Spam Kanal Bulucu Satış Konusu

Projemi, hayalimdeki botu Aykut'a anlattığım da ne desem saniyesine yaptı.

Ortaya öyle bir bot çıktı ki, size sattığı için kıskanıyorum :)

Keywords; " xxx " olsun, bunu manuel olarak aramak ve tüm kanalları bulmak 5 saat ise program bunu 5 dk da yapıyor.

Al sana bu kanalları spamla diyor, tam üşengeç adam işi :) Çok değerli bot oldu.

250 ye sat dedim bak 200 yazmış :) Bot efsane oldu, kullanınca anlayacaksınız :)

Son düzenleme:
Program spamcılar için çok iyi ama 200 bence biraz fazla gibi hocam, hayırlı olsun, hayırlı satışlar.

Program spamcılar için çok iyi ama 200 bence biraz fazla gibi hocam, hayırlı olsun, hayırlı satışlar.

hocam fiyat konusunu çok düşündüm ancak sınırsız lisans olduğu için ve alıcıların isteklerinide yapabildiğim kadarıyla yapacağım yani hep destek vereceğim için böyle bi fiyat belirledim.fikrinize saygım var teşekkür ederim

Gerçekten mantıklı bir program olmuş. Spam ile uğraşanların işine fazlasıyla yarar zaman kazandırır. Hayırlı satışlar. :)

Program kesinlikle pahalı değil.

Zamandan inanılmaz tasarruf sağlıyor arkadaşlar.

Manuel kanalları bulmak insanı yıpratıyor ve uzun sürüyor çok.

Bu programa keywordsü yaz o kanalları tek tuşla çıkarıyor sana spamlamak kalıyor :)

Fiyat aşırı ucuz, günde 5-6 saat tasarruf ettiriyor biz 5 gündür kullanıyoruz :)

Program gayet güzel düşünülmüş fakat fiyatı bence de fazla.
Aylık bir fiyat belirleyip lisans da satabilirsin

Fiyatlandırmayı çok bulanlara saygım var.Ama belirlediğim fiyat bu ve gerçekten programı her gün kullanan biri olarakda fiyatını doğal buldum.Fiyatını bi satıcı olarak değil alıcı olarak belirledim.

fiyatı düşürüp sürümden kazanmaya bak bu fiyata pek fazla satış yapamazsın

Fiyat çok yüksek hocam ...

Mesela Videoyap bot , vss botlar gibi aylık , 2 aylık , vss lısansla versen (25 - 30) TL civarlarında daha iyi olur sankı ...

Sınırsız kullanım dıyorsun da , belki 2 - 3 ay kasıp bu işten vazgececk yada bırakacak kişilere bu fıyattan satamazsın ama 25 - 30 TL arasında aylık lısans gıbı bırseyle yaparsan herkez denemek ister ...

Şuankından fazla satacagını dusunuyorum o sekılde ama yıne de guzel bir programa benzıyor elıne saglık :)

Arkadaşlar pm yoğunluğundan dolayı fiyatta indirim yapılacağa benziyor biraz düşünüp yeni fiyatı konuya yazacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri