğiz?

Konumuz şu kadar geldi bu kadar gittiden ziyade adsense hesabında kesinleşen canlı paranın ikiye bölünmesi.
Gerekirse iki kişi arasında tüm analizlerin paylaşımı yapılır.

Not: İzmir içi arkadaşlar ile yüzyüze görüşmeler daha verimli olacaktır.

dahada ayrıntılı anlatmak gerekirse
örneğin benim kanalım günde 3K izleniyor, sende günlük 5K izlenim gönderdin toplamda 8K izlenme sağlandı. 8k izlenim günde ne kadar para bıraktıysa, adsense kesinleşmesinde 1 ayın toplamının yarısı senin yarısı benim.

Video sonu satıp kazanıyorlar zaten veya 1 pk açık kanal alıp oradan kazanıyorlar genelde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri