Spam Hakkında Sorularım Var

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, öncelikle ilk defa bir kategoride kanal çekiyorum, 3-4 tane kanal çekiyorum aynı kategoride farklı videolar.

Yaklaşık 100 gblık bir alan kaplıyacak bilgisayarımda, yakında biticek.
Öncelikle bir adsensem var, bir orta, 4 ezik kanalım var ve bunlara hiç spam yapmadım.

3 gün önce yeni bir kanal açtım spam için.
Yt to yt yani Yotuube'dan youtube'a yapacağım.

Öncelikle videoların isimlerini değiştireceğim, etiketleri ismi herşeyi farklı olacak.
Ondan sonra manual upload etmeye başlayacağım.
Günde 30-40 yüklerim anca vaktim olur.
Bir kanal büyütmek istiyorum, yani sadece 1 kanal açtım spam için.
Kategorimde bana telif atacak neredeyse kimse yok diyebilirim.
Eski kanalları çekicem.

Şimdi bir takım sorularım var.
Çektiğim videolarda tabiki hani dizilerde olur ya atıyorum 30 EKİM 2012 yazar, bu şekilde başlıklarda tarih var.

Şimdi ben başlıklarda tarih kullanmadan kendi hayal gücüm ile isimlendirsem, bir problem olurmu?

Bunu dikkat çekmemek için ve diğer videolardan farklı olmak için düşündüm, spam yaparken video başlığındanki tarih çok önemlimidir ? Yazmasam izlenimler çok düşermi, ben yazmamayı düşünüyorum yada sizin öneriniz nedir?

Videolar güncel değil , yani kategorim şöyleki her zaman girip izleyebileceğiniz şeyler, tarihin benim için çok bir önemi yok ama bu videolarında bir tarihi var tabi.Bu konuda kafam karıştı.

Onun dışında, bu denemem yüzünden diğer el emeği göz nuru uğraştığım kanallara bir zarar gelirmi?

Hiç kalkışma bu işleremi diyorsunuz?

Eklemek istedikleriniz varsa lütfen yardımcı olun.
Sizin cevaplarınızla karar vericem çünkü başlamaya.
Manual spammı olur demeyin imkanlarım şimdilik bu kadar ama usanmadan istikrarlı bir şekilde yaparım.

Önerilerinizi, bilgilerinizi bekliyorum.

---------- Mesaj saat 05:31:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:32:15 civarında gönderildi. ----------

Beyler fikri olan kimse yokmu ?

1- Olmaz
2- Yazılırsa iyi olur
3- Gelebilir toplu kapanmaya sebebiyet verebilir.
4- Korkarak bir yere varılmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri