spam kanalım için video yapmışlar :D

rustler

Yasaklanmış
bi türk arkadaş telif yollamıştı kinder yumurta kanalım için.neyse konuştum dün ,geri çekeceğini söyledi.daha sonra kbd adındaki adamın kanalına mesaj atmış .seninde videoların var diye.adamda bana telif hakkı yollarken ekran kaydı yapmış.ve diğer özgün içerik çalışanlara nasıl telif yollanır onu anlatmış.tabi salak değilim 5 6 video sunu almışım bu adamın kanalının.hemen sildim :D

How to Submit a Copyright Complaint when Somebody Steals Your Videos from YouTube - YouTube

benim kanal için hazırlanmış video bu

videonun başındaki californiametin nickli kullanıcı videolarınız kopyalanmış diye mesaj atıyor. Farklı bir konuda daha gördüm diye hatırlıyorum o nicki

mexfFiB.png

videonun başındaki californiametin nickli kullanıcı videolarınız kopyalanmış diye mesaj atıyor. Farklı bir konuda daha gördüm diye hatırlıyorum o nicki

mexfFiB.png

aynen hocam dün gece açmıştım öyle bi konu. demir mustafa ydı galiba ismi bu califoriametin kanalının sahibinin

Reklamıni yapmış adam. 23 k abonesi var. Merak edip senin kanala girerlerse parayı kırdın hadi :D

Adamin soylediklerinden birsey anladin mi bilmiyorum fakat bunu burada marifetmis gibi paylasman baya absurd olmus. Spam yapiyosunuz madem soyle ozgun calisilmis kanallardan almayin, kopyalayacak baska kanal mi yok? Adam benim yaptigim is bu, parami burdan kazanip evim icin oduyorum diyor. Bu adamin kanalini sekteye ugratsan hosuna mi gidecekti yani? Yaptigi sey zor degil diyceksin belki simdi, eger aklindan oyle bisey geciriyorsan kendin yap bi zahmet yumurta acma isini.

amatör videolara tamamda adamın emek verdiği videoları niye alıyosunuz bizde spam yapıyoruz ama böyle değil biçoğumuzda böyle emek verilen videoları almayız asıl haksızlık budur .komedi kanalını vs.kopyalamak değil.

rustler sen ilerde çoluğunu çocuğunu çalıştırır kendin evde yatarsın malum "zor geliyomuş"

CaliforniaMetin bizi gözetliyor :D

Adamin soylediklerinden birsey anladin mi bilmiyorum fakat bunu burada marifetmis gibi paylasman baya absurd olmus. Spam yapiyosunuz madem soyle ozgun calisilmis kanallardan almayin, kopyalayacak baska kanal mi yok? Adam benim yaptigim is bu, parami burdan kazanip evim icin oduyorum diyor. Bu adamin kanalini sekteye ugratsan hosuna mi gidecekti yani? Yaptigi sey zor degil diyceksin belki simdi, eger aklindan oyle bisey geciriyorsan kendin yap bi zahmet yumurta acma isini.

aynen arkadaş ingilizcesi yok anlaşılan adamın anlattıklarını anlamamış ben kısaca söylemeye çalıştım ama onuda anlamamış neyse nasıl biliyorsa öyle yapsın kendisi bilir

aynen arkadaş ingilizcesi yok anlaşılan adamın anlattıklarını anlamamış ben kısaca söylemeye çalıştım ama onuda anlamamış neyse nasıl biliyorsa öyle yapsın kendisi bilir

5 senedir yüzde yüz ingilizce bölüm okuyorum tüm dersler ingilizce işleniyor .bilmişlik yapmaya gerek yok

Hırsızlık deyince uyarı yiyoruz sonra. Kimse kusura bakmasın bana göre emek hırsızlığı. Kimseye laf ettiğim yok herkes özgür istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Ama özgürlüğünüz ilerde nelere mal olacak farkında değilsiniz. Şu an işi bırakıp üniversiteye başladım okul taksidimi ve kiramı youtubeden ödüyorum. Sizin sayenizde elimizden alırlarsa bu youtubeyi kim alacak vebalini?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri