Spam kanal kapanma gercek sebebi

neverexisted

Kayıtlı Üye
Çoğunuz bana katılmayacak ama sistem bu şekilde işliyor .knight online da koxp vardı .knight online koxpu tam bitirebilirdi ama bitirmyordu çünkü koxpu kullanan userler normal userlerden daha çok premium vs alıyordu .knight online da koxpu tamamen bitirmek yerine tek tük koxpculari banliyor, bu sayede hem oyunu düzgün oynayanların gönlünü alıyor hemde koxpu bitirmeyerek ordanda gelir kapısını açık bırakıyordu . Adsensin durumu da böyle spam kanallarinin farkındalar bunu kökünden halletseler kendileri de büyük bir zarar edecekler tamamen müsade etseler bu sefer reklam politikaları buna müsaade etmeyecek .bu sebeple tek tük kanalları kapatıyorlar . Ve spamdan gelen reklam gelirlerini belirledikleri sınırda tutmaya çalışıyorlar

KATILIYORUM büyük harfle. kapatsa benim adsenseleri kapatır spama sokardı, her ay yediğim telifin topluluğun f... haddi hesabı yok. tamamen şans tombaladan kim çıkarsa spama düşüp ban yiyor. belki bidahaki ay sıra bendedir bilemeyiz.

Enseye tokat işini adam gibi yap der gibi :D :D :D daha iyi olmaya zorluyor sistem birgün spam biterse de uğraşanların büyük çoğunluğu özgünde devam edecek diye düşünüyorum...Çünkü bu işin tadını alanlar için dışarıda bir işte çalışmak zor...

KESİNLİKLE bende katılıyorum, ve şöyle ufak bi ayrıntı var ; ne kadar az koxper o kadar az bann :) :)

beyler şuan forumun %80i clientless kullanıyor :D büyük ban yakında :D

elbet bitirir :) kim gün içinde 25 50 tane video atabilir ki?
mantık şu, gün içinde 25 50 tane yüklüyorsa youtube bir şeylik oldugunu anlayıp direk kapatabilir.

Oyunu bilen birisi olarak ordaki mantıkla burdaki mantığın aynı olma olasılığı hayli fazla. Büyük ihtimal olabilir.

elbet bitirir :) kim gün içinde 25 50 tane video atabilir ki?
mantık şu, gün içinde 25 50 tane yüklüyorsa youtube bir şeylik oldugunu anlayıp direk kapatabilir.

imkansız:D bazı onaylı kanallar var günde 200 upload ediyor:D

2 tane spama düşmüş adsensem var onlar kenarda duruyor gecen baktım kapanmamış sırf bukadar insanı banladılar diye girip bakatım dedim duruyor birisi belki 8-9 aydır spamda biriside 4 aydır spamda ama kapanmamış milletinkini nasıl kapadılar bilmiyorum bide pini gelmeden banlatan var 1 kere pinsiz adsense banlattım oda quiz dalgasından sonra adsense denemeleri yapıyordum kategori hep çalıştığım kategori atıyorum topluluk geliyor tekrar atıyorum yine geliyor (aynı kanal) inat ettim sonra 1 gün sonra adsense banlandı inat etmeyin arkadaşlar hep yüklediğin şey o anda topluluk veriyor piyango sana cıkıyor yani geç başka bişey yükle (tabi ben inat ettim ozaman adsenseye kanal bağlıydı şimdi kanal tutmadan hayatta bağlamam bazen tutanları bile bağlamıyorum güvenmediğimden düşünün yani) bugune kadar 3 adsense banlattım ikiside eşekliğimde ama ozamanlar adsensede ban politikası azdı yoktu desem yeridir bu adsense ban dalgalanmasında benim adsense sağlam kaldı biraz zaman sonra pinsiz bir adsensede sağlam para birikti kesinleştirmeyi pinli adsensede yapmak için kanalları taşıdım güzelim adsenseden oldum bu ilk adsense banım diğeride aynı şekilde pinli başka adsenseye taşıma yaptım ilk ay bişey olmadı adsenseye 2 ayda taşıdım sahte tıkdan oda banlandı bide pinsiz deneme yaperken inattan banlattım kısaca arkadaşlar ban herzaman olabilir bir anda tüm adsenselerim çöp olabilir cok temiz calıştığımı iddaa etmiyorum ama artk mantık az kanalla cok kazanç .... gecen biri ekledi bir kanalla günde videoyapla 50 video atacakmış bide 40-50 kanal yapcakmış günde kaç yılının makalesini okuduysa artık dedim hocam artık olmaz yapamazsın tabi bildiğini okuyor yine 1 gün geçmeden hocam her attığım dünya engeline giriyor ne yapacam dedim ben nerden bileyim bilsem zaten köşeyim ee videoyap hepsini geçiyordu diyorlardı diyor bide efe hocam walla hakklı abone almamakta artık yani arkadaşlar yt zorlaştıktan sonra kategorimde cok fazla analiz yaptım ve şunu farkettim düzgün temiz çaışınca tek kanaladan cok yüksek meblalar görülemyormuş eski quiz zamanında ben 10 kanaldan kazanamayacağım kazancın belki 2 katını belki 3 katını tek kanaldan kazandığımı gördüm bu zorluk aslında bana bilinçli çalışmayı öğretti bu zorlukta flagcılar bile artık azardı (genelde liseliler) yt to yt olayı zorlaştı ki hit gelmiyor artık kimse emek vermeden kazanç sağlıyamıyor . kısacası cark hep dönmüyor zamanında üstte olanlar diplere düştü bu iyi birşey değil ama googleye youtube yazınca nasıl para kazanılır makaleleri cıkıyordu kısacası su akıyorken işi yapabilenler quiz vurgunundan sonra çabalayıp didinerek metot geliştirim ayata kalanlar testilerini doldursun bu su hep akmayacak.Kusura bakamayın içimi döktüm arkadaşlar.

ben de kesinlikle katılıyorum bir de adsense de para biriktip banlıyor yani ödeme günü mü akıllarına geliyor veya tespit ediyorlar çok garip :D

bunu zaten herkes biliyor :D youtube başından beri bizi kullandı kullanmayada devam ediyor bizi kullandıkça daha çok genişledi ama hakkımızıda verdi yalan yok :D bakalım ne zaman fişi çekecek.

Kesinlikle katılıyorum neden derseniz ? Bu zamana kadar bütün banlanan adsenselerim ödeme günü ban yedi ödeme günü ban yemenin acısı anlatılamaz insana çok fena koyuyor :)

Artık her adsense bir kanal olarak ve her gün düzenli video atarak çalışıyorum. ve sorunsuz ödemelerimi alıyorum aylardır.

Not : Youtube birazda şans işidir ? Arkadaşlar çok gariptir ki bazen şöyle bir durum oluyor mutlaka başına gelen vardır mesela kanala attım bir video 8 ayda toplam 10.000 izlenime ulaşırken 9.cu ayda video birden milyon izlenmeye ulaşıyor. :)

Arkadaşlar youtube kuralı bendede 2 tane giti spamdan dolayı adsense inanın olay random.Bunu her zaman söylüyorum youtube hiç bir kuralı herkese %100 uygulanmaz %70 uygulanır %30 şans uygulanmaz ama onlarında sırası geliyor.Bunun nedeni o kadar o kadar ayrıntı yt botları bulabildiği ağına takılabildiğini takıyor.

Yt yaptığınız hatalar neyse onları irdeleyin sırf forumu 1-2 gündür okuyorum.Çok kafa yormak lazım

bunu zaten herkes biliyor :D youtube başından beri bizi kullandı kullanmayada devam ediyor bizi kullandıkça daha çok genişledi ama hakkımızıda verdi yalan yok :D bakalım ne zaman fişi çekecek.

Youtube açısından spam demek : youtube hit demek, izlenme demek, reklam gelirlerinin artması demek :)

Aynen dediğin gibi bizi çok güzel kullanıyor. Banlardan bıkıp of yeter dediğimizdede dur sakın bırakma spamı bak bu ay banlamıycam seni diye gaza getirip ağzımıza bal sürüyor :) o balın tadını alıp devam ediyoruz 3-5 ay sonra tekrar banlıyor :)

eski knight online nerede şimdiki nerede servere premiumsuz giremiyorduk doluluktan ben katılmıyorum oyununu bitiren koxp du zaten adsense olayınıda zaten sürekli kendini geliştiriyor youtube 2013 senesinde başladığımda kanal kapanması filan çok nadirdi hele ki adsense banlanması hiç yoktu şimdi hepsi var

Spam Yapmak İçin Dünya engeli geçme vs herşey youtube video düzenleyicilerinde mevcut.. bu bildiğimiz bir durum..

Tabiki adamin kanalinda spam o bicim topluluk o bicim ama milyon izlior kanal hala ayakta uyari muyari yik.flag kesin vardir ama kapanma yok.biz paylastikmi topluluk vs ihlali.ya birak bu isleri youtube diceksin.. Sirf belki okuyan vardir diye bayagi bi bu konuyu yazdim yt ye itiraz formunda

Akşam adsenseye bağlı 7 bin aboneli tek kanal spamdan gitti yapacak birşey yok :( parayı almaya bakıcaz artık bu arada adsensede güzel para birikti kanal mailini kökten silsem mi acaba nedersiniz ?

cvp

Akşam adsenseye bağlı 7 bin aboneli tek kanal spamdan gitti yapacak birşey yok :( parayı almaya bakıcaz artık bu arada adsensede güzel para birikti kanal mailini kökten silsem mi acaba nedersiniz ?

tbıkı sıl bence..
benım 7k abonelı olmustu attıgım supe ındex alıodu acımadı sıldı gecen ay..bu ay ekmek yıyemedım desem yerıdır az kazandım.
bu yt guncellemesı benı mahvettı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri