Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
viski ile extrayı karıstıracan nargile suyu yerine koyacan. nargile aromasını da esrar koyacan..
Siz gülmeye devam ederken adam kazanıyor.
Bu da bir taktik arkadaşlar. Şimdi 1 kanal ile hit alma olasılığının az olduğunu bildiği için bir başkası kopyalamadan kendi kendini koplalıyor. Sonuç 1 tanesi öne çıkıyor hit alıyor ve hit alan kanalda zaten adamın diğer bir kanalı. Sonuç mu? Sonuç kazanç oluyor.
Örnek izlenim linki: Eric Lewis - YouTube
İşin güzel yanı şu: Şimdi adam 1 videoyu 20 kanala kopyaladığı için her kanalda 5-10 izlenme ile ortalama 1 videoda 200 izlenim alıyor. 1 video patlasa 10-20 bin alır. Diyelim x kanalı kapandı y kanalındaki videoda bu adamın. Birde önerilen videolardaki diğer videolarda adamın diğer kanalındaki videolar olucak.
Tabi tüm bunlar kanalı kapanmaz ve ilerlerse tahmini 2. ayın sonunda güzel hitlere ulaşır.
Ekleme:
Ayrıca şu anda herkesin yaptığı şey zaten bu ama tek kanal yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Adamda rakip yapacağına kendim yaparım yine ben kazanırım demişbay abi abartmış ama olsun.
Bu arkadaş bence denemiş sonuç almış ve uyguluyor. Örnek vermem gerekirse kan benim damar benim isimli video kopyalama sayısı 3-4. sayfalara kadar gitmiş. Bu mantığa göre buradaki kanalların kapanması gerekirdi haksızmıyım. Fakat adam kendi kopyalıyor ama video tarihlerine bakarsanız 1 hafta arayla kopyalama yapıyor. Sanırım sistemi şu şekilde olabilir:Hocam şimdi spamdan kanalları kapanmaz diyorsun yani. Sence google bunu yer mi? Bence yese yese en fazla 1 ay haksız mıyım ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.