Spam Kanallarınıza Reklam Verilecektir

P
  • Kullanıcı Pharao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş verenler
P

Pharao

Guest
arkadaşlar ÖZGÜN olusturdugum kanalımı, spam kanallarınızda paylasarak organık youtube ıcı reklam yapmayı dusunuyorum.

İstediğim en önemli kanal kriterleri kanal dilinizin ''ingilizce'' olması ve günlük minimum 10k + izlenim almanızdır. (paylasımlara gozle gorulur faydası olması ıcın)

2 tip reklam planım mevcut aklımda

1 Kanalda düzenlemeyı aktıflestırıp benım verdıgım oynatma listemi kanalınızda paylasmanız

2 videolara harici ek acıklamalar ekleyerek benım vıdeolara yönlendirmeniz

ücret konusunda net degılım ben de getırısı, gerı donusu ne olur kestıremedıgımden test amaclı 1 gun kanalınıza koyalım karsılıklı bana donen hite göre fıyat belırlerız dıye dusunuyorum.

Ancak abartılı fiyatlarla gelmeyı dusunen arkadaslara soyle dıyeyım kanal bası aylık 100*200-300 tl cıvarı para vermeyı dusunuyorum kanalın buyuklugune baglı olarak.

Kanalınız telifli,para kazanması kapalı vsvs gibi durumların önemı yoktur
Kanal eskiliginizin önemı yoktur.
:o

Hocam kanalda düzenlemeyi aktifleştirip oynatma listesi nasıl paylaşılıyor?
Tarif edebilir misiniz. Bu bilgi bana lazım da kusura bakmayınız.

Türkçe kanal üzerinden düşünürseniz pm atabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar ÖZGÜN olusturdugum kanalımı, spam kanallarınızda paylasarak organık youtube ıcı reklam yapmayı dusunuyorum.

İstediğim en önemli kanal kriterleri kanal dilinizin ''ingilizce'' olması ve günlük minimum 10k + izlenim almanızdır. (paylasımlara gozle gorulur faydası olması ıcın)

2 tip reklam planım mevcut aklımda

1 Kanalda düzenlemeyı aktıflestırıp benım verdıgım oynatma listemi kanalınızda paylasmanız

ücret konusunda net degılım ben de getırısı, gerı donusu ne olur kestıremedıgımden test amaclı 1 gun kanalınıza koyalım karsılıklı bana donen hite göre fıyat belırlerız dıye dusunuyorum.

Ancak abartılı fiyatlarla gelmeyı dusunen arkadaslara soyle dıyeyım kanal bası aylık 100*200-300 tl cıvarı para vermeyı dusunuyorum kanalın buyuklugune baglı olarak.

Kanalınız telifli,para kazanması kapalı vsvs gibi durumların önemı yoktur
Kanal eskiliginizin önemı yoktur.
:o

videolara harici ek acıklamalar şu sıralar kanalın kapanmasına neden oluyor. ben 3 kanalda denedim 3'ü de kapandı. Ama spam kanallar arasında denemiştim. Özgün kanalda nasıl olur bilemiyorum.

1. yi anlamadım hangi düzenleme?

Günlük 10k izlenen kanalda kendi kanalını paylaşır kategorisine göre +500 $ para kazanır neden aylık 100-300 TL gibi bi rakama düşsünki.

Günlük 10k izlenen kanalda kendi kanalını paylaşır kategorisine göre +500 $ para kazanır neden aylık 100-300 TL gibi bi rakama düşsünki.

lütfen saçma sapan konusmayalım denedın mı ? bılıyor musun ne kadar gerı donus oluyor ? 500 dolarmıs sen gıt kendı ısıne bak amacsız sekılde konu baltalamaya calısmanın manası yok.

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

Türkçe kanal üzerinden düşünürseniz pm atabilirsiniz.

özgun kanalım ıngılızcce ıcerıklı turkce ıcerıkte reklam yapmamın bana pek donusu olmayacagından dusunmuyorum yıne de tesekkurler

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

1. yi anlamadım hangi düzenleme?

kanal fragmanı yayınladıktan sonra alt tarafta oynatma lıstelerı paylasma var oradan paylasılabılır

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Hocam kanalda düzenlemeyi aktifleştirip oynatma listesi nasıl paylaşılıyor?
Tarif edebilir misiniz. Bu bilgi bana lazım da kusura bakmayınız.

bı tane etkınlestır butonu var anasayfanda etkılenlestırınce kanal fragmanı sec falan der onun alt kısmında oynatma lıstesı paylasımı yapabılırsınız

100tl ye hem reklam hem içerik akıllıca bir alışveriş hocam hayırlı işler :)

lütfen saçma sapan konusmayalım denedın mı ? bılıyor musun ne kadar gerı donus oluyor ? 500 dolarmıs sen gıt kendı ısıne bak amacsız sekılde konu baltalamaya calısmanın manası yok.

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

Bak arkadaşım sen benim kim olduğumu bilmeden saçma sapan konuşma demişsin ama forum kurulmadan Youtube çalışan, Türkiye de izlenme işini ilk getiren kişi olarak dediğimin sağlamasını yüzlerce kez yapmış birisiyim. Sen beni tanımasan da olur. Ben bir şey diyorsam sallamam. Sen denemeden etmeden beni yargılamışsın ama dediğimi iyi okursan sevinirim. "Kategorisine göre" diye özellikle belirttim. İstediğin izlenmeler en güvenilir ve adsense hesaplarına zarar vermeyen tek izlenme yöntemidir. P*** pig yüklersin 1000 reklam gösterimine günlük farzı misal 30 $ alırsın, kategorisine göre bir dizi yüklersin 50$ alırsın üstüne de abone kasarsın. Ben sadece sizin önerdiğiniz rakamların çok az olduğunu söyledim. Biraz gerçekçi olmak baltalamak değildir. İyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri