Spam İçeriğe Girer Mi?

• Kullanıcı weprox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

weprox

Kayıtlı Üye
Youtube'da hayvan videoları paylaştığım bir kanal açtım,hedefim bu kanalı büyütmek.Rakiplere baktığımda baya güzel izlenme alıyorlar koydukları videolar belkide birçok kez youtube'a konulmuştur.Ama aboneleri 300-400k ve büyük ihtimalle para kazanmaları da açık.Benimkisi de açılır mı? Videoları editliyorum direk atmıyorum arada blur ara da kanalın logosunu falan koyuyorum sağ sola.Çok fazla edit değil ama daha yeni başladım :D:D

Moralini bozmak istemem ama açılacağını zannetmiyorum. Kullandığın içerik bir çok kişide kullanılmış içerikler barındıracak.

Video size ait değilse her türlü spam,telif durumunu yaşama şansınız çok yüksek.

Videoyu %100 kendin çekmediğin her içerik Spam'dır.
Kanalın para kazanması açılır açılmaz onu bilemem o birazda YT'ye bakıyor.
Spamla ilgili soruna yorum yazıp bilgi verdim.

Hocam büyük ihtimalle tekrar edilen içerikten kapanacaktır açılsa bile. Bu işi yapan arkadaşlarım var ama adamlar nası yapacaklarını biliyorlar bu biraz da bu konuya ne kadar hakim olduğunuz ile alakalı çok güzel sistemleri var ellerin de. Siz bu konulara bu kadar vakıf değilseniz hiç girip de zamanınızı boş yere harcamayın derin.

böyle konuları görünce ekrana kafa atasım geliyor :D

Hocam büyük ihtimalle tekrar edilen içerikten kapanacaktır açılsa bile. Bu işi yapan arkadaşlarım var ama adamlar nası yapacaklarını biliyorlar bu biraz da bu konuya ne kadar hakim olduğunuz ile alakalı çok güzel sistemleri var ellerin de. Siz bu konulara bu kadar vakıf değilseniz hiç girip de zamanınızı boş yere harcamayın derin.

Yüklediğim çoğu video youtube'da yok tabi bazıları vardır illaki ama %80 hiç yüklenmemiş videolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri